[Prodaja] MSI GamingX GTX 1060 6GB zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 1.994
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
[Prodaja] MSI GamingX GTX 1060 6GB

Prodajem navedenu grafičku karticu. Kartica je kupljena je u uzishopu u Zagrebu, preostalo je još 7 mjeseci garancije. Kartica je u super stanju, korištena za gaming i nije rudarila.

Preferiram osobno preuzimanje u Zagrebu. Možemo se dogovoriti i oko slanja poštom, šaljem na trošak kupca nakon uplate na račun.

Cijena: 1650 kn

Kontakt sms 095-514-5487 ili na mail mrakno@gmail.com.

9 godina
protjeran
Re: [Prodaja] MSI GamingX GTX 1060 6GB
mmatrix kaže...

Prodajem navedenu grafičku karticu. Kartica je kupljena je u uzishopu u Zagrebu, preostalo je još 7 mjeseci garancije. Kartica je u super stanju, korištena za gaming i nije rudarila.

Preferiram osobno preuzimanje u Zagrebu. Možemo se dogovoriti i oko slanja poštom,šaljem na trošak kupca nakon uplate na račun.

Cijena: 1650 kn

Kontakt sms 095-514-5487 ili na mail mrakno@gmail.com.

kad ti netko uplati pare na račun onda se u znak zahvalnosti kupcu na povjerenju taj dio slanja odradi na vlastiti trošak, nije to USB stick od 50kn pa da će ti tih 30ak kn pojesti pola cijene 

13 godina

Kad se već cjepidlači oko 30 kuna poštarine - tu grafu ćeš prodat za 1500 maksimalno, i to ako budeš imao sreće.

Neovisno o modelu kartice, radije bih kupio nešto od ovo dvoje sa 22 mjeseca garancije. Ostane mi 250 kuna za roštilj i gajbu piva.

https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/palit-geforce-gtx-1060-dual-6gb-gddr5-dvi-hdmi-koristena-30-dan-oglas-26580726

Recimo ova sa 22 mjeseca garancije.

https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/inno-3d-1060-gtx-6gb-oglas-25972520

Također 22 mjesec garancije.

14 godina
protjeran
Covjek nije napisao da je cijena fiksna pa te razlika te njegove koja je medu boljim modelima naspram ovih losih modela ispadne jos manje, u prevedenom definitivno se isplati dati 100-150kn za bolji model.

Fuckas gajbu pive kaj ode u jednoj veceri kad ces dugorocno imat topliju i glasniju karticu.
13 godina

Ne piše ni na drugom linkanom oglasu da je fiksno, možda se i njega može spustit za stotinjak kuna. :D

Uglavnom, ne bih ni ostavio post da nije bilo ovoga sa poštarinom jer je cijena na granici pristojnoga i kao što kažeš - sa većinom ljudi se da dogovorit.

Sporan mi je ovaj dio u kojem tip blago precijeni karticu pa traži cifru 1650 kuna (ne znam otkud ovih 50 kad je mogao i 73.67 napisat) i plaćanje unaprijed na račun s time da kupac plati poštarinu.

Kaj bi još uz to što prodaje karticu skuplje nego što bi trebao? Da mu se popuši i noge operu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2018 11:18 (pavlovs_dog).
11 godina
neaktivan

Hocu li sa ovim losijim modelom imti manje fps-a?

9 godina
protjeran
pavlovs_dog kaže...

Kad se već cjepidlači oko 30 kuna poštarine - tu grafu ćeš prodat za 1500 maksimalno, i to ako budeš imao sreće.

Neovisno o modelu kartice, radije bih kupio nešto od ovo dvoje sa 22 mjeseca garancije. Ostane mi 250 kuna za roštilj i gajbu piva.

https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/palit-geforce-gtx-1060-dual-6gb-gddr5-dvi-hdmi-koristena-30-dan-oglas-26580726

Recimo ova sa 22 mjeseca garancije.

https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/inno-3d-1060-gtx-6gb-oglas-25972520

Također 22 mjesec garancije.

argumenti su ti u najmanju ruku bedasti... te dvije kartice sa gaming X ne mogu u istu rečenicu,ako ove dvije traže 1400 onda gamingX vrijedi 1600 da hebeš, a i najvjerovatnije kartica ima još 19mjeseci garancije, jer UZI šupački daje samo 2 god gare preko sebe, a ovaj ostatak gare kupac treba riješiti sam sa proizvođačem...

Autor oglasa nam može riješiti ovu nedoumicu, ako kaže mjesec i godinu kad kartica kupljena, potencijalnim kupcima je to bitna info

14 godina
protjeran
Ne znam kakvi fetisi su u pitanju, al cijena je vjerovatno stavljena takva da ima prostora za pregovore.

