Driver za GPU se zblesirao. Možda je one time thing. Ne diraj ništa. Ako se ponovi, stavi drugu verziju. Imaš još softvera koji zna uzrokovati problema, ali s tim ćemo se pozabaviti kasnije bude li potrebe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Driver za GPU se zblesirao. Možda je one time thing. Ne diraj ništa. Ako se ponovi, stavi drugu verziju. Imaš još softvera koji zna uzrokovati problema, ali s tim ćemo se pozabaviti kasnije bude li potrebe.
Desava se redovito, najcese, kada mi se monitor ugasi i onda kad trznem misem da ga upalim...
Koristiš neki VPN i DT makni ih. Vidi imaš li najnovije drivere za chipset i ostale stvari. Možeš vidjeti i što kaže 3DP Chip.
Ako i dalje bude zapinjalo, javi se pa ćemo napraviti još dublju i detaljniju dijagnostiku.
Dobio sam dva puta već BSOD u zadnjih pola sata kada sam počeo recordat World of Tanks sa AMD Gaming Evolved ( Raptr ) softwareom sve na max postavke 1080p u 60fps-a. Znači na početku kada treba počet record zafreeza se i nastupa BSOD. Prva sumnja ide na HDD ( radi se o WDC WD2500YD-01NVB1 ) jer je star i ima 4 godine rada
( u Speccy mi kaže ovo
Power On Count 2574 times
Power On Time 1348,6 days )
U idle mu je temperatura 41 stupanj, bar tako kaže HD Tune i Speccy. Nemam drugi HDD da testiram ali ionak planiram kupiti uskoro novi HDD ili SSD.
Sad možda je i do programa ili igre pošto je BSOD random stvar. Igra bez problema radi na max detaljima i rezoluciji. Probao sam Furmark za GPU i CPU stress sve na full load ali sve je stabilno i kak treba biti.
UPDATE: atikmpag.sys pokazuje u BSODU
Problem je AMDov driver. Skini najnovije drivere ili ako jesu stavi stare.
Problem je AMDov driver. Skini najnovije drivere ili ako jesu stavi stare.
Čitao sam malo i kaže da ima opcija u softweru tom, da se ignorira optimize game. Jer aplikacija pokušava drugačije postavke nego što su u igri i to uzrokuje bsod. Istina je da i driveri isto to uzrokuju. Da stavim ove najnovije beta?
Ja ne bih stavljao beta jer su oni inače nestabilni. Probaj isključiti tu opciju za optimize game. Ako opet dobiješ BSOD onda stavi starije.
Pomoc ljudi!Kad upalim komp dode do onog starting windows in onda se pojavi BSOD i ugasi i tako stalno.Mougu jedino uc u bios i to je to.Pomagajte
Probaj odvrtiti memtest86 8 passova po jednu pločicu. Možeš li ući u safe mode (tapkaš f8 pri paljenju) i postati dumpove na Zippyshare? Locirani su u C:/Windows/Minidump
Stisko sam F8 ali nista se ne dogadja.
Stisko sam F8 ali nista se ne dogadja.
Snimi memtest na CD (4MB) pomoću FreeISOBurner (kao administrator) i odvrti test kao objašnjen iznad.
Evo da se javim.Iso ja na svoju ruku i napravio svjezu instalaciju windowsa i sad sve radi kako treba.Hvala ti na pomoci i trudu.
Evo da se javim.Iso ja na svoju ruku i napravio svjezu instalaciju windowsa i sad sve radi kako treba.Hvala ti na pomoci i trudu.
Bitno je da je riješen problem,drago mi je da sam pomogao.
evo posto se nerazumim u kompove dosa sam vamo pa ako moze ko slucajno pomoc znaci komp mi se konstatno gasi ili trokaje sad neznam do cega je pa ako zna ko sta da radim :P
Daj linkove od dumpova.

Bilo bi dobro znati što se sve spaja na to računalo preko USB porta.
spaja se joystick, mis tipkovnica i to je to . Skinia sam sada ovi eset antivirus pa otisa provjerit viruse i eto nakon 5 sati skeniranja naslo ih se 150 :P sad je bice do toga al ko zna . Nekuzim se u kompove pa kako mislis da testiram memoriju preko tog programa mislim sta da napravim pa da ti slikam
spaja se joystick, mis tipkovnica i to je to . Skinia sam sada ovi eset antivirus pa otisa provjerit viruse i eto nakon 5 sati skeniranja naslo ih se 150 :P sad je bice do toga al ko zna . Nekuzim se u kompove pa kako mislis da testiram memoriju preko tog programa mislim sta da napravim pa da ti slikam
Skeniraj MBAM-om, datoteke s ekstenzijom dmp stavi na neki servis za dijeljenje datoteka pa nam link stavi ovamo, a memoriju testiraj ovako.
Trebam minidump fileove iz Minidump foldera. Stavi ih na neki servis za dijeljenje datoteka pa link daj tu.
Trebam minidump fileove iz Minidump foldera. Stavi ih na neki servis za dijeljenje datoteka pa link daj tu.
Prazan folder, nema ništa unutra. Ja mislio meni se obraćaš,
Uključi Driver Verifier: http://www.sysnative.com/forums/bsod-crashes-kernel-debugging/29-driver-verifier-blue-screen-of-death-related-windows-10-8-1-8-7-and-windows-vista.html
Kad se opet crasha, provjeri mapu...
Imam taj problem vec neko vrijeme znaci nema sanse da skontam sta je zapravo problem,prvo sam isao od graficke obriso driver,skinio onaj catalyst on mi skinio valjani driver i od tad on meni vise nije izbacio problem sa grafom,znaci zadnji puta 17.3,i od tad samo ove neke druge tu sam prilozio screen ako neko moze pogledat i dat neki savjet,takoder obavio scan sa antivirusom i eto to je to,problem se i dalje javlja..
Hvala unaprijed

Pa nisam probao staviti stare..jel bi mozda antenica za internet mogla biti problem? iako imam driver i za nju i to sa cd od te antenice..neznam stvarno nagadam ovako bezveze :P
Jedini novi driver kazem ovaj za grafu,i od tad nisam dobio jel blue screen pa da mi je u ovome bs viewu ocito da je do kartice..znaci od tad zadnja ta 4 su mi se pojavila..

Evo skenira sad pa cemo vidjet sta kaze