1.60 umjesto 2.66

poruka: 5
|
čitano: 1.422
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
1.60 umjesto 2.66

Pozdrav svima, obično bi se sa raznim problemima vlastitom improvizacijom, googlanjem ili sl. znao rješiti no ovdje mi ne ide, pa se eto nadam da će biti koji ok savjet...

Matična : P5W DH Deluxe Asus (X975) 
Proc : Intel Core 2 Duo E6700

Ukratko, problem je sljedeći, prije tjedan-dva kad sam upalio komp prije samog bootanja piše mi ime procesora i sve to, kad ono ispod toga :

Speed 1.60 ghz

I ništa pogledam ja preko par softwarea, tamo mi pokazivalo još nižu brzinu (1.0-1.3), i prije svega osjeti se u radu gdje npr. reprodukcija HD filma je sada nemoguća bez brejkanja i zastajkivanja (što je prije bez problema išlo)...

Ako sam koji relevantan podatak zaboravio reći isprika unaprijed, samo pitajte...

Uglavnom cilj svega mislim da je jasan - povratak na normalnu brzinu... naravno ako je moguć.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.60 umjesto 2.66

to ti se processor zna sam smanjit takt tako da ne trosi previse napona tak meni za moj ponekad zna pisat umjesto 2.8GHz 800Mhz... nis strasno ali ak oces da ti stalno pise tvoj takt tojest 2.66 8ak imas vistu ili 7) odes na start/search i upises power i imas power options i namjestis tamo da ti je high performance...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1.60 umjesto 2.66

Iskljuci C1E i EIST u biosu.

http://www.youtube.com/watch?v=BEdsG3ILgoM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.60 umjesto 2.66

C1E i EIST su mi već isključeni =S

Malo sam kopao i vidio da za moju matičnu bi trebao biti i HyperPath 3 disablan tako da sam i to napravio no ni to nije pomoglo... još ideja?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.60 umjesto 2.66

Sorry na double postu, ali evo da napravim onaj klasičan "bump", možda netko sad vidi a zna pomoći, inače sam u međuvremenu još svašta radio i eksperimentirao ali ništa i ništa...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice