Podrška za AM3+ (FX series)

poruka: 6
|
čitano: 836
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam matičnu ASRock 890GX Extreme4, sada sam na Phenom II x4 955 i možda budem uskoro prelazio na FX procesore, pa me zanima podržava li ova matićna AM3+? Neki BIOS update/flash? Ne razumijem se najbolje u to. Tražio sam na netu ali nisam našao dobar odgovor, pa ako netko zna ovdje...

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na ovoj stranici ti pise koje sve modele podrzava http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASRock/890GX_Extreme4_R2.0.html

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Podrška za AM3+ (FX series)
rapture686 kaže...

Imam matičnu ASRock 890GX Extreme4, sada sam na Phenom II x4 955 i možda budem uskoro prelazio na FX procesore, pa me zanima podržava li ova matićna AM3+? Neki BIOS update/flash? Ne razumijem se najbolje u to. Tražio sam na netu ali nisam našao dobar odgovor, pa ako netko zna ovdje...

Piše ti na stranici proizvođača koja je u prijašnjem postu. Podržani su FX Bulldozeri, jedino moraš imati BIOS verziju 1.5 ili iznad. To se lako ažurira ako je sadašnja verzija niža od 1.5.

EDIT: To se odnosi na Asrock 890GX Extreme4 R2.0. To je detalj kojeg moraš provjeriti.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 15:57 (Bladepu).
13 godina
neaktivan

Moja nije R2.0.

Edit, našao sam svoju, izgleda da ne podržava...

Ništa, hvala za link, poz.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 15:56 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Bio je 2.02 beta BIOS na asrock stranici s podrskom za FX, ali je misteriozno nestao nakon nekog vremena :)

Ja ga imam, pa ako zelis eksprimentirati na svoju ruku, uploadat cu negdje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Podrška za AM3+ (FX series)
dzejmshr kaže...

Bio je 2.02 beta BIOS na asrock stranici s podrskom za FX, ali je misteriozno nestao nakon nekog vremena :)

Ja ga imam, pa ako zelis eksprimentirati na svoju ruku, uploadat cu negdje.

Ne treba, hvala, možda budem mijenjao komplet ploču i proc, vidit ćemo...

Toni
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice