Crkla grafulja?

poruka: 7
|
čitano: 1.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Crkla grafulja?

Evo danas isao stavljati novi disk koji sam kupio i naravno ugasio komp, iskljucio napajanje te zatim naravno stavio hard. nista drugo nisam dirao. kad sam nakon toga isao upaliti komp, sve se pokrenulo osim grafičke iy koje svjetli crvena lampica. konfa je u potpisu, nikakve zvukove ne pušta... Ima li tko kakvu ideju sta da napravim? krenuo ja u HGŠrot al na sreću me cura zaustavila i podsjetila da je praznik... Da nije možda napajanje... hmm sve drugo radi...imam 5 diskova unutra, odspojio ih sve ali proc i ventovi se pokreču a grafička ne, vent na njoj se ne vrti uopce... Plač

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 18:56 (Dermentor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Crkla grafulja?
Dermentor kaže...

Evo danas isao stavljati novi disk koji sam kupio i naravno ugasio komp, iskljucio napajanje te zatim naravno stavio hard. nista drugo nisam dirao. kad sam nakon toga isao upaliti komp, sve se pokrenulo osim grafičke iy koje svjetli crvena lampica. konfa je u potpisu, nikakve zvukove ne pušta... Ima li tko kakvu ideju sta da napravim? krenuo ja u HGŠrot al na sreću me cura zaustavila i podsjetila da je praznik... Da nije možda napajanje... hmm sve drugo radi...imam 5 diskova unutra, odspojio ih sve ali proc i ventovi se pokreču a grafička ne, vent na njoj se ne vrti uopce... Plač

Dobro provjeri da nisi možda slučajno isključio dodatno napajanje iz grafičke kartice.I,ako hoćeš možeš je izvaditi i ponovno staviti u utor.

17 godina

Ma izvadio sam je cijelu iz kučišta, odpojio napajanje sve provjerio i vratio je unutra opet. Jednostavno ne pokreće uopće vent od grafulje i u njoj svijetli crvena ledica. Inace dok je sve normalno svijetlila je zelena... Pomoć??????

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX
17 godina
Dermentor kaže...

Ma izvadio sam je cijelu iz kučišta, odpojio napajanje sve provjerio i vratio je unutra opet. Jednostavno ne pokreće uopće vent od grafulje i u njoj svijetli crvena ledica. Inace dok je sve normalno svijetlila je zelena... Pomoć??????

Pa jesi probao staviti graficku na neki drugi komp?

Neces znati dali je neispravna sve dok je ne probas u drugom kompu.

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
Dermentor kaže...

Pa jesi probao staviti graficku na neki drugi komp?

Neces znati dali je neispravna sve dok je ne probas u drugom kompu.

A, i cudi me sto ne radi jer ipak je to BFG. Ja bih ti preporucio isto sto i boxer, stavi na drugi komp...

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
17 godina
Crkla grafulja?

Ma nosim je u hgšrot pa nek se oni jeb* s tim. Jedini problem je ako nemaju istu takvu, a nemaju, onda servis 45 dana ti ne da dopustenje za novu :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crkla grafulja?

NEWS FLASH :)

Evo vratili mi grafulju nakon 2 mjeseca da je sve uredu... Izgleda da je u napajanju rijec, salju ga na servis, opet cekanje od 45 danaIzlanuo se

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice