[Prodaja] Ssd, hdd

poruka: 5
|
čitano: 1.003
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
[Prodaja] Ssd, hdd

Poz.....

Silicon power ssd, sata3, 512gb, nije puno koristen, ali nije ni nekoristen :) ispravan, naravno.

Par komada 1tb 2.5" hard diskova, 5400rpm, ispravni, malo koristeni....

ako nesto nekome treba, pm, pa se sve dogovorimo

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
12 godina
[Prodaja] Ssd, hdd

Nema cijene, ne odgovarate na poruke. Koja je poanta oglasa?

14 godina
Re: [Prodaja] Ssd, hdd
njuskac kaže...

S obzirom da sam s Damirom trgovao prije koji tjedan mogu samo dati pohvale.

Za cijenu se s njime i više nego možeš dogovoriti da bude korektno sve, a možda čovjek nije pri računalu da ti odgovori. Sačekaj malo i bude ti odgovorio.

12 godina
Re: [Prodaja] Ssd, hdd
sinkee kaže...
njuskac kaže...

S obzirom da sam s Damirom trgovao prije koji tjedan mogu samo dati pohvale.

Za cijenu se s njime i više nego možeš dogovoriti da bude korektno sve, a možda čovjek nije pri računalu da ti odgovori. Sačekaj malo i bude ti odgovorio.

Nikad nisam spomenuo da je čovjek nepošten ili da je skup ili da se ne mogu dogovoriti oko cijene, tako da nisam shvatio vaš odgovor. Poruka je poslana jučer oko 14h, a vidim da je bio više puta online i nije odgovorio i zato sam postavio pitanje koja je poanta takvog oglasa  ako ne navedeš cijenu, ne odgovaras na poruke 24 sata makar si online? Uglavnom trebao sam ssd ujutro, sad više ne trebam.

9 godina
[Prodaja] Ssd, hdd

Za pocetak, isprike sto ti nisam odgovorio, kao i svima ako netko mozda jos ceka odgovor. Vjerovatno sam previdio poruku, dodje ih dosta, lako moguce da na mobitelu neku i profulam.

Sto se cijene tice, najcesce je ni ne pisem, ne prodajem nikakvu ekskluzivu, ne preprodajem nista, sve sto stavim u oglas je ono sto je meni visak, ili sto mi je zao da stoji na polici kao ukras a nekome bi mozda moglo posluziti. I sve se moze dogovoriti.....

Eto, sorry jos jednom sto sam bas tvoju poruku fulao, nije bila namjera.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice