Driveri ili grafička u kvaru.........

poruka: 6
|
čitano: 1.707
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozz svima Osmijeh!

Ovako imam problem sa gledanjem DVD filmova na svom PC-u. Naime, do prije par dana sve je radilo normalno, na Windowsima XP Pro koristim Cyberlink PowerDVD 10, a na Windowsima 7 windows media centar za gledanje DVD filmova, a sada prilikom gledanja filmova na oba operativna sustava slika puca, tj. pokazuje se previše kvadratića i program na kraju blokira. U prvi tren sam pomislija da se radi o driverima, ali skinija sam najnovije, grafička možda, hmmm...neznam, štoviše ne vjerujem da je ona... Igre mi bez problema rade (CoD MW radi ko švicarski sat), koristim program Pinnacle Videospin za obradu svojih video zapisa, sebi za dušu i za svoje prijatelje znam napravit pokoji video spot (MPEG-4 format) i ni tu nema problema. Kliknite na opis mog PC-a, pa ćete vidit čime raspolažem, nije nešto, al meni taman. Sam neznam u čemu je problem, ako ima ko kakav prijedlog ili savjet unaprid zahvaljujem.

Šta se tiće sigurnosti komp mi je čist od "smeća sa net-a", koristim Microsoft Essentials, prava stvar Osmijeh, brzo otkrije prijetnju i još brže je ukloni Cool, jedino šta je full scan malo prespor Mršti se....

P.S.

Večeras sam film bija prisiljen pogledat na starom PC-u (AMD Sempron 2800, Abit NF-7S 2.0, 2*512MB DDR-400 Twin Moss, DVDRW Pioneer, HDD 40GB Maxtor ATA 133, 2MB, 7200rpm (glavni), HDD 40GB Seagate ATA 100, 7200 rpm, VGA ATI Radeon X800 256MB AGP, Fortron BluemStormII 400W, Win XP Pro) i tamo je sve radilo kako triba, tamo mi je starija verzija PowerDVD...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jesi probao staviti nove codece? obrisi stare i stavi nove

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Driveri ili grafička u kvaru.........

codeci su mi isti ko i na starom kompu, znači najnoviji.....

16 godina

probaj sa VLC playerom. meni radi vec godinu dana bez ijednog codeca sve zivo.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
17 godina

probaj sa splayerom, iako nije poznat, on je najbolji

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Driveri ili grafička u kvaru.........

Grafička mi je ipak otkazala poslušnost, nisam baš pri novcu, pa sam u servisu di sam odnija komp uzeja VTX ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 PCIE za 300kn, sad sve radi normalno, a s obzirom na moj CRT monitor 17" Philips 107E5, ovo mi sasvim dovoljno, na nativnoj rezoluciji 1024*768@85Hz, bez AA sa svim full detaljima CoD4 MW radi bez trzanja, moran još probat Crysis Osmijeh... Ža mi je ove PEAK Radeon HD3850 512MB, odslužila je svoje, tamo di se ne tražu 3D efekti (surfanje i gledanje filmova) radi dobro, al kad triba zaigrat igru odma se ruši, non stop izbaciva, čak i na MoH Airborne Plač... Ode u Šibeniku danas sam pogleda ponudu u 4 trgovine informatičke opreme, poštene kartice nema za nabavit, mislim ima u 2, al su preskupe (priko 1000 kn)....

Uglavnom hvala na savjetima, pozz iz Šibenika Cool!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice