Do koliko se može klokati ovaj procesor?

poruka: 23
|
čitano: 4.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Do koliko se može klokati ovaj procesor ???

ev vako veliki sam AMD freak i veliki sam phenomski entuzijast ali bog me odvuko na drugu stranu pa sam baš danas 19.2.2010 kupio i5 750 i HD 5850 Asus,konfa me načisto oduševila svime...!!!

ehh sad pitanje pošto je i5-ica jako dobar proc ali ima slabe taktove želio bih da ga dignem na 3.7-3.9ghz (da radi vrlo dugoooo) sa nekim jako dobrim coolerom (cijena nije bitna) žalio bih da Cooler uzimam u ADM-u pa ako mi neko može preporučiti neki Cooler iz ADM-a do 1000kn i po mogućnosti da link...napajanje mi je Corsair HX 650w tako da za to ne brinem znači želim da nabijem proc na 3.7-3.9ghz bez problema da radi vrlo dugoo vrijeme..

EDIT:zabranjeniples me je zarazio sa i5-icom i sad sam ga kupio proc je zvijer

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto tako malo, ako već možeš kupiti skupi cooler, natjeraj ga na 4,0-4,3...

Q
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

4.00 plafon!!! sve preko će skratiti rad procesora

aj nek mi neko dadne link od dobrog coolera do 1000kn ako bude baš toliko dobar nabiću ja i na 4.3ghz pa jednom se živi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Do koliko