ATI 6870 - točke na ekranu nakon instalacije

poruka: 5
|
čitano: 1.724
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
ATI 6870 - tačke na ekranu nakon instalacije

...nakon što sam sastavio novu konfiguraciju ostao sam razočaran prikazom slike na monitoru, nakon instalacije drivera za ATI 6870 pojavljuju se tačke po cijelom ekranu, prozori se razvlače, ili ostaju tragovi iza njih prilikom zatvaranja istih. Probao sam sve, od svih vrsta sistema, 32bitnih i 64bitnih sedmica i XP-ova, starih novih drivera, čišćenja sistema driver sweeperom itd isl...da li je vrijeme da vadim garancijski list iz latice i put pod noge do prodavnice? :)

Zyn-FDS.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 2:05 (Ziyan).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: ATI 6870 - tačke na ekranu nakon instalacije

Sam si sebi odgovorio na pitanje. Očito da problem nije softverski nego je vjerojatno kartica neispravna. Prije nego što ju odneseš na servis provjeri još jedan put jel ti sve u kućištu dobro spojeno, možda dodatni kabel za napajanje kartice nije dobro nasjeo ili tako što. I provjeri sve video izlaze na kartici i pokušaj sa drugim DVI kabelom, možda je u njemu problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 2:11 (herrklisch).
14 godina
neaktivan

vidim da dosta novijih radeon kartica dolazi neispravno!koji se k desava?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

prije nego sto je odneses, pokusaj je stavit u drugi komp, da se uvjeris da je problem u grafickoj

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poslušaj Ivankovića ali ipak mislim da je ovo do kartice.

Vrati ju i uzmi drugu

ili ju ispeci u pečnici XD

Nemoj, vrati ju :l

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice