Pozdrav
ovako... pregledao sam forum i pronašao dosta tema sličnih ili istih naziva, probao neke savjete, ali nisam uspio ništa konkretno i zato otvaram ovu novu temu i tražim pomoć ili savjet...
Kao prvo znam da bi se kao pod prvo trebao riješit Viste (lol) ali to nije moguće bar za sad, dakle to otpada...
Problem mi se ne javlja odmah nakon paljenja laptopa. Ono mi skoči na 100% da, ali se nakon nekog vremena stabilizira na normalno, problem mi se javlja kad upalim Mozillu, Chrome, Operu, etc... 2 browsera odjednom ni nemam šanse upalit, jer mi se laptop ODMAH sfreeza i ćao...
I to sve se desilo baš doslovno preko noći!!!!
Dan prije sam normalno imao otvorenih nekih cirka 10 tagova u Mozilli, 2-3 u Chromu, tag u Operi, Notepad++, Macromediu, PaintNet, Winamp.... SVE JE NORMALNO IŠLO!!!!
E sad od antivirusa koristim NOD 32. Pokrenuo ga i nije našao ništa...
Firewall - Outpost. Nije pronašao ništa...
instalirao sam SUPERAntyspyware. Pronašao je neke cookise 1 jadnog Trojana...sve u svemu ništa tako strašno..
Imam instaliran i Free Extended Task Manager i pozatvaram SVE što se pozatvarat može tj SMIJE ali promjena nema. I dalje kad otvorim Mozillu ili Chrome usage ode na 100% i sve skupa smrzne... NITI 2 TAGA NE USPIJEM IMAT OTVORENO U 1 BROWSERU!!!
U task manageru mi pokazuje (dok je sve pozatvarano) da svchost.exe i dwm.exe zauzimaju najviše i to u kombinaciji sa nekim od browsera je dovoljno da sve skupa ode na 100%...
Dakle šta još mogu probat napravit, pa da sve bude kao prije???
P.S. jedino što sam promijenio prije nego mi se to počelo dešavati je to da sam premjestio ruter! Prije je bio na pola metra od laptopa, a sad je nekih 20 metara od laptopa! I prije i poslije sam bio povezan bežično.
Je li moguće da wireless troši više resoursa sada??
Unaprijed hvala...