[Prodaja] XFX RX 6900 XT Speedster MERC 319 Ultra zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 2.162
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
[Prodaja] XFX RX 6900 XT Speedster MERC 319 Ultra

kupljena 22.9.2022. U Hg spotu. 36 mjesecu garancije. Zamjene me ne zanimaju pošto mi je ova overkill pa sam uzeo rx 6800

cijena: 6000 kn

14 godina

Jebote led kakva je to cijena? Kako te nije sram uopće tako što napisati? Daj kolega ugasi si račun na forumu. Mooooolim te!! Pa jel ti gledaš uopće kako se cijene sada kreću? Još je ovo smrdljiva XFX verzija na kojoj ventovi ne rade kako treba ako se igraju pucačine. Na drugim žanrovima je sve OK.

15 godina
protjeran
Re: [Prodaja] XFX RX 6900 XT Speedster MERC 319 Ul
Cojonero kaže...

Jebote led kakva je to cijena? Kako te nije sram uopće tako što napisati? Daj kolega ugasi si račun na forumu. Mooooolim te!! Pa jel ti gledaš uopće kako se cijene sada kreću? Još je ovo smrdljiva XFX verzija na kojoj ventovi ne rade kako treba ako se igraju pucačine. Na drugim žanrovima je sve OK.

Pa i ti slobodno mozes ugasit racun nakon ove teorije o ventovima koji detektiraju zanr/vrstu igre koju igras 

14 godina

Ansha legendo koristi mozak jebem te veselog!!  Pročitaj samo koliko ljudi imaju problema sa tom grafičkom na pucačinama. Navodno se grafička uplaši pucnjave i onda gasi ventove. Imate na youtubeu dosta klipova. Čak je i HU napravio video o tome.

16 godina
Cojonero kaže...

Čak je i HU napravio video o tome.

Može link na video?

15 godina
protjeran
Cojonero kaže...

Ansha legendo koristi mozak jebem te veselog!!  Pročitaj samo koliko ljudi imaju problema sa tom grafičkom na pucačinama. Navodno se grafička uplaši pucnjave i onda gasi ventove. Imate na youtubeu dosta klipova. Čak je i HU napravio video o tome.

Al samo pucnjave? Drugi glasni zvukovi joj ne smetaju? Zabavan si, nastavi dalje molim te...

12 godina
Rješenje je ograničit fps na 60 i glasnoću na 30 db, preporučio bi jedan ekspert iz područja rudarstva...
3 godine
protjeran
Zar nije najbolje stavit slider za temp na 70°C? Samo joj kažeš, nemoj preko 70 i ona neće 😆
14 godina

Cojonero - ne igram pucačine pa ne znam, može biti da si u pravu.

17 godina

Da nisam pročitao nebi vjerovao 

17 godina

Prvi put cujem ovako nesto.

PS: Kolega trebao si skratiti muke samom sebi i staviti na njuskalo. 

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
14 godina

Nadam se da shvaćate da je Cojonero sarkastičan a i ja. Neka, zabavlja me uvijek staviti oglas na bug :)

Free bumpa ko u priči

5 godina

A šta ti vrijedi FREE bump sa ovakvom cijenom... 

XY
14 godina

Reci mi kolko bi trebala biti?

Jel piše da je fixna? Javi se u inbox sa ponudom ako te zanima, ne grizem...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2022 17:12 (blackened_bm).
7 godina

Meni je cijena sasvim ok. Nažalost kupujem drugu krntiju, alfa treba malo više zahvata stoga ne mogu kupit gpu, monitor koji ona zahtjeva, psu i procesor. Kučište, hladnjak veći, ventilatore... Bolji ram, a mogao bih onda i matičnu... Znate kak to ide. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
14 godina

Ehm, prodano...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice