Reg seeker,pomoć oko korištenja*

poruka: 4
|
čitano: 3.973
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Reg seeker,pomoć oko korištenja*

Naime probam koristiti ovaj program ali sad što osjenčati odnosno da ne izbrišem cijeli registar ili kako..Znači koje kvačice da budu uključene na njemu.Sad sam ga pretražio ,znači cijeli registar ,e sad ima dosta ovih default komponenti koje ja izbrišem ručno,znači osjenčam i delate ali se opet drugi dan pojave ,.Negdje sam pročitao kao klik na all clean i ok,pa nije mi jasno..Nebi dirao baš ako ne znam,a nisam baš vješt u tome ,pa ako može mala pomoć?

www.mk-neretvanskigusari.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Reg seeker,pomoć oko korištenja*

Radije koristi CCleaner i Glary Utilities koji su puno jednostavniji za korištenje, ali nemoj popravljati registry ako nemaš problema u radu kompjutera. To se radi samo kada ti je jako usporen komp i kada ti se javljaju greške (uglavnom zbog virusa). RegSeeker je za naprednije korisnike koji se snalaze sa registryjem.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
17 godina
mitre kaže...

Naime probam koristiti ovaj program ali sad što osjenčati odnosno da ne izbrišem cijeli registar ili kako..Znači koje kvačice da budu uključene na njemu.Sad sam ga pretražio ,znači cijeli registar ,e sad ima dosta ovih default komponenti koje ja izbrišem ručno,znači osjenčam i delate ali se opet drugi dan pojave ,.Negdje sam pročitao kao klik na all clean i ok,pa nije mi jasno..Nebi dirao baš ako ne znam,a nisam baš vješt u tome ,pa ako može mala pomoć?

Bolje ne diraj nista s tim programom, ostavi se tog posla i gotovo jer ceš zeznut nekaj ciscenje Registry-a se ne moze pokazat i pogotovo ne s tim zahtjevnim programom.{#}

15 godina
neaktivan

Jesam i glary je odličan ali sad dali da izbrišem sve ove stavke default,ja ih ustvari izbrišem i komp mi puno bolje i brže radi,čak i dobijem prostora na c disku(mislim sa reg seekerom?

www.mk-neretvanskigusari.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice