eh ovako da predjem na stvar
imam intel g620 koji sam uzeo prije par dana(bio sam primoran da kupim bilo sta za sto manje pare) i ati 5770 graficku kartu
igram samo BF3 i prije sam to i mogao super igrat dok sam imao phenom II x4 840 koji je ipak mnogo snazniji ali sad otkad imam ovaj g620 ne mogu igrat BF3 vise jer pravi strasan bottleneck znaci spustim igru da vidim u afterburneru GPU usage i to je katastrofa GPU USAGE oko 60%
ocito ovaj procesor je preslab za BF3.problem je u tome sto je to jedina igra koju igram jer imam ju originalnu ostalo igram manje vise,probao sam danas i ovaj novi resident evil i on mi laga i grafa mi ne radi kako treba u toj igri
probao sam naravno instalirat i neku manje zahtjevnu igru da vidim jel graficka uredu i dal zna radit na 100% uopce,skino sam portal 2 i tu graficka radi 100%
sad da vas pitam jel dovoljno da skupim para za i3 2100 da bi igrao battlefield 3 bez bottlenecka il ipak moram skupit keša za neki i5????
nije mi jasno kako mi ovaj g620 pravi takav bottleneck vidjao sam po netu da neke budale sa ovim procesorom guraju cak i 6870ku koja je daleeeeekooo bolja grafa od ove moje
znaci i3 il ipak mora i5??
btw prodajem i ovaj g620 ima 1 god garancije,nek mi se neko javi ako je zainteresovan :)