Najbolja dobavljiva maticna za klokanje amd?

poruka: 9
|
čitano: 1.648
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako raspitivao sam se malo za maticnu koju da uzmem da overclockam svog 965 i quake(filip) mi je rekao da je najbolja GA-990FXA-UD7 samo sto nje vise nema jer je ispala nerentabilna ... pa mi recite dal bi bila dobra alternativa 990fxa-ud3 i slicne ploce sa 990fx chipsetom i navedite koje ako nije problem {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Najbolja dobavljiva maticna za klokanje amd?

Pa kad već nespominješ cijenu nego samo da je najbolja, onda Asus Crosshair V kojih ima kod nas. Za 1050 kn pak možeš kupit Gigabyte GA 990FXA-UD5 koja je najbolja za razumne novce. Ove ostale solidne ploče ispod toga se slično i clockaju.

13 godina
asrock 970extreme4... nikakvih problema s zagrijavanjem ploce dok je napon proca stabilan i bez oscilacija... ni uefi nije kompliciran
13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Pa kad već nespominješ cijenu nego samo da je najbolja, onda Asus Crosshair V kojih ima kod nas. Za 1050 kn pak možeš kupit Gigabyte GA 990FXA-UD5 koja je najbolja za razumne novce. Ove ostale solidne ploče ispod toga se slično i clockaju.

d666sermek kaže...
asrock 970extreme4... nikakvih problema s zagrijavanjem ploce dok je napon proca stabilan i bez oscilacija... ni uefi nije kompliciran

trazio sam i ud5 al nema, znaci asus V, asrock nebi uzeo jer nije zadnji chipset 990fx :S 

14 godina

Ima UD-5 u Extreme Digital. Ti naručiš kod njih, oni dobavljaju iz svojih skladišta negdje iz Europe i tebi ti na kraju dođe za 10-ak dana ili 2 tjedna. Ali isplati se čekati kad su puno jeftiniji osim naravno ako ti nije baš hitno.

13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Ima UD-5 u Extreme Digital. Ti naručiš kod njih, oni dobavljaju iz svojih skladišta negdje iz Europe i tebi ti na kraju dođe za 10-ak dana ili 2 tjedna. Ali isplati se čekati kad su puno jeftiniji osim naravno ako ti nije baš hitno.

pa covjece jeftina je s obzirom na ostale  i quake mi je rekao da trazim te dvije ud5 il ud7 al sta nije kod njih razlika samo u sitnicama usb portovi i tako nesto a osnovesu iste ?!?

13 godina
neaktivan

Pogledaj ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0. Odlična ploča za overclocking i razumne novce.  ADM trgovina 1300kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da, nema previše razlike između UD-5 i UD-7 osimu PCI-E linijama i nekim sitnicama. Uzmi si tu ako se hoćeš ubijat od clockanja {#}.

13 godina
neaktivan
Mile 74 kaže...

Pogledaj ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0. Odlična ploča za overclocking i razumne novce.  ADM trgovina 1300kn.

ja mislim da je gb ud5 bolji izbor

itomic009 kaže...

Da, nema previše razlike između UD-5 i UD-7 osimu PCI-E linijama i nekim sitnicama. Uzmi si tu ako se hoćeš ubijat od clockanja {#}.

Hvala ti puno , cim prodam ovo svoje i skupim pare kupujem ud5 , asus sabertooth r 2.0 mi se ne cini nesto posebno osim sto moze 64 gb rama primit ako se ne varam a i 32 su previse za ono sto meni treba 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice