GTX 1060 artefakti

poruka: 8
|
čitano: 1.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
GTX 1060 artefakti
Imam jedan čudan problem sa svojom par mjeseci starom GTX 1060. Naime, u pojedinim igrama (Watch dogs 2, Dishonored 2, Battlefield 1) se pojavljuju artefakti; raznobojni krugovi, isprekidane crte, glitch crnog ekrana kada pogledam prema gore... Primjetio sam da se to dogada iskljucivo kada je v sync ukljucen. Bez v synca ne mogu igrati, jer ne podnosim kidanje ekrana. Takoder, u BF 1 problem nestaje kada ukljucim DX 12, a v sync ostavim ukljucenim (problema nema niti kada je v sync iskljucen). WD 2 i Dishonored 2, nazalost, nemaju DX 12 podrsku (mislim da koriste DX 11). Grafa nije overclockana, a radi na finih max 65-70 stupnjeva u full loadu. Sto ciniti? Mrsko mi je podici reklamaciju kod prodavaca, jer sam dojma da ce sturo dijagnosticirati kartu kroz, npr., Furmak (i sam sam testirao, a artefakata nije bilo) i reci mi da je s karticom sve u redu...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
GTX 1060 artefakti

Eto pokazi im slike i reklamacija treba proci, si probao druge drivere? cudan problema u svakom slucaju s tim vsyncom!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: GTX 1060 artefakti
Jesam. Vracao sam se u 9. mjesec prosle godine sa driverima - problem je uvijek isti.
8 godina
neaktivan
Imo sam isti problem samo sa rx 480 8gb sapphire. Pogledaj temu http://m.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/lnije-igranju/246572
Moro sam slati na servis znaci garanciju jbg..
9 godina
neaktivan
Muci me jedino sto sam 95% siguran da ce mi karticu vratiti s obrazlozenjem da dijagnostika nije utvrdila nikakve nepravilnosti iako sam na reklamacijama (inace, radi se o Links trgovini) pokazao slike problema koje sam i ovdje prilozio. Sada cekam da mi se jave...
8 godina
neaktivan
To sam se i ja bojo ali sta cu prodavac je rekao posalji, sviju koga sam pitao rekli su posalji.. Sacekaj odgovor pa vidi
16 godina
neaktivan

Nemoj pretpostavljati nego nosi na reklamaciju. To ti je jedini način da dođeš do ispravne grafičke..

9 godina
neaktivan

Reklamacija završena; dobio odobrenje na zamjenu, ili na zamjenu uz nadoplatu. Nadoplatio, pa uzeo GTX 1070. Fine!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice