Z77 maticne preporuka

poruka: 37
|
čitano: 5.745
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Z77 maticne preporuka

Ti čim gubiš ili nešto ili se nejavljaš ili pak skrećeš sa teme :) Zapamti ZoharBizo te čeka !

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Z77 maticne preporuka
Bulldozer kaže...

Ti čim gubiš ili nešto ili se nejavljaš ili pak skrećeš sa teme :) Zapamti ZoharBizo te čeka !

U čemu ja gubim? Ja se neopterećujem vašim dječjim glupostima.

"ZoharBizo te čeka!" -> Dafuq did I just read? Čeka me - gdje? Ako me ne čeka sa janjetinom i pivom - bolje da me i ne čeka.

'Cause some of us have a life - real jobs - real friends - real stuff to do.

Get real bro - kititi se tuđim perjem ti može ovdje na forumu povećati penis za 1cm - ali bez obzira na to - sve ćeš odraditi "ručno".

Dok meni to nije potrebno - ne trebam "enlargement" da bi dobio cepi.

Uostalom, forum je mjesto gdje se razmjenjuju znanja i pomaže nekome. No "neki novi klinci" - like You - povećavaju svoje virtualne visuljke.

Ne sjećam se kad si ti nekome zaista pomogao. Ako već misliš da imaš toliko znanja - bar bi mogao dati nekome nekakav koristan savjet.

Ili nemoj - radi po svom. Povećaj si eUd - pa ćeš si ga i sam jednom moći ePosakati.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...
Bulldozer kaže...

U čemu ja gubim? Ja se neopterećujem vašim dječjim glupostima.

"ZoharBizo te čeka!" -> Dafuq did I just read? Čeka me - gdje? Ako me ne čeka sa janjetinom i pivom - bolje da me i ne čeka.

'Cause some of us have a life - real jobs - real friends - real stuff to do.

Get real bro - kititi se tuđim perjem ti može ovdje na forumu povećati penis za 1cm - ali bez obzira na to - sve ćeš odraditi "ručno".

Dok meni to nije potrebno - ne trebam "enlargement" da bi dobio cepi.

Uostalom, forum je mjesto gdje se razmjenjuju znanja i pomaže nekome. No "neki novi klinci" - like You - povećavaju svoje virtualne visuljke.

Ne sjećam se kad si ti nekome zaista pomogao. Ako već misliš da imaš toliko znanja - bar bi mogao dati nekome nekakav koristan savjet.

Ili nemoj - radi po svom. Povećaj si eUd - pa ćeš si ga i sam jednom moći ePosakati.

Jesi rekao da ćeš sa Athlonom imat veći skore od G530 u memorijskim testovima ? e jesi 

Ja sam pomogao mnogo puta samo to šta ti negledaš to je druga stvar i da ko može govorit da je na moru u 5 mjesecu ha ? 

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 23:56 (Bulldozer).
14 godina
odjavljen
Z77 maticne preporuka

Dječaci nemojte se još i potući {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Onaj tko si može priuštiti uživanja u predsezonskom dobu, bicikliranju, planinarenju itd. 

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
protjeran
Z77 maticne preporuka

Zanimljiva je stvar da imam real life i da idem na biciklijade ako nevjeruješ dođi i uvjeri se

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Z77 maticne preporuka

{#}

Google is your friend
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: