Gigabyte 990XA-UD3 vs AsRock 990FX Fatal1ty

poruka: 10
|
čitano: 2.010
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Da li se isplati prelazak sa Gigabyte 990XA-UD3 na AsRock 990FX Fatal1ty znači prelazak bi me došao 400 kn imam kupca za svoju matičnu a ja sam našao prodavača za AsRockicu molio bi savjete po meni bi bio prelazak jer mi se bolje uklapa u kućište po bojama i zato jer je 2. po redu od High End matični za AM3

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Gigabyte 990XA-UD3 vs AsRock 990FX Fatal1ty

Pa svakako da se neisplati uopće. Ako se tebi sviđa zbog boja onda uzmi, ali nipočemu se neisplati ako gledaš objektivno.

14 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...
Da li se isplati prelazak sa Gigabyte 990XA-UD3 na AsRock 990FX Fatal1ty znači prelazak bi me došao 400 kn imam kupca za svoju matičnu a ja sam našao prodavača za AsRockicu molio bi savjete po meni bi bio prelazak jer mi se bolje uklapa u kućište po bojama i zato jer je 2. po redu od High End matični za AM3

Ne, ne isplati se.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
14 godina
Evo odgovorilo mi je još par forumaša u inbox niš onda od toga LOCK

2 0 hvala 0
15 godina

Prednosti prelaska: cool izgled ploče, 16 12+2 fazno napajanje, sveukupno bolja ploča

Mane prelaska: velika razlika u cijeni, iste performanse u normalnom radu

Ako ti paše layout u ostatak kompa slobodno uloži tu lovu jer češ se uvijek tući po glavi a zašto nisam...

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 22:45 (strit).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
strit kaže...

Prednosti prelaska: cool izgled ploče, 16+2 fazno napajanje, sveukupno bolja ploča

Ako ti paše layout u ostatak kompa slobodno uloži tu lovu jer češ se uvijek tući po glavi a zašto nisam...

V12+2 digitalna VRM regulacija napona. Za AMD nema više od toga (za sada).

Zna se koja je ploča bolja. Ali nemoj mijenjati ako nema jamstva. Ako novac nije problem, mijenjaj.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
protjeran

Idemo opet :D Neisplativo se mjenjat em zbog poštarine em zbog toga šta ćeš isto OCat na toj 990XA ko na njegovoj sa više faza ... pa pogledaj mu validacije treba mu sitno veći napon za istu frekvenciju kao na 890FXA-GD70

MSI -  4700mhz - 1.552V 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1780734

AŠROT - 4700mhz - 1.568V

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2318001

Nešto sitno veći napon ali je veći

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
Don Kihoty kaže...
strit kaže...

Prednosti prelaska: cool izgled ploče, 16+2 fazno napajanje, sveukupno bolja ploča

V12+2 digitalna VRM regulacija napona. Za AMD nema više od toga (za sada).

Zna se koja je ploča bolja. Ali nemoj mijenjati ako nema jamstva. Ako novac nije problem, mijenjaj.

Ima garu od 11 mjeseca 2011 ali neću ju uzeti na kraju našao sam si monitor LG E2360V za 900 kn pa ću njega uzeti jer imam monitor star 5 godina od 17 incha došlo je vrijeme da ode u mirovinu 

15 godina
Don Kihoty kaže...

V12+2 digitalna VRM regulacija napona. 

Potpuno točno pomješao sam sa p67 fatalaty-com.

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
15 godina
protjeran

Anyway sigao novi UEFI, novo sučelje (kao i P67/Z68/Z77 Fatal1ty ploče),

te podršku za 2400MHz RAM bez dizanja FSB-a (UD7 ima podršku do 2133MHz, GD80 i ECS imaju do 1866MHz bez dizanja FSB-a).

UEFI 1.82F:

https://www.box.com/s/7ppydk2nmtx8axombsk5

Sličkice:

From all the things I lost, I miss my mind the most...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice