Pozdrav PC znalci !!!!!
PLEASE HELP !!!!!!!!
Komp radio normalno i odjednom paf zamrze se i ništa ne radi...sve sam probao ali neće da digne sistem i na kraju pokušam instalaciju friške verzije windowsa,ali ni to neće poslije poruke kad trebam da izaberem dali hoću instalirat Win ili reparirat kad odaberem bilo koje samo mi zašteka i izbaci mi poruku:
Examining 305243 mb disk 0 at Id 0 on bus 0 on nvlegacy...
Tražio sam rješenje na internetu ali bez uspjeha a ni engleski mi nije dobar pa možda sam nešto i propustio.
MOLIM bilo koga ako zna za rješenje ovog problema da mi kaže.
Hvala puno unaprijed !!!!!

.Već sam u drugom postu sam naveo HDD regenerator i da je HDAT2 4.53 freeware alternativa regeneratoru.Objasnit ću ti kako to šljaka.Čim dobiješ jedan samo jedan fizički loš sektor to je početak kraja,taj hard ubrzo propada htio ti to ili ne(najčešće).Hdd regenerator služi da se popravi šta se popraviti da najčešće uspijeva i do 100% ako su u pitanju slike,katkada popravi slike no neke imaju nekakve linije i artefakte po sebi no i to se da djelomično popraviti.Dakle kad Hdd regenerator uspije spasiti što se spasiti da nastupaju recovery alati tipa Recover my files(mainstream pretežito slike),Stellar,Recuva,R-studio,Pandora,Data rescue PC,Get data back,Handy recovery,Advanced disk recovery,Windows data recovery(jako skup),Test disk(legendaaa,nažalost bez gui-a),Photo rec(možemo tako do prekosutra
.)I nakon što ti alati izvuku sve što se da izvući sa diska,stari disk se može baciti ili particionirati loše sektore pa vidjeti do kad će potrajati.