[Prodaja] Dragon Quest III HD-2D Remake za Nintend zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 365
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
21 mjesec
[Prodaja] Dragon Quest III HD-2D Remake za Nintend

Prodajem igru Dragon Quest III HD-2D Remake za Nintendo Switch. Disk i kutija su u odličnom stanju 10/10. Cijena je 30 eura sa uključenim troškom BoxNow dostave. Molim bez zamjena.

21 mjesec

Nova cijena je 25 eura fix + BoxNow

16 mjeseci

Ponudio sam 25 u privatnoj poruci. Prilično jasna ponuda sa svim detaljima, načinom uplate novca itd mi nije prihvaćena. Hvala.

21 mjesec
Re: [Prodaja] Dragon Quest III HD-2D Remake za Nin

Kolega, isti dan kada si poslao upit sam ti lijepo odgovorio na poruku i poslao svoje podatke za uplatu i od tada ni traga ni glasa od tebe. Hvala 😊

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 7:12 (herc_vtc).
16 mjeseci

Na moju ponudu odgovor dobio nisam. ili nisi čitao dobro šta sam napisao. Ja ponudim 25 ti ničim izazvan napišeš 27 i napišeš podatke svoje itd. Ja u nijednom trenutku nisam ponudio 27 evra. Evo ponuditi ću i ovdje pa ti odluči. Nudim 25 evra uplata na tekući račun preko internet bankarstva plus slanje preko box now za Đakovo. Hvala 

21 mjesec

25 eura + slanje preko BoxNow 2 eura = 27 eura kolega. To je bio moj odgovor  

16 mjeseci

Da. Moja ponuda je bila 25. Dakle odgovoriš DA ili NE. ne možeš dodati 2 eura na moju ponudu. Moja ponuda je bila prilično jasna. Hvala. Ako je opet nejasno= 25 nudim a ne 27. 

21 mjesec

Da se ne ciganimo ni ti ni ja za 2 eura, imaš moje podatke, uplati 25 eura i šaljem ti igru danas.

Edit: Prodano kolegi Ursusu

Poruka je uređivana zadnji put danas u 7:11 (herc_vtc).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice