7870 fan speed

poruka: 3
|
čitano: 1.275
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
7870 fan speed

Probao sam i sa speedfan i sa msi afterburner i sa CCC.

sa msi afterburner mogu ovak u idle mode podesavati fan speed i sve radi,al cim uđem u igricu fan speed ide na 4000 rpm i buka je strasna,kaj god da napravim nece se smanjiti,u afterburneru pise da je 40% fan speed ali je rpm 4000+ ( tak je na 100%). Kako to promijeniti i popraviti? temperatura nikad nije prek 50,aj da je 80+ pa da radi punom snagom,al nakon 3 minute igranja on ode na max fan speed i ne spusta se,buka nevidena...

komp star 2 dana

i5 3330

AS ROCK B75 R2.0

PATRIOT VIPER 3 8GB 1600 MHZ

TOSHIBA 3,5 1TB

MSI HD 7870 2GB OC

LG GH24NS95 SATA

ZALMAN GS 500W

ZALMAN T1

EDIT: nakon puno googlanja cini se da je problem na grafickoj,kolke su sanse da dobijem novu? mislim ona radi "normalno" samo kaj je bucna previse i stalno vrti na max

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 3:11 (medozg366).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
7870 fan speed

Nosi na zamjenu, imas rok 7 dana da zamjenis bilo sto a da neide na servis i na provjeru.

Graficka je neispravna i to je to, nebitno dali neradi ventilator ili bilo koja druga stavka na njoj.

Što hladnije to bolje :)
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: 7870 fan speed
Praedator kaže...

Nosi na zamjenu, imas rok 7 dana da zamjenis bilo sto a da neide na servis i na provjeru.

Graficka je neispravna i to je to, nebitno dali neradi ventilator ili bilo koja druga stavka na njoj.

Sad sam bio na telefonu sa dečkom iz future i kaže da šalju na servis jer su web shop i nemaju na lageru...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice