PROCESOR temp pomoc !

poruka: 4
|
čitano: 1.026
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PROCESOR temp pomoc HITNO !

pozz svima .. danas  malo onako savrljam po netu .. skinem sebi  SPEEDFAN cisto da vidim malo temperaturu kompa kad ono IMAM STA I DA VIDIM xD
naime  CPU temperatura je 80C
CORE 0  99C
CORE 1 93 ( tako negdje )
HDD,gpu ostalo je sve  OK znaci temperature su 40C tako nekako ..  a sto mi je najveca "furka" pise mi CPU USAGE 100% .. a uopste nista ne radim na kompu samo mi MOZZILA OTVORENA i WINAMP xD .. msm logicno  bi bilo po tome " CPU USAGE 100% )  da sam otvorio 1000 programa i radim 1000 operacija pa mi je toliki CPU USAGE ... medjutim nista ne radim i toooliki je .. a i temperatura takodjer .. zna li ko u cemu je problem ?
U kompu imam 2 ventilatora i poprilicno dobro HLADE .. centralna mi je otvorena (jedna strana) kada malo ruku stavim ne osjetim amaBAS nikakvu toplotu ...

NE RAZUMIJEM ovaj problem :D !
zna li ko o cemu je rijec ?  mozda da kupim novu termalnu pastu ? ali opet me zanima zasto je CPU USAGE 100% ??

Hvala vam unaprijed !

AmericaNNo'
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PROCESOR temp pomoc !

Otvori task manager, tamo pod PROCCESSES, pogledaj koji program ti jede procesor, zatim klikni na END TASK.

Zatim pogledaj tab PERFORMANCE, tamo vidi CPU USAGE, maral bi pasti bliže 0% kad ništa ne radiš.

E sada trebalo bi vidit koji je to program čiji proces si zaustavil, pa onda njega reinstalirat ili snimit drugu verziju ako ova stvara probleme.

A kaj se tiče temperature ona je dosta visoka, onda će nešto pasti kad ugasiš proces koji uzima 100% procesora, ako i dalje budu visoke skini hladnjak, očisti ga i promjena pastu (preporučam Arctic Cooling MX-4 u linksu).

SLIKA SLIKA
Valentin

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PROCESOR temp pomoc !

Ili ti senzor krivo učitava ili si ti krivo pročita. Pogledaj s nekim drugim programom, everestom, hwmonitorom... 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PROCESOR temp pomoc !

Hvala ti .. ionaku sutra idem instalirat WIN7 64 bit .. pa cu vidjet kako ce i sta ce bit  nakon toga :) ako bude TEMP opet visoka idem staviti pastu ;)

AmericaNNo'
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice