Karta kupljena u comtech garancija do 2/2022 kutija i cijela ambalaza doslovno nova krtica ja je samo testira kupia prijatelj zabigraonu koju na kraju nije otvoria cijena 3100kn zamjena za 2080 ili 5700xt
Zamjena 5700xt
Opa.. Kad augi dobije 6 thumbs downova na cijenu komponente, onda znamo da nitko nije imun na trenutnu ekonomsku krizu :)
Ima puno bas tih Asusica koje se kvare, umiru, nakon nekolko mj. koristenja i to ne samo Asus, nego opcenito 2070. Njegova je kao vjerojatno i sve ostalo sto prodaje kupljena vani preko R1 racuna, znaci mos se jebat s jamstvom.
3100kn je cifra na koju treba nadodati jos malo da bi se kupila vise nego dobra 5700 XT koja je u igrama jaca graficka, tako da za Bug standarde po meni cijena nije u redu. Tolko moze traziti na njuski.
Npr. kupis 5700 XT Pulse u Casekingu s direkt dostavom u HR, racun na tvoje ime i miran si s jamstvom, 438 eura sve skupa, tj. 3323kn. Da ne pricam da se u Mindfactoryu moze proci i za 3050kn s Mailboxde dostavom.
Pa da, na to sam i mislio. Od njega su svi navikli na promo cijene, a ova i nije nešto primamljiva.
Ma ulovila ga korona, nije dobro, samoizolacija itd. Treba mu malo zraka i C vitamina :D
Ima puno bas tih Asusica koje se kvare, umiru, nakon nekolko mj. koristenja i to ne samo Asus, nego opcenito 2070. Njegova je kao vjerojatno i sve ostalo sto prodaje kupljena vani preko R1 racuna, znaci mos se jebat s jamstvom.
Zašto ne bi važilo jamstvo? Pa ide jamstvo i po serijskom, zar ne?
Zašto ne bi važilo jamstvo? Pa ide jamstvo i po serijskom, zar ne?
Ako uzme na firmu(R1) neke trgovine/servisi znaju oko toga zahebavati ako je druga osoba u pitanju, pogotovo oko vracanja novaca, novac se kakti vraca na racun firme.
Vjerojatno bi vazilo, ali kome uopce slati tu grafu u slucaju kvara? Treba pitati Asus servis u HR, a od njih ja online nikad nisam dobio pametan odgovor, tako da mi se ne da proucavati. Pitanje je i u kojem Comtechu je kupljena, HR ili vani. To je telekom. firma, ne kuzim uopce kakvo jamstvo ima preko njih? Valjda su oni kupili preko drugog ducana ili sta vec? Ne znam, mozda Augi moze bolje objasniti pa mu skinemo koji TD..
Cijena nova 2699
Evo racun
Koji če ti k taj račun ako je rezolucija 10x10 pixela...
Račun je legendaran :)
ajde dajte pa nije on kriv kaj bug radi resize na slikama ko da smo u 2006. godini
2550kn asus dual advanced boosta u pubg 1935mhz ako kome ista znaci

Krivo sam stavio cijena 2700kn saljem samo nakon uplate ozbiljnom kupcu mozemo se dog ,,, ja mislim da sam trgova dosta puta odi pa kome pase pase
2700
Vise mi nije od glavu 2899
Dok svi spuštaju cijene, augi ih diže. Za očekivati je da će od sutra grafa biti 3100kn, pa tko već ima interesa, najbolje ju odmah uzeti dok nije postala skuplja nego što već je :)
Dok svi spuštaju cijene, augi ih diže. Za očekivati je da će od sutra grafa biti 3100kn, pa tko već ima interesa, najbolje ju odmah uzeti dok nije postala skuplja nego što već je :)
Nije ni augi ono što je nekad bio 😥
Jel prodano ovo? Ako nije jel moguce postom ovo? Ima li garanciju? Ozbiljan sam kupac..
Nije prodano
Nije ni augi ono što je nekad bio 😥
Kriza pogađa sve.
Zamjena za 1060/1070 ? Što ti se toliko zamjerila 2070 ?
Slabo slusa, ne svijetli dovoljno, nema tog RGB efekta.. Jbs takvu grafu :P