Phenom II X4 960T kupovina

poruka: 41
|
čitano: 3.902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Da ti pojasnim nesto, sada kada si nabavio taj i3 pa se pravis pametan.Clocknuo si ga na 4.5GHZ, i vise ne ide, kao takav je al pari sa Phenomom II X4 @ 3.3GHZ, no i Phenom se uredno clocka na 4GHZ i vise pa lagano opere tvoj i3.Dakle Marko, dodi sebi.

clock2much

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Phenom II X4 960T kupovina
Vegeta kaže...

Da ti pojasnim nesto, sada kada si nabavio taj i3 pa se pravis pametan.Clocknuo si ga na 4.5GHZ, i vise ne ide, kao takav je al pari sa Phenomom II X4 @ 3.3GHZ, no i Phenom se uredno clocka na 4GHZ i vise pa lagano opere tvoj i3.Dakle Marko, dodi sebi.

Nauči se ponašati kolega !

Nemoj ti meni govoriti dođi sebi, odi lijepo kući i familiji tako govori, znaš !

i3 5XX 4.2 GHz = Phenom II X4 3.2 GHz, jeli to jasno ?

I nisam porekao da ga opere na 4 GHz, samo govorim realno, a i i3 550 je 200KN jeftiniji.

''A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer'' - Bruce Lee
13 godina
protjeran

Pilas sa tom i3-com kao da se nijedan drugi proc nemoze clockati.

clock2much

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Vegeta kaže...

Pilas sa tom i3-com kao da se nijedan drugi proc nemoze clockati.

Ante pogledaj što sam napisao ?

Kažem da ne poričem da se Phenom može clockati, samo govorim da je na 4.2 GHz jednak kao Phenom 955BE, i to je to !

''A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer'' - Bruce Lee
15 godina
Jutros zvao telebit. Nije iskljucena mogucnost dolaska, samo se nezna tocan datum. Sutra cu zovnit i dobit konkretniju informaciju jer su poslali upit dobavljacu. I rekli su da sam ja vec peti sesti koji ih je jutros zvao za 960T.
CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
14 godina
neaktivan

A gotovo je ja sam konfu složio i prezadovoljan sam piči ko ludo, a ovaj SSD disk to tko nema nezna što propušta stvarno preporuka!!

Vidi MOJ PC

Nino
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Nisu ga dobili u ovoj isporuci. Mogucnost je da ce doc za 15 dana, ali ne i stopostotna. Koliko god profitirao nabavljanjem 960t ici cu na 965-icu jer sam vise poludio od cekanja a laptop je otkazao.
CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
14 godina
neaktivan
Ninogulub kaže...

a ovaj SSD disk to tko nema nezna što propušta stvarno preporuka!!

Kako tko, recimo meni ne treba SSD jer PC radi 24/7, neću davat 400+ Kn da mi brže loada igre.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
14 godina
protjeran

Stvarno mi je dosta vise i ljudi koji cede procesor i graficku za 5% a nece da dodaju pare da ubrzaju sistem 100%.

Ja imam slabasni SATA II V+ mrtvak u poredjenju sa sadasnjim diskovima, ali kada dodjem za komp ljudi koji ima Hard meni se smuci zivot.

EVGA Classified Engineered For Extreme OC
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Ninogulub kaže...

a ovaj SSD disk to tko nema nezna što propušta stvarno preporuka!!

Kako tko, recimo meni ne treba SSD jer PC radi 24/7, neću davat 400+ Kn da mi brže loada igre.

Pa nemam niti ja igre instalirane na SSD-u nego na HDD-u od 750gb, ali neki programi i inače rad windovsa sa SDD-a nemožeš zamislit koliko je brže, a ova dva tri dana što ga imam nemogu zamislit da se vratim na HDD!!

Dok neprobaš neznaš!!

Nino
13 godina
protjeran
Vlada011 kaže...

Stvarno mi je dosta vise i ljudi koji cede procesor i graficku za 5% a nece da dodaju pare da ubrzaju sistem 100%.

Ja imam slabasni SATA II V+ mrtvak u poredjenju sa sadasnjim diskovima, ali kada dodjem za komp ljudi koji ima Hard meni se smuci zivot.

Slazem se, SSD je super investicija ako se moze kupiti.

clock2much
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice