G815 mehanicka tipkovnica
g502 hero
g635 sluse
g240
g840 sve novo kupljeno ima koji dan instar cijena 2200kn
G815 mehanicka tipkovnica
g502 hero
g635 sluse
g240
g840 sve novo kupljeno ima koji dan instar cijena 2200kn
ti mi nisi jasan
Kaj ti nije jasno, augi80 je heroj Bugove trznice, kratko i jasno. Otkud nabavlja je manje bitno, cijene su uvijek osvjezavajuce kao i pazljivo isprobana roba. Bilo bi dobro da svoju ponudu malo preusmjeri na korisnike srednjeg i nižeg sloja, tzv. peasante pc master race-a, ali sta je tu je :)
Al se sve skupa mora uzet? Koliko pojedinačno tražiš? Tipkovnica ima HR gravuru ili?
Može pojedinačno?
LOL: Crobrother
Nakraju ostavia sebi ,, bolje od steelseriesa i razera
Zavisi kako i sta. Logitechove mehanicke Romer-G ne pasu svima. Nadalje Razerov Viper zicni ili bezicni je trenutno jedan od najboljih miseva na svijetu, nesto u rangu Logitechovog G Pro wireless misa..
razer je smece, ne znam zasto ljudi to kupuju
Kupi ijedan Razerov proizvod iznad ~500kn ili polovno za manje pa ces znati.. Btw. cudno da si pametniji od nekih od glavnih recenzenata za miseve kao RocketJumpNinja s YT-a. Deathadder je bio dosta faulty proizvod prije, imali su ustede u proizvodnji itd., ali da im je sve smece im se nebi nista prodavalo.
2200kn komplet sve g815 g502hero se, g635 g840 i g240 sve novo bezznaka koristenja kutije i racuni kupljeno oko bozica
Evo slika koja
Al se sve skupa mora uzet? Koliko pojedinačno tražiš? Tipkovnica ima HR gravuru ili?
Sve kupljeno instar i elipso
Tipkovnicu bi jedino mjenja za gpro malu onu isto logitech ili koliko dode ta dam za tu lovu ovu inace sve skupa prodajem
Ja sam mu poslao poruku za g502 hero pa k.... ne odgovara
Ne prodajem zasebno nista osim tipkovnice uzea bi malu
Ne prodajem zasebno nista osim tipkovnice uzea bi malu
Koliko cijeniš tu tipkovnicu, kad je već prodaješ refužo?
900kn
Tipkovnica 800kn, slusalice 600, mis i podloga 400 dobije se g840 ili g440
Ili komplet sa svime 1800kn
ti mi nisi jasan
Bome ni ti meni. 
razer je smece, ne znam zasto ljudi to kupuju
ima sam isto misljenje dok nisam probao Deathaddera, lezi u ruci savrseno.
lezanje u ruci je nesto drugo, ali logitech je bolji od razera po kvaliteti izrade same komponente
Probao od kolege kupit par komponenti, ali ne odgovara u poruke. Nekad imam osjećaj da trola :D
Kuciste je lrodano s vodenim i svim kontrolerima coolermaster kolegi s foruma, ostalo jos bequiet jos novo uzeto links ima 6 dana i logitech
Probao od kolege kupit par komponenti, ali ne odgovara u poruke. Nekad imam osjećaj da trola :D
Ima takvih još - ja već skoro tjedan dana pokušavam slušalice kupiti tu na forumu od jednog drugog člana/drugi oglas, ne odgovara na poruke, slao sam mu onak i da mail vidi, pisao u odgovoru oglasa i ne hebe me 2% - bitno da dežurni dušebrižnici lupaju TD čim neko malo višu cijenu stavi ali ovakve stavri nikog ne diraju .......