Gašenje Računala problem nakon instalacije XP

poruka: 5
|
čitano: 3.147
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Book!! Trebam savjet ili pomoć prije nekih 10 dana riknula mi matična pa sam kupio novu matičnu i procesor što po uobičajenosti

WIN XP PRO nije prepoznao pa sam uradio repair XP nakon što sam to odradio sada radi sve ok, ali kad trebam isključiti računalo na

izborniku start isključi računalo pojavljuje mi se poruka u obliku greške jedino mogu odabrati close ali ne mogu i dalje do opcije

isključi računalo te moram ručno na gumbu kutije gasit ga što me živcira??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ukoliko ti se ne radi reinstalacija pokušaj ovako uraditi!

Desni klik na desktop pa new>> shortcut

u lokaciju upiši

%windir%\System32\shutdown.exe -s -f -t 05

U naziv napiši Shutdown npr.

To je to...

BOG I HRVATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Gašenje Računala problem nakon instalacije XP

Radi ideja no može li se popravit glavni izbornik to me zanima, ustvari postoji li kakav program za popravak windowsa xp a da ne moram

ponavljati  reinstalaciju windowsa XP  svakako zahvaljujem ti na pomoći  kojom sam rješio gašenje .

16 godina
neaktivan

stavi si Windows 7, lakša i brža instalacija, a i XP je, iako je odličan OS, več zastario.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Gašenje Računala problem nakon instalacije XP

-deinstaliraj sve drivere i software vezan uz staru MBO (audio, lan, vga..), može i preko ''sysprep /generalize'' (pazi na win-key), ipak preporuka ručno .

-najbolje je ipak clean install (vremenski si već mogao umjesto reinstalla) ali tad moraš sve ostale programe instalirati-podesiti..

-izbornik? System Properties, Advanced, Startup&Rec., odabereš s liste i editiraš po potrebi..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice