Ti čim gubiš ili nešto ili se nejavljaš ili pak skrećeš sa teme :) Zapamti ZoharBizo te čeka !
Ti čim gubiš ili nešto ili se nejavljaš ili pak skrećeš sa teme :) Zapamti ZoharBizo te čeka !
U čemu ja gubim? Ja se neopterećujem vašim dječjim glupostima.
"ZoharBizo te čeka!" -> Dafuq did I just read? Čeka me - gdje? Ako me ne čeka sa janjetinom i pivom - bolje da me i ne čeka.
'Cause some of us have a life - real jobs - real friends - real stuff to do.
Get real bro - kititi se tuđim perjem ti može ovdje na forumu povećati penis za 1cm - ali bez obzira na to - sve ćeš odraditi "ručno".
Dok meni to nije potrebno - ne trebam "enlargement" da bi dobio cepi.
Uostalom, forum je mjesto gdje se razmjenjuju znanja i pomaže nekome. No "neki novi klinci" - like You - povećavaju svoje virtualne visuljke.
Ne sjećam se kad si ti nekome zaista pomogao. Ako već misliš da imaš toliko znanja - bar bi mogao dati nekome nekakav koristan savjet.
Ili nemoj - radi po svom. Povećaj si eUd - pa ćeš si ga i sam jednom moći ePosakati.
U čemu ja gubim? Ja se neopterećujem vašim dječjim glupostima.
"ZoharBizo te čeka!" -> Dafuq did I just read? Čeka me - gdje? Ako me ne čeka sa janjetinom i pivom - bolje da me i ne čeka.
'Cause some of us have a life - real jobs - real friends - real stuff to do.
Get real bro - kititi se tuđim perjem ti može ovdje na forumu povećati penis za 1cm - ali bez obzira na to - sve ćeš odraditi "ručno".
Dok meni to nije potrebno - ne trebam "enlargement" da bi dobio cepi.
Uostalom, forum je mjesto gdje se razmjenjuju znanja i pomaže nekome. No "neki novi klinci" - like You - povećavaju svoje virtualne visuljke.
Ne sjećam se kad si ti nekome zaista pomogao. Ako već misliš da imaš toliko znanja - bar bi mogao dati nekome nekakav koristan savjet.
Ili nemoj - radi po svom. Povećaj si eUd - pa ćeš si ga i sam jednom moći ePosakati.
Jesi rekao da ćeš sa Athlonom imat veći skore od G530 u memorijskim testovima ? e jesi
Ja sam pomogao mnogo puta samo to šta ti negledaš to je druga stvar i da ko može govorit da je na moru u 5 mjesecu ha ?
Dječaci nemojte se još i potući
Onaj tko si može priuštiti uživanja u predsezonskom dobu, bicikliranju, planinarenju itd.
Zanimljiva je stvar da imam real life i da idem na biciklijade ako nevjeruješ dođi i uvjeri se