Nekidan se 1060 6gb rog strix bas na ovom forumu prodala za 1600kn tak da ono, ljudi plate mall vise za bolji model.
9 godina
protjeran
Kolacic kaže...

hoće naravno, em su default sa slabijim klokovima, em se više griju...

INNO 3D verziju od 3gb sam koristio nekih mjesec dana za majnjanje, i to je teški drek od hlađenja, na 60-70% powera traži 2500rpm da ne pređe preko 70°C

a sigurno ni ova palit nije bolja po tom pitanju značajno....

9 godina
protjeran
war3_tft kaže...
Ne znam kakvi fetisi su u pitanju, al cijena je vjerovatno stavljena takva da ima prostora za pregovore.

Nekidan se 1060 6gb rog strix bas na ovom forumu prodala za 1600kn tak da ono, ljudi plate mall vise za bolji model.

stalno nešto švercaš 

dok su u dućanima bile normalne cijene kartica, te drek verzije palit inno i sl. 1060 6Gb su startale oko 2100-2200kn, a ove jače tipa gamingX cca 2500kn, tako da 150-200kn veća cijena opravdana i ekonomski i po performansama

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2018 11:30 (lav1000).
17 godina

Kako neki vole pametovati to je za nevjerovati. Zato osobno ni ne stavljam oglase na ovaj forum.

Koje je svrha od svega toga? Kome paše će kupiti, kome ne paše neće. Ako nikome ne paše neće se prodati pa će cijena dolje. U čemu je problem?

A i rekao bih da cijena nije fiksna, u pravilu ljudi stave više nego što planiraju dobiti baš zbog razno raznih filozofa. Naučio sam to prije puno godina kada sam prodavao za 200kn router sa garancijom koji je u trgovini koštao 450 pa su mi nudili 100kn za njega... Trebao sam tražiti 300 pa bi onda vjerojatno dobio koliko sam htio.

8 godina

A i rekao bih da cijena nije fiksna, u pravilu ljudi stave više nego što planiraju dobiti baš zbog razno raznih filozofa. Naučio sam to prije puno godina kada sam prodavao za 200kn router sa garancijom koji je u trgovini koštao 450 pa su mi nudili 100kn za njega... Trebao sam tražiti 300 pa bi onda vjerojatno dobio koliko sam htio.

Osobno mi nisu jasni takvi ljudi, ja sam prodavao komp, jos ga i stavim za smjesnih 1000 kuna, pa mi se javljaju ljudi jel bi pristao na 600, reko sad ti nebi dao ni za 1200. Ako je ok cijena nemoj biti govno i gotovo, bas sam kupio 1070 sa 19 mjeseci garancije, kaze covjek 1900, nije mi jebeno palo na pamet da ga pitam da spusti, jos reko ako se slucajno nadjes u mome kraju, javi se, imas pivu frende.

13 godina
neaktivan

Uf  al ste se raspisali, hvala na bumpanju threada!

Garancija na gaming x je 3 godine, kartica je iz 5. mjeseca 2017. tako da ima još godinu i sedam mjeseci kako je kolega lav1000 pretpostavio. Dakle u uzi-ju je garancija 2 godine, 3 u ovlaštenom servisu. Nije mi se dalo tu naširoko obrazlagati jer nisam upoznat sa postupkom reklamacije kod proizvođača/dobavljača, pa sam sebi na štetu napisao da je garancija kraća. 

Što se tiče poštarine kopirao sam tekst oglasa sa njuškala i prilagodio detalje svojoj kartici. Eto, ostalo da kupac plaća poštarinu, hebat ga. Dakle, ako vam treba slanje dogovorit ćemo tko će platit trošak prilikom dogovora oko cijene. 

A cijena, takva je kakva je. Što bi se reklo ljudi smo, dogovorit ćemo se!

Usput, nemam ništa protiv uzishopa i njihove politike, nema potrebe da ih se naziva šupačkim je li. Iz mog iskustva momci su bili uvijek korektni.

Što se tiče pušenja i pranja nogu, dobra ideja ali radije bi da kupac snosi trošak dostave! 

13 godina
neaktivan

Kartica je prodana. Hvala svima na interesu.

10 godina
odjavljen
Kolacic kaže...

Puno manje.

Recimo gaming x daje cca 4000 fps u izborniku dok slabiji modeli daju oko 2800 fps

11 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...
Kolacic kaže...

Puno manje.

Recimo gaming x daje cca 4000 fps u izborniku dok slabiji modeli daju oko 2800 fps

Uuuu jbt odsada samo njbolji modeli. 

10 godina
odjavljen
Kolacic kaže...
Glavas_ZG kaže...
Kolacic kaže...

Puno manje.

Uuuu jbt odsada samo njbolji modeli. 

To se podrazumjeva kad si lovaš

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice