Ovako raspitivao sam se malo za maticnu koju da uzmem da overclockam svog 965 i quake(filip) mi je rekao da je najbolja GA-990FXA-UD7 samo sto nje vise nema jer je ispala nerentabilna ... pa mi recite dal bi bila dobra alternativa 990fxa-ud3 i slicne ploce sa 990fx chipsetom i navedite koje ako nije problem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa kad već nespominješ cijenu nego samo da je najbolja, onda Asus Crosshair V kojih ima kod nas. Za 1050 kn pak možeš kupit Gigabyte GA 990FXA-UD5 koja je najbolja za razumne novce. Ove ostale solidne ploče ispod toga se slično i clockaju.
Pa kad već nespominješ cijenu nego samo da je najbolja, onda Asus Crosshair V kojih ima kod nas. Za 1050 kn pak možeš kupit Gigabyte GA 990FXA-UD5 koja je najbolja za razumne novce. Ove ostale solidne ploče ispod toga se slično i clockaju.
trazio sam i ud5 al nema, znaci asus V, asrock nebi uzeo jer nije zadnji chipset 990fx :S
Ima UD-5 u Extreme Digital. Ti naručiš kod njih, oni dobavljaju iz svojih skladišta negdje iz Europe i tebi ti na kraju dođe za 10-ak dana ili 2 tjedna. Ali isplati se čekati kad su puno jeftiniji osim naravno ako ti nije baš hitno.
Ima UD-5 u Extreme Digital. Ti naručiš kod njih, oni dobavljaju iz svojih skladišta negdje iz Europe i tebi ti na kraju dođe za 10-ak dana ili 2 tjedna. Ali isplati se čekati kad su puno jeftiniji osim naravno ako ti nije baš hitno.
pa covjece jeftina je s obzirom na ostale i quake mi je rekao da trazim te dvije ud5 il ud7 al sta nije kod njih razlika samo u sitnicama usb portovi i tako nesto a osnovesu iste ?!?
Pogledaj ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0. Odlična ploča za overclocking i razumne novce. ADM trgovina 1300kn.
Da, nema previše razlike između UD-5 i UD-7 osimu PCI-E linijama i nekim sitnicama. Uzmi si tu ako se hoćeš ubijat od clockanja .
Pogledaj ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0. Odlična ploča za overclocking i razumne novce. ADM trgovina 1300kn.
ja mislim da je gb ud5 bolji izbor
Da, nema previše razlike između UD-5 i UD-7 osimu PCI-E linijama i nekim sitnicama. Uzmi si tu ako se hoćeš ubijat od clockanja .
Hvala ti puno , cim prodam ovo svoje i skupim pare kupujem ud5 , asus sabertooth r 2.0 mi se ne cini nesto posebno osim sto moze 64 gb rama primit ako se ne varam a i 32 su previse za ono sto meni treba