Pozdrav, evo već se dulje vrijeme zezam oko problema iz naslova. Znači, imam laptop MSI GX701X koji ima GForce 9600M GT. Imam win7, i zadnji driveri koji mi rade su od prije godinu i pol. Čim stavim nešto novije (sa official stranice), bilo zadnji ili neki random odabirom, uvijek imam isti problem. Znači izbrišem stare, čak i ručno iz registrija sam pokušavao, restartam, i nove instaliram (clean), komp se boota i kad dođe welcome screen od win7 zacrni se ekran i to je to. niš ne vidim. zapravo kao da moj ekran od laptopa ode na stand by, i kao da je prebačeno na vga izlaz. jer komp sigurno radi u pozadini. Ja inače nekad spajam TV ali preko HDMIja, i sa tipkama za promjenu sučelja (fn + nešto), neće da reagira. Jako puno ljudi ima ovaj problem i nitko nije dao nikakvo rješenje. Šta se tiče biosa, štur mi je jer je lockan, a ne mogu otključat dodatne stvari ko na desktopu (oba su ami biosa). Zanima me dal je tko imao sličan problem i da je uspio srediti?
Ono tipa nemoj updateat ako radi dobro mi ne pomaze jer razlog updateanja imam. Pokusavao sam i desktop drivere modati na mobile ali ista stvar. Sad skidam omega drivere, i jos neke alternativne pa cu sa time probat, mada bih vise volio official da mogu normalan update radit.
Thnx