Evo ovako. Da se prvo lagano predstavim zanimanjem, a manje osobnim podacima, zasad.
Profesionalno se bavim marketingom i reklamama (dizajn- znam određene programe), a posao i istraživanja su me dovela do hipnoze i NLP-a. Svima vam je sigurno jasno da je cilj svake prodaje više od same psihologije, jer marketing i prodaja su zapravo čista hipnoza. Na ljude se kroz podsvjest može veoma jako utjecati i zapravo je to ono čime se ja bavim već godinama.
No kao i svugdje..postoji mali problem. Radim u jednoj firmi gdje je plaća izuzetno dobra..no posao je toliko stresan da gablec maltene jedem vani,i to na minus 10 kad je zima, sam. Da ne duljim previše nepotrebnim stvarima samo sam vas htio upoznati sa svojim područjem...E sad.. Pošto apsolutnim bogatstvom smatram količinu slobodnog vremena (jer smatram da život treba i živjeti) htio sam povećati slobodno vrijeme, a da zarada ostane ista..i to sa radom od kuće. Sa svojim projektom.
Zanima me kako početi programirati svoju internet stranicu i koliko vremenski treba okvirno za naučiti to određeno područje?Svugdje piše nauči HTML bla bla...dreamweaver bla bla...znam da postoji onaj <head> , pa <body> pa tamo treba utpikavati te kodove...dali je ubiti to cijela poanta izrade (sa grafikom) jer uvijek imam osjećaj da još nešto fali....onda te prebace na tisuću stranica pa skini ovo pa skini ono...pa fali ovaj dio pa fali onaj...
I kako ide sistem naplate kad bi htio početi zarađivati po broju klikova ili kako već? Adsense ili što već?
Rezime...grafiku poznajem (kako koja boja utječe na emocije-nesvjesno), marketing i NLP poznajem, znam kako privuči ljude da ostanu čitati stranicu što dulje...a baš imam osjećaj da me to nepoznavanje izrade internet stranice sputava u svemu. Pa ako može kakav savjet?
Koliko otprilike treba vremenski (a radio bi kao konj) da počne ići neka lovica na račun :)Projekt imam!
Zahvaljujem unaprijed!!