Pozz svima !
Ovako imam problem sa gledanjem DVD filmova na svom PC-u. Naime, do prije par dana sve je radilo normalno, na Windowsima XP Pro koristim Cyberlink PowerDVD 10, a na Windowsima 7 windows media centar za gledanje DVD filmova, a sada prilikom gledanja filmova na oba operativna sustava slika puca, tj. pokazuje se previše kvadratića i program na kraju blokira. U prvi tren sam pomislija da se radi o driverima, ali skinija sam najnovije, grafička možda, hmmm...neznam, štoviše ne vjerujem da je ona... Igre mi bez problema rade (CoD MW radi ko švicarski sat), koristim program Pinnacle Videospin za obradu svojih video zapisa, sebi za dušu i za svoje prijatelje znam napravit pokoji video spot (MPEG-4 format) i ni tu nema problema. Kliknite na opis mog PC-a, pa ćete vidit čime raspolažem, nije nešto, al meni taman. Sam neznam u čemu je problem, ako ima ko kakav prijedlog ili savjet unaprid zahvaljujem.
Šta se tiće sigurnosti komp mi je čist od "smeća sa net-a", koristim Microsoft Essentials, prava stvar , brzo otkrije prijetnju i još brže je ukloni
, jedino šta je full scan malo prespor
....
P.S.
Večeras sam film bija prisiljen pogledat na starom PC-u (AMD Sempron 2800, Abit NF-7S 2.0, 2*512MB DDR-400 Twin Moss, DVDRW Pioneer, HDD 40GB Maxtor ATA 133, 2MB, 7200rpm (glavni), HDD 40GB Seagate ATA 100, 7200 rpm, VGA ATI Radeon X800 256MB AGP, Fortron BluemStormII 400W, Win XP Pro) i tamo je sve radilo kako triba, tamo mi je starija verzija PowerDVD...