evo ovdje imaš test obične i pwm verzije
http://www.dvtests.com/cooler-master-silencio-fp-120-3pin-and-fp-120-pwm-test-and-review/
evo ovdje imaš test obične i pwm verzije
http://www.dvtests.com/cooler-master-silencio-fp-120-3pin-and-fp-120-pwm-test-and-review/
Koji bi ovih dana bio best buy zraćni hladnjak za procesor u rangu overclockani Phenom II - FX 6300 - FX 8320?
Je li to još uvijek CM Hyper 212Evo ili ima nešto bolje (za otprilike te novce ili manje)? Možda neki sličnih performansi a da je puno jeftiniji?
Moja preporuka:
Phanteks PH-TC12DX
Moja preporuka:
Phanteks PH-TC12DX
400+knLOL!
A kada bih gledao neko što tiše rješenje s mogućnošću push-pull konfiguracije ventilatora za do recimo 300 kuna?
A kada bih gledao neko što tiše rješenje s mogućnošću push-pull konfiguracije ventilatora za do recimo 300 kuna?
Hvala.
A za oko 200+-50 Kn?
Raijintek Themis je pretpostavljam lošiji od LC 120?
To je tu negdje, nikako ne opravdava cijenu svoju.
ps. jako mi je teško objašnjavati nešto nekome tko to već i sam zna kao i ja.
To je tu negdje, nikako ne opravdava cijenu svoju.
ps. jako mi je teško objašnjavati nešto nekome tko to već i sam zna kao i ja.
ti nemas pojam kao ni ovaj gore kaj se pravi da nezna:p
!LP
Nemaš kaj.
pozz svima koji cpu cooler kupit na ovo Gigabyte 990FXA-UD3 i Procesor AMD FX-Series X8 8350 do nekih max 400 kn,vidim po temi da hvalite lc-cc 120,vidim da pise da je on za am3 dali ce pasat na am3+ ili ima nekih boljih rijesenja?
pozz svima koji cpu cooler kupit na ovo Gigabyte
990FXA-UD3 i Procesor AMD FX-Series X8 8350 do nekih max 400 kn,vidim po temi da hvalite lc-cc 120,vidim da pise da je on za am3 dali ce pasat na am3+ ili ima nekih boljih rijesenja?
Il ovakvo nesto http://www.bug.hr/cijene/search/?q=corator+ds
pozz svima koji cpu cooler kupit na ovo Gigabyte 990FXA-UD3 i Procesor AMD FX-Series X8 8350 do nekih max 400 kn,vidim po temi da hvalite lc-cc 120,vidim da pise da je on za am3 dali ce pasat na am3+ ili ima nekih boljih rijesenja?
Za 300kn best buy corator
a sto znaci ovo (Backplate necessary) kod tog corator
i dali ce stat u zalman z3+,ispricavam se na double postu..... nisam pazio
nema potrebe za duplim postom, možeš editat poruku
da, stat će u zalman z3+
a backplate necessary ti znači da ćeš morati skidat orginal od matične nosač za cooler i backplate (ono iza na matičnoj gdje se nalazi procesor) i staviti ovaj koji dobiješ s coolerom
Znaci da moras stavit backplate.
Na mobu sam pa nemogu sad trazit podatke za to kuciste pa lipo sam pogledaj na stranicama proizvođaca koliki je hladnjak i koliki kuciste moze primit
a sto znaci ovo (Backplate necessary) kod tog corator
Ovo ti znači da ga možeš montirat na ploču samo ako tvoja ploča ima svoj backplate.
Odnosi se samo na ploče sa AMD socketima, jer ionako svaka imalo jača ploča za AMD dolazi sa svojim backplateom.
Pa tako i ova tvoja.
Inače najlakši način da vidiš da li AMD ploča ima backplate ili ne je da vidiš kako je montiran onaj okvir socketa, ono na što se kači stock hladnjak.
AKo ima vijke (kao što ima onaj na tvojoj ploči), i na valjda 98% AMD ploča, onda to ima backplate.
Što znači da za montažu Coratora a i svih Noctua hladnjaka, koristiš taj backplate koji dolazi sa pločom, jer za AMD sockete ne dolazi backplate u paketu sa Noctua i Corator hladnjacima...jer, kao što rekoh gotovo sve AMD ploče imaju backplate na sebi. A od ovih imalo "jačih" AMD ploča imaju baš sve.
Od svega toga je izuzet AM1 socket, ali njemu su namijenjeni i drukčiji hladnjaci.
Stane Corator u Z3+, ali jedva jedvice. Uzasno mucenje za instalaciju (barem ako ga stavljas kad je maticna vec u kucistu). I iskreno nisam siguran da bih ga mogao skinut vise :P
moze preporuke za moj pc cooler da stane u moj case ako netko ima iskustva. hvala
edit, nekih 4.2 - 4.4 clock ako ce ic.
moze preporuke za moj pc cooler da stane u moj case ako netko ima iskustva. hvala
edit, nekih 4.2 - 4.4 clock ako ce ic.
za tvoj zalemljeni i mrtvo hladni sandy 2500k, cooler jaci/skuplji od Lc cc120-tke(150kn) nema smisla uzimati!lp
Nakon citanja vasih postova odlucih uzet lc 120 za svoj i5 3570k. Trenutno mi temp idu do 80C pa se nadam s ovim coolerom to smanjiti barem na 50C.
Nakon citanja vasih postova odlucih uzet lc 120 za svoj i5 3570k. Trenutno mi temp idu do 80C pa se nadam s ovim coolerom to smanjiti barem na 50C.
Barem na 50C? Skromni su ti zahtjevi...
Koji cooler bi preporučili za intel quad q9550? Matična asus p5q...
Cijena da bude između 150-250, da nije baš preglasan
Koji cooler bi preporučili za intel quad q9550? Matična asus p5q...
Cijena da bude između 150-250, da nije baš preglasan
LC Power LC-CC-120
A dal će on stat u kućište Sharkoon rebel9 value (ono sa onim velikim bočnim ventilatorom od 250mm koji uz put planiram maknut i stavit jedan od 120mm ispred, a iza već imam jedan od 120mm) ?
I dal se treba odšarafljivat matična da bi se on namjestio? Mislim na onaj metalni potporanj koji ide s druge strane ploče...
Imam Intel G3258 oc na 4.2 , maticnu asrock h81-mds,kuciste zalman t5 i zanima me koji cooler da uzmem a da stane unutra . Hvala...
Imam Intel G3258 oc na 4.2 , maticnu asrock h81-mds,kuciste zalman t5 i zanima me koji cooler da uzmem a da stane unutra . Hvala...
budzet? i stane ti cooler visine do 160mm
Uzmi Lc cc 120..