Da ti pojasnim nesto, sada kada si nabavio taj i3 pa se pravis pametan.Clocknuo si ga na 4.5GHZ, i vise ne ide, kao takav je al pari sa Phenomom II X4 @ 3.3GHZ, no i Phenom se uredno clocka na 4GHZ i vise pa lagano opere tvoj i3.Dakle Marko, dodi sebi.
Da ti pojasnim nesto, sada kada si nabavio taj i3 pa se pravis pametan.Clocknuo si ga na 4.5GHZ, i vise ne ide, kao takav je al pari sa Phenomom II X4 @ 3.3GHZ, no i Phenom se uredno clocka na 4GHZ i vise pa lagano opere tvoj i3.Dakle Marko, dodi sebi.
Nauči se ponašati kolega !
Nemoj ti meni govoriti dođi sebi, odi lijepo kući i familiji tako govori, znaš !
i3 5XX 4.2 GHz = Phenom II X4 3.2 GHz, jeli to jasno ?
I nisam porekao da ga opere na 4 GHz, samo govorim realno, a i i3 550 je 200KN jeftiniji.
Pilas sa tom i3-com kao da se nijedan drugi proc nemoze clockati.
Pilas sa tom i3-com kao da se nijedan drugi proc nemoze clockati.
Ante pogledaj što sam napisao ?
Kažem da ne poričem da se Phenom može clockati, samo govorim da je na 4.2 GHz jednak kao Phenom 955BE, i to je to !

A gotovo je ja sam konfu složio i prezadovoljan sam piči ko ludo, a ovaj SSD disk to tko nema nezna što propušta stvarno preporuka!!
Vidi MOJ PC

a ovaj SSD disk to tko nema nezna što propušta stvarno preporuka!!
Kako tko, recimo meni ne treba SSD jer PC radi 24/7, neću davat 400+ Kn da mi brže loada igre.
Stvarno mi je dosta vise i ljudi koji cede procesor i graficku za 5% a nece da dodaju pare da ubrzaju sistem 100%.
Ja imam slabasni SATA II V+ mrtvak u poredjenju sa sadasnjim diskovima, ali kada dodjem za komp ljudi koji ima Hard meni se smuci zivot.
a ovaj SSD disk to tko nema nezna što propušta stvarno preporuka!!
Kako tko, recimo meni ne treba SSD jer PC radi 24/7, neću davat 400+ Kn da mi brže loada igre.
Pa nemam niti ja igre instalirane na SSD-u nego na HDD-u od 750gb, ali neki programi i inače rad windovsa sa SDD-a nemožeš zamislit koliko je brže, a ova dva tri dana što ga imam nemogu zamislit da se vratim na HDD!!
Dok neprobaš neznaš!!
Stvarno mi je dosta vise i ljudi koji cede procesor i graficku za 5% a nece da dodaju pare da ubrzaju sistem 100%.
Ja imam slabasni SATA II V+ mrtvak u poredjenju sa sadasnjim diskovima, ali kada dodjem za komp ljudi koji ima Hard meni se smuci zivot.
Slazem se, SSD je super investicija ako se moze kupiti.