Na navedenom laptopu se vidi slika kad se posvijetli u ekran, npr. baterijom, ali kod normalnog svjetla je potpuno crna slika i nemoguće je raditi na njemu. Do sada su mi već rekli nekoliko raznih varijanti - lcd panel, inverter, osvjetljenje. Koja od ovih stvari je najvjerojatnija po vama?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najvjerojatnije inverter.Osim ako ti ne svijetli jedna od lampica,tada upučuje na gpu.Bilo kako bilo,servis.
edit-na lcd panelu "se može"(kao serviser) dobro zaraditi,stoga što je to skup popravak,čak i do 1500kn,to sam htio i prije napisati,da ako je kojim slučajem lcd,onda če biti jako skupo,no nisam te htio prestrašiti ,ali...raspitaj se još malo po servisima,mailom ili tel
,ali...raspitaj se još malo po servisima,mailom ili tel
U servisu mi je rekao da je otišao lcd panel, ali mu ne vjerujem iz 2 razloga - lokalni je serviser za sve živo što se tiče elektronike i vidi se slika, te je moguće raditi na laptopu kad se posvijetli u monitor. Po meni ne bi bilo slike uopće da je otišao panel. Jesam li u pravu? Ako se netko od vas bavi servisom laptopa nek se javi da se dogovorimo za popravak.
U servisu mi je rekao da je otišao lcd panel, ali mu ne vjerujem iz 2 razloga - lokalni je serviser za sve živo što se tiče elektronike i vidi se slika, te je moguće raditi na laptopu kad se posvijetli u monitor. Po meni ne bi bilo slike uopće da je otišao panel. Jesam li u pravu? Ako se netko od vas bavi servisom laptopa nek se javi da se dogovorimo za popravak.
A to je takav servis  .
. 
Ako lcd radi, onda radi. Problem je u osvjetljenju. Znači vrlo vjerojatno inverter (cijena na ebayu ~ 50 kn).
Sretno i pošalji tog prevaranta gdje mu je mjesto.