Stanje 10/10
Korišten 3mj
Tradingschenzen
Cn verzija
12/256
600e
Stanje 10/10
Korišten 3mj
Tradingschenzen
Cn verzija
12/256
600e
550
520
Ajde da napisem par detalja, mozda bude kome zanimljiv:
Ovaj mob su mnogi proglasili telefonom godine, npr ovaj klosar:
Sto ga odvaja od drugih?
1) Najjaca baterija na trzistu u ijednom flagshipu - u prijevodu ako ga uspijete potrosit u 1 dan onda ste bolesnik, vecini ljudi ce trajat 2 dana
2) Jedan od najvecih senzora na telephoto leci 1/1.56 - za usporedbu samsung s26 koristi taj senzor na glavnoj kameri
3) Ostatak hardvera je feonomenalan, ekran se na suncu vidi bez problema, izrada je odlicna, procesor ubija sve sta nabacite na njega
Sto znaci ovo da je CN verzija, odnosno kineska?
Kineske verzije imaju svoje mane i prednosti
Mane su lako rjesive i nadmasuju prednosti:
- hrpa predinstaliranih aplikacija - sve se mogu uninstalirat
- nema google - ima google, udje se u postavke i doslovno aktiviraju google usluge
- nema esim - jebiga, nema esim
- nema sve jezike - jebiga nema, ali sa seteditom se stavi u 2 min i ima
Prednosti:
- napredniji softver nego global sa vise mogucnosti, global je nekako osakacen radi eu direktiva
- dobiva updatove i do 3 mjeseca ranije nego globalna verzija
- kamera ima duplo vise opcija nego globalna verzija
- ima integrirano snimanje poziva, sta je na svim globalnim mobitelima u eu zabranjeno i tesko napravit
Eto toliko,
500e je zadnja cijena, ako ne ode za 500 neka ga doma.
Definitivno jako dobar mobitel i poštena cijena. Rade li bankovne aplikacije na kineskom rom-u? Znam da se google usluge lako slože, ali vidio sam po netu da se ne može beskontaktno plaćati s kineskom verzijom (tj ne radi google wallet) i da za neke banke ne rade aplikacije. Za takav mob po dobroj cijeni, mislim da se može bez nfc plaćanja iako je korisno, ali problemi s bankarskim aplikacijama su deal breaker.
jebo me pas ak se tebi neću prvom javit ako ću ikad kupovat neki novi mob :) super su mi tvoji oglasi, a pogotovo oni koji se tiču Samsunga :D
free bump, dobra prilika...
Definitivno jako dobar mobitel i poštena cijena. Rade li bankovne aplikacije na kineskom rom-u? Znam da se google usluge lako slože, ali vidio sam po netu da se ne može beskontaktno plaćati s kineskom verzijom (tj ne radi google wallet) i da za neke banke ne rade aplikacije. Za takav mob po dobroj cijeni, mislim da se može bez nfc plaćanja iako je korisno, ali problemi s bankarskim aplikacijama su deal breaker.
Radi sve ukljicujuci i google pay.
Prodano btw.