Imam matičnu ASRock 890GX Extreme4, sada sam na Phenom II x4 955 i možda budem uskoro prelazio na FX procesore, pa me zanima podržava li ova matićna AM3+? Neki BIOS update/flash? Ne razumijem se najbolje u to. Tražio sam na netu ali nisam našao dobar odgovor, pa ako netko zna ovdje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na ovoj stranici ti pise koje sve modele podrzava http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASRock/890GX_Extreme4_R2.0.html
Imam matičnu ASRock 890GX Extreme4, sada sam na Phenom II x4 955 i možda budem uskoro prelazio na FX procesore, pa me zanima podržava li ova matićna AM3+? Neki BIOS update/flash? Ne razumijem se najbolje u to. Tražio sam na netu ali nisam našao dobar odgovor, pa ako netko zna ovdje...
Piše ti na stranici proizvođača koja je u prijašnjem postu. Podržani su FX Bulldozeri, jedino moraš imati BIOS verziju 1.5 ili iznad. To se lako ažurira ako je sadašnja verzija niža od 1.5.
EDIT: To se odnosi na Asrock 890GX Extreme4 R2.0. To je detalj kojeg moraš provjeriti.
Moja nije R2.0.
Edit, našao sam svoju, izgleda da ne podržava...
Ništa, hvala za link, poz.
Bio je 2.02 beta BIOS na asrock stranici s podrskom za FX, ali je misteriozno nestao nakon nekog vremena :)
Ja ga imam, pa ako zelis eksprimentirati na svoju ruku, uploadat cu negdje.
Bio je 2.02 beta BIOS na asrock stranici s podrskom za FX, ali je misteriozno nestao nakon nekog vremena :)
Ja ga imam, pa ako zelis eksprimentirati na svoju ruku, uploadat cu negdje.
Ne treba, hvala, možda budem mijenjao komplet ploču i proc, vidit ćemo...