užas.. i s problemima nastavljaš s flashiranjem? elegantnije-konkretnije je čekićem.. Flashaš kad si siguran da će proći, ne na silu, ne kad nešto hoće-neće... .. sad, lupkaj, nešto.. vadi komponente ako prođe. Ako ne prođe, imaš ciglu.
npr jesi li pročitao changelog? Razlike od vrezije koju imaš-flešaš? .. Zašto pišem takve stvar? -zato.
povadi SVE (sve znači sve) s MBO.. kreni od nule. Samo MBO+CPU (cooler).. i sve ostalo odspojeno, struja, pališ. Ima beepa? .. ako nema, listaj cjenike..

Fight with the best,die like the rest!
.Dugujem ti.
ali očito je skinu krivu verziju ili je nešto otišlo po zlu i sada nema ništa. Kad se laptop upali on radi ali nema ništa na njemu, crn ekran. Sada sam ja htio staviti ponovo bios putem USB-a ali ništa. Skinuo sam verziju biosa s Acerove stranice, iako nema modela laptopa 1640Z skinu sam za verziju 1640 jer sam negdje pročitao da ja isto. Napravio sam MS-DOS startup disc pomoću Rufus-a kopirao bios skinut sa interneta i sada bi navodno trebao prije nego upalim laptop držati tipke Fn+Esc i upaliti laptop i držati tike nekoloko sekundi i trebalo bi krenuti flashanje koje bi trajalo par minuta ali ništa se ne dešava ni nakom 20 min. Je li se možda netko susreo s takvim problemom, tražio sam i po internetu ali tamo samo nađem isti postupak ali bi trebao navodno koristiti floppy disc, a kako bi trebao koristiti krvavi floppy disc kad njega ni nemam na laptopu, da je komp vec bi spojio neki stari sa starog kompa. Eto pa ako netko zna nekaj nek pomaže, laptop je stariji ali posluži. Havala.