Crte po monitoru

poruka: 10
|
čitano: 2.634
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Crte po monitoru

Frend mi ima jedan problem.Pojavljuju mu se crte na moitoru.Prije je govorio da mu pise da graficka nema dovoljno napajanja (tako nesto nemogu se tocno sjetiti).Otisao do njega izvadio karticu ocistio i vratio ali opet isto.Onda sam ju skroz izvadio i prikljucio na onboard graficku.Sad radi sve naravno samo sto nemoze igrati igrice i sve mu steka.Zanima me je li to do napajanja ili je graficka riknula.Malo mi je cudno sto je prije toga uvijek izbacivao to upozorenje a sad od jednom nece ni da radi.U bios sam mogao uci ali takodjer s smetnjama.U windows nema sanse jer cijeli mu ekran bude pun crtica

.Koji bi problem to mogao biti?Graficka ili napajanje?

BTW graficka je GeForce 73000 GT 256 MB DDR2 a napajanje mislim enko noname od 400 W.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Crte po monitoru
Perkan777 kaže...

Frend mi ima jedan problem.Pojavljuju mu se crte na moitoru.Prije je govorio da mu pise da graficka nema dovoljno napajanja (tako nesto nemogu se tocno sjetiti).Otisao do njega izvadio karticu ocistio i vratio ali opet isto.Onda sam ju skroz izvadio i prikljucio na onboard graficku.Sad radi sve naravno samo sto nemoze igrati igrice i sve mu steka.Zanima me je li to do napajanja ili je graficka riknula.Malo mi je cudno sto je prije toga uvijek izbacivao to upozorenje a sad od jednom nece ni da radi.U bios sam mogao uci ali takodjer s smetnjama.U windows nema sanse jer cijeli mu ekran bude pun crtica

BTW graficka je GeForce 73000 GT 256 MB DDR2 a napajanje mislim enko noname od 400 W.

Nema se šta tu gledat,grafička je riknula,ta 7300GT netraži dodatno napajanje tako da nemože biti napajanje,grafička odlazi u vječna lovišta.

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
17 godina
protjeran
Svjetleci Ventilator kaže...
Perkan777 kaže...

Nema se šta tu gledat,grafička je riknula,ta 7300GT netraži dodatno napajanje tako da nemože biti napajanje,grafička odlazi u vječna lovišta.

Traži.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Traži.

7300GT ne troši puno tako da bi i noname napajanje od 400W to trebalo najnormalnije držati. Slažem se s Matom, najvjerojatnije ti je grafa riknula.

15 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
Perkan777 kaže...
Traži.

7300GT ne troši puno tako da bi i noname napajanje od 400W to trebalo najnormalnije držati. Slažem se s Matom, najvjerojatnije ti je grafa riknula.

Ako može MS Industral koje je manje više kvaliteta No Name napajanja,može držat HD3870,proc na 135w,640black,3ploćice rama 4gb,i još sveg i svačeg,onda mora to no name držat.

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
17 godina
neaktivan

Traži.

Ne traži ja imam tu istu grafičku XFX 7300 gt sad mi je u kutiji pa ako treba budem stavio slike!

17 godina
protjeran
zeroname kaže...

Traži.

Ne traži ja imam tu istu grafičku XFX 7300 gt sad mi je u kutiji pa ako treba budem stavio slike!

Nemoj me hebat.Pa vidim da trazi dodatno 4-pinsko napajanje!!!!

Znaci 100% je graficka otisla?Govorio je da bi mu prije izlazila upozorenja da nema dovoljno napajanja ali je sve normalno bilo.Samo kaze od jednom dok je surfo netom monitor se ugasio i upalio a slika je bila sva iscrtkana i necitlijiva.

17 godina
neaktivan
Crte po monitoru

A da jednostavno monitor i grafu provjerite na drugom kompu. Obrišite drivere i instalirajte najnovije!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa i meni su crte na monitoru a komp radi normalno

17 godina
neaktivan
trošim gige kaže...

pa i meni su crte na monitoru a komp radi normalno

bravo za tebe Izlanuo se

1