Black screen nakon updateanja drivera (nvidia)

poruka: 3
|
čitano: 1.439
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav, evo već se dulje vrijeme zezam oko problema iz naslova. Znači, imam laptop MSI GX701X koji ima GForce 9600M GT. Imam win7, i zadnji driveri koji mi rade su od prije godinu i pol. Čim stavim nešto novije (sa official stranice), bilo zadnji ili neki random odabirom, uvijek imam isti problem. Znači izbrišem stare, čak i ručno iz registrija sam pokušavao, restartam, i nove instaliram (clean), komp se boota i kad dođe welcome screen od win7 zacrni se ekran i to je to. niš ne vidim. zapravo kao da moj ekran od laptopa ode na stand by, i kao da je prebačeno na vga izlaz. jer komp sigurno radi u pozadini. Ja inače nekad spajam TV ali preko HDMIja, i sa tipkama za promjenu sučelja (fn + nešto), neće da reagira. Jako puno ljudi ima ovaj problem i nitko nije dao nikakvo rješenje. Šta se tiče biosa, štur mi je jer je lockan, a ne mogu otključat dodatne stvari ko na desktopu (oba su ami biosa). Zanima me dal je tko imao sličan problem i da je uspio srediti?

Ono tipa nemoj updateat ako radi dobro mi ne pomaze jer razlog updateanja imam. Pokusavao sam i desktop drivere modati na mobile ali ista stvar. Sad skidam omega drivere, i jos neke alternativne pa cu sa time probat, mada bih vise volio official da mogu normalan update radit.

Thnx{#}

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Black screen nakon updateanja drivera (nvidia)

- s Omegom ćeš imati smao više problema.

- kod instalacije instaliraj samo driver, ne 3d vision, updater, physc i sl.

- instaliraj DirectX june 2010, preporuka nVidia ver. 175, 196 ili 285. Novije 3.xx očekivano rade probleme.

Restart btw nije potreban, nešto drugo je problem... ipak se sve kvari, pa vjerojatno je kvar. Ako je kvar, smanji harwdare acceleraciju, isključi AERO, možda prođe..

vidi na sredini videa.

Ili bootaj liveCD (miniPE, linux..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Ej...

evo sad sam uocio jos nesto... stavio sam najnovije official nvidia... i sve radi super ... ja gledam wtf... vidim 2 monitora instalirana nakon instaliranja drivera, na laptopu, pise generic pnp monitor i ima 2, jednoga sam disable jer sam mislio da ona mozda da njega prebaci sliku... i radi sve. Ja skuzim, ukljucena mi TV u hdmi ostala... iskljucim ju, restartam komp i opet nestane slike. upalim nazad tv, restartam komp, opet sve radi. onda sam u dual display opcijama iskljucio tv softverski, i potom ju disconetao sa kompa. restartam i za sad sve radi. sad cemo vidit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 9:13 (Mane).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice