Gigabyte GA-MA790XT-UD4P

poruka: 6
|
čitano: 2.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gigabyte i njihov software

Dakle, ovo je više softwaresko pitanje za one koji možda imaju ovu ploču ili neku drugu od Gigabyta. Kad odem na njihove stranice da skinem drivere za matičnu (vidjeti screen) od nekih 80 MB, i kad krenem instalirati uvijek mi se pokreće instalacijska procedura od AMD/Ati grafičke kartice. E sad, ja imam ima AMD-ovu karticu i imam najnovije drivere tako da nemam potrebe za tim driverima. Ono što mene zanima gdje se nalaze driveri za chipset? Nije valjda da su upakirani u AMD/ATI drivere?

Odabir drivera za download Odabir drivera za download
Nakon downloada jasno se vidi AMD-ova ikona za instalaciju Nakon downloada jasno se vidi AMD-ova ikona za instalaciju

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P

Imam baš istu tu ploču i sata, chipset i usb drivere imam ponuđene za instalaciju (ako je izašla nova verzija) u Catalystima od grafičke... Biraš što hoćeš instalirati. Inače zaboravi sata driver sa Gigabyteove stranice jer ne valja ku.ca (mislim na AMD driver). Inače pogledaj na link, imaš chipset, ahci i raid driver dolje ...

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/integrated-win7-32.aspx

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 14:21 (Danijel14).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P

jel moguće na ovu ploči piknut ovaj procesor.nema ga na popisu podržanih na službenoj stranici{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P

Ne. 7xx chipseti ne znaju kontrolirati BD procesore. Najjače dostupno kod nas što možeš piknuti je 955BE.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
protjeran
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P

7xx čipseti znaju radit sa BD-om {#}

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gigabyte 78LMT-S2P

Kako da stavim win 7 na ovu ploču sve sam probao i neće nikako

mk

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: