[Prodaja] AC freezer i30 poklanjam zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 889
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
[Prodaja] AC freezer i30 poklanjam

Ostao mi iz Sapunator 4790k kompleta ovaj hladnjak, kako sam prešao na ultra Sapunator 9600k ima već neko vrijeme, da malo rasčistim garažu, poklanjam ovaj hladnjak.

https://www.arctic.ac/eu_en/freezer-i30.html

Hladnjak uredno i vrlo solidno radi , imam mounting kit samo za Sapunatore, 115x socketi svi pašu.

4790k Sapunatora je držao do 70ak°C max u gamingu na 1.25V i 4.6-4.7Ghz.

Primopredaja Zg Zapad ili šaljem preko HP na vaš trošak.

8 godina
Re: [Prodaja] AC freezer i30 poklanjam

prelaziš na ryzen 100% ;)

p.s. pohvala za poklon rijetko ko danas nešto poklanja

9 godina
protjeran
dejo74 kaže...

prelaziš na ryzen 100% ;)

p.s. pohvala za poklon rijetko ko danas nešto poklanja

uzeo novu noctua nh d14 za 450kn, lik mi jedno 48 puta ponovio kako je to nova revizija sa am4 kitom uključenim u bundle, rekao sam mu da me gluparije ne zanimaju i da mi je jedino bitno da je mounting kit za intel kompletan 

ali eto ako ryzen3 bude prema najavama forumskih gurua na 6ghz, posebno binani na 7ghz, imam spremno hlađenje , samo me hebe u tom slučaju moram u oporuku staviti am4 MBO, prema najavama službeni support za am4 je do 2075., da se unuci ne pokolju tko će dobiti ploču za ryzen 

14 godina
protjeran
Lijepo je vidjeti da na forumu jos uvijek postoje korektni i posteni ljudi, a ne ovi sta vege u danasnje vrijeme kupuju i sta bi vlastitog brata za saku kovanica prevarili.
9 godina
protjeran
war3_tft kaže...
Lijepo je vidjeti da na forumu jos uvijek postoje korektni i posteni ljudi, a ne ovi sta vege u danasnje vrijeme kupuju i sta bi vlastitog brata za saku kovanica prevarili.

ma ti sto kupuju vege su ozbiljni hardwerasi koji zbog posla nemogu 3 sekunde biti bez kompa i usput ordiniraju po olx.ba i  pazaru

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2019 12:15 (lav1000).
9 godina
protjeran
[Prodaja] AC freezer i30 poklanjam

Dogovoreno slanje sutra za VŽ sa kolegom koji se prvi javio na oglas. Lock

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice