[Prodaja] Ps4 pro

poruka: 9
|
čitano: 1.139
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
[Prodaja] Ps4 pro

prodajem ps4 pro

bez garancije

konzola, gamepad, kablovi, i torba za prijenos ps4

1600 kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2022 11:21 (Gemmy).
12 godina
protjeran
[Prodaja] Ps4 pro

Dal me jebeš da su ovakve cijene i dalje??

Bero
18 godina
[Prodaja] Ps4 pro

Ja sam prije par tjedana prodao PS PRO za 1800kn, a mogao sam i za više jer sam imao ponuda, no dogovor je dogovor. Otišao je za par sati nakon objave oglasa, tako da još uvijek ima potražnje pri "ovakvim" cijenama.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
17 godina
[Prodaja] Ps4 pro

Kad je dolazio PS5 , trebao je novi biti 3800kn, jeftiniji bez BR playera. Istina je takva da je sad prema 5.5-6k , a PS4 Pro nije loša alternativa. Jako malo, gotovo ništa nema na PS5, a da nije i PS4 varijanta prisutna.

15 godina
[Prodaja] Ps4 pro

Bokte, pa ja sam svog prodao za manje prije 2 godine. Baš su lude cijene. Doduše, za ovaj iznos se uzme rabljeni Series S i godinu dana gamepassa, pa barem dobiješ kakvo takvo next gen iskustvo. Ne bih se vraćao na last gen da mi i plate. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
[Prodaja] Ps4 pro

pa kako se krecu sada cijene ps5 u trgovinama i dali ih ima

5 godina
Re: [Prodaja] Ps4 pro
lange kaže...

pa kako se krecu sada cijene ps5 u trgovinama i dali ih ima

Pre skupo je. Ajmo reci da je neki prosjek oko 6k kn, što je bez ikakve dileme previše. Dobro je rekao kolega, nema ni poštenih igrica za ps5 (u nekoj razumnoj količini). Svejedno je i 1800kn previše za ps4 al lako moguće da netko uzme to (a i nigdje ne piše da je cijena zadnja). 

18 godina
Re: [Prodaja] Ps4 pro
Iskreno nisam ni ja znao za koliko da stavim cijenu. Ravnam se po najeftinijem na njuskalu i ps5 cijeni.

Ako netko je pokupi lokalno cijena ide na 1500kn.

Lokacija okolica rijeke
18 godina
[Prodaja] Ps4 pro

prodano za 1600

moze lock

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice