obrisano
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav!
Molio bih nekoga upućenijeg u tržište hardvera da procjeni sljedeću konfiguraciju:
Asrock H77m s1155
CPU G630 2.7GHz s 1155 BOX
DDR3 4GB (2x2) Kmax 1333MHz
Sapphire HD6570, 1GB GDDR3
WD 500Gb SATA3 AAKX
DVDRW LG 22x GH24NS90 black
Linkworld midi 321-56C 420W
Datum kupnje 24.09 2012
Ukupno plaćeno: 2.723.51 Kn
Hvala unaprijed!
Toliko si platio cijelu konfiguraciju bez monitora? A gle 1200kn je taman, za 1400kn je vec prevec.
obrisano
Toliko si platio cijelu konfiguraciju bez monitora? A gle 1200kn je taman, za 1400kn je vec prevec.
Da, toliko je plačeno bez monitora.
Hvala na procjeni!
Mislim da ti se ne isplati prodavat, ko sto se iskreno nije ni isplatilo kupiti. Vole trgovci ozenit covjeka Jel ADM?
obrisano
Mislim da ti se ne isplati prodavat, ko sto se iskreno nije ni isplatilo kupiti. Vole trgovci ozenit covjeka Jel ADM?
Ma nije moj pc već od bratića, sve se vrti uredno ali šteka watchdogs pa si je zaželio nešto jače.
Po meni se PC nikada ne isplati prodavat, nego uvjek istjerat do kraja.
Nego, što, ne sviđa ti se izbor komponenti?
A di su ga zenili?
Taj wotchdogz iznimno popularan. Rekli su mi da nije jedino graficka sto mu ne valja, fali i rama no kad vidim 2×2gb (preporuku) u 2012 eto sad nek plati 600kn za novih 2x4gb
Ploca ajojjj. proc je valjda ok no za cifretinu je definitivno mogao uzeti razumniji disk od 1tb i 2x4gb rama. bitce da to linkworld kuciste kosta ko perina kajgana a ni zalman ili corsair potpis ne nosi. Sto mu nisi ti slozio komp sad vidim da je ovo tvoje dostojno naziva komp a ne vjerujem ti da si ga vise od dvostruko od njegovog placao. Pa rekao bih i da se donekle kuzis u kompove i onda jos trazis procjenu. Hm. Sto se sprdas s bracom.
obrisano
Nije bas istina. Ko sto si rekao uvijek je bolje nadogradivati nego kupovati premade i novo. No stvarno 2x2gb ce mu biti premalo (kako su rekli vec nekom). Nek igra Goat simulator dodje na isto Stvarno ne vidim nista u wochdogzima. da na tih "420W" ja osobno ne bih stavljao nista jace od 7870/270X to mu je taman da se napajanje ne restira taj proc je ionak nekih 50W cijela konfa bez grafe jos 160w ili manje (moze je downclockati
) to tih 420W moze drzati.
--EDIT -- Sad tek vidim da je to krumpir serija od SB sto nije ni donekle postenih 1333MHz DC omogucavala Ta konfa stvarno je losija za prozdrljivi gejming od am2+ platforme, no ajde malo trosi.