Izbacivanje iz igre windows 7

poruka: 13
|
čitano: 9.869
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dali mi neko moze pomoci ako je imao sličan problem.Uglavnom igre mi izbacuju svakih desetak minuta tj.minimiziraju se i nakon toga kliknem na ikonicu i opet sve ok jos desetak min I tako non stop!Reinstalirao sam windowse i sve prije toga skenirao i opet isto.Konfiguracija mi je sljedeca : 

amd 8120

asrock 970 extreme3

16gb ram 1833mhz

ati 6870hd

western digital blue

Hvala unaprijed !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koje je napajanje u pitanju?

Je li na matičnoj najnoviji bios? Ako nije, flashaj.

Koristiš li najnovije upravljačke programe? Ako ne, instaliraj ih.

I za grafičku s sites.amd.com i za matičnu/čipset s sites.amd.com itd...

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Izbacivanje iz igre windows 7

corsair 600gs

1.70 to je za sada najnoviji!

Driveri dignuti s tih stranica!

izbacuje mi pes 2013 i tekken vs street fighter,a to su konami obadvije!!!jeli mozda to sto znaci???

17 godina

Igre su Originali s svim zakrpama? Windowsi također zakrpani?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

windowsi su service pack 1,igre nisu originali ali su prije radile bez problema!!!Mislio sam da nije neki program da izbacuje,zato sam i reinstalirao windowse.

14 godina
neaktivan

skini zadnje patch-eve za igre!

14 godina

Mislim da su ovdje ipak problem driveri graficke.

Probaj instalirati starije drivere(probaj sa onima koje si dobio sa grafickom)

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ista stvar se meni događala, fc3 org na steamu, igram, za 10-15 min samo me baci na desk.

Samo obriši i ponovno instaliraj najnovije drivere za grafičku. Igrao jučer 2 sata u komadu, bez ikakvih prekidanja.

kuku lele
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 7:56 (Legiija).

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Sve gore navedeno sam isprobao i nista,probat cu graficku drugu ubacit i vidit da nije do nje!!!

14 godina
odjavljen

Vidim da nitko od vas nije napisao što se njemu događa. Njemu se igre ne gase nego se minimalizira. Problem je u sljedećem, neki od programa ti radi update, ili ti je neki software ostao "visit", ili se vrši neka sinkronizacija sa netom i zato svako malo preuzme desktop. Imao sam identičan problem prije nekoliko godina i samo sam u tom programu ugasio update. To moraš sam otkriti koji je bio. Ako se dobro sjećam kod mene je bio problem u antivirusnom programu. Imaš par tema sa tim problemom i rješenjima, pa ako ti tu nitko ne pomogne, potraži ih.

Pogledaj u taskmanageru što ti sve radi pa pokušaj naći krivca. E da kreni sa programima koji si istalirao malo prije nego ti se to prvi puta javilo

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 13:08 (formula1live).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Znaci u biti kad nisam na intenetu ne bi trebalo bit problema jer nema sto update-at,promjenio sam antivirusni program do njega nije,aj probam pa se javim.Puno hvala svima na trudu :)

12 godina
neaktivan

no pa to i kazem, baci me na desk, znaci napravi mi kao da sam kliknuo na minimize window.

uglavnom, ovo sa updateom je vrlo vjerojatno, jer sada kad sam nanovo instalirao drivere, pri instalaciji nisam odabrao opciju automatic update.

kuku lele

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

nasao sto je!!!kad sam isao u vikendicu uzeo komp sam sobom i instalirao stick od t-coma on mi je nesto brljao, od kad sam ga deinstalirao sve ok.Hvala puno svima na pomoci!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice