Gašenje monitora kod start-up-a

poruka: 5
|
čitano: 1.439
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Evo ga...

Upalim komp... očita biose... i krah... monitor ode u sleep mode... Ponovno ga palim, te mi onda piše "no signal, check your connection", nakon resetiranja sve šljaka...

Zašto mi se monitor gasi? Ne sviđa mi se baš pomisao da ga svaki put moram resetirati pri paljenju

larva??? ma 'nas ko ti je larva... iks de ________________________ war... war never changes...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To se i meni nekad desi ali skroz rijetko. Jesi li probao upaliti komp i nakon nekoliko sekundi onda upaliti monitor. Probaj, inače ništa mi drugo ne pada na pamet

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

očisti i provjeri spojeve monitora i grafičke i to je to. Malo vjerovatno je i pokvarena grafička ali volio bi da tu imam krivo.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gašenje monitora kod start-up-a
fox22 kaže...

očisti i provjeri spojeve monitora i grafičke i to je to. Malo vjerovatno je i pokvarena grafička ali volio bi da tu imam krivo.

Da ili ti je kabel riks ili grafa ide u penziju. 
Sometime the best defense is to attack!
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ma to mi se uvijek događa kad izvadim i ponovo spojim monitor i komp... izgleda da je sad sve v redu... pregledal sam spojeve al sve je bilo ok, izvadil, ponovo spojil i sad je sve ok... tnx

i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice