Igra Samo novi driveri ili nešto Drugo

poruka: 6
|
čitano: 2.443
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Igra Samo novi driveri ili nešto Drugo

Ovako imam dva računala koja mi služe samo za igre

Oba sa opremljena sa 4GB ram i dovoljno jakim grafičkim kartama koje znam da igraju navjeću ulogu u igrama i sve to ne bih bio

problem  da Igra Ghost Recon Sniper i Call of Juarez 1 nemaju zvuka na ovom drgom računalu koje se sastoji od AMD2 dvojezgrenog

Procesora 4GB rama kak sam i rekao i Grafičke Kartice Asus EAH 4650 te na ovoj navedenpj konfiguraciji nemam zvuka u tim igrama dok

na 4 Jezgrenom Procesoru Intel Quad Q6600 isto 4GB Rama te dvije Grafičke Nvidia Geforce 8800GT SLI Reday zvuk radi ko blesav a na AMD računalu ni traga Zvuku, sada me samo zanima u čemu je fora jeli možda zvučna kartica jede govna ili samo pak prokleti driveri još da napomenem da oba Računala Koriste WIN XP

Evo i nazivi Matičnih Ploča AMD Koristi MSI K9-AGM2 te Intel Quad Asus  P5N-E-SLI 

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Igra Samo novi driveri ili nešto Drugo
Master Infirmiy kaže...

Ovako imam dva računala koja mi služe samo za igre

Oba sa opremljena sa 4GB ram i dovoljno jakim grafičkim kartama koje znam da igraju navjeću ulogu u igrama i sve to ne bih bio

problem  da Igra Ghost Recon Sniper i Call of Juarez 1 nemaju zvuka na ovom drgom računalu koje se sastoji od AMD2 dvojezgrenog

Procesora 4GB rama kak sam i rekao i Grafičke Kartice Asus EAH 4650 te na ovoj navedenpj konfiguraciji nemam zvuka u tim igrama dok

na 4 Jezgrenom Procesoru Intel Quad Q6600 isto 4GB Rama te dvije Grafičke Nvidia Geforce 8800GT SLI Reday zvuk radi ko blesav a na AMD računalu ni traga Zvuku, sada me samo zanima u čemu je fora jeli možda zvučna kartica jede govna ili samo pak prokleti driveri još da napomenem da oba Računala Koriste WIN XP

Evo i nazivi Matičnih Ploča AMD Koristi MSI K9-AGM2 te Intel Quad Asus  P5N-E-SLI 

{#}

Postoje mogući problemi:

1. Možda je zvučna kartica Realtek jer nisi naveo matičnu (ta realtek zahebava čim stigne)

2. Ne rade zvučnici probaj druge

3. Možda je do Windowsa jer kažu da igre više vole Windows 7

4. Odi pod drivere zvučne i provjeri da li  je sve u redu

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
Jesi probao reinstalirati driver? Jesi provjerio za viruse? Jesi siguran da negdje u winsima nije samo stisano?
Me gusta....
15 godina

Ostale Igre idu evo igram  COD MW3 i radi ko lud sa zvukom kao i  većina igara možda da nadogradim Service Pack 2 na Tricu zbilja sam bez Teksta i Lud jer neke igre idu neke ne odnosno neke imaju zvuk neke ne kolio košta nova zvučna ako me moja zahjebava.

13 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

Ostale Igre idu evo igram  COD MW3 i radi ko lud sa zvukom kao i  većina igara možda da nadogradim Service Pack 2 na Tricu zbilja sam bez Teksta i Lud jer neke igre idu neke ne odnosno neke imaju zvuk neke ne kolio košta nova zvučna ako me moja zahjebava.

Ovisi ako si gamer bolje kupit od 400-500kn ako trebaš nešto slabije onda 300kn ili 200.

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
Jedan dobronamjeran savjet: pisi tocku!
Me gusta....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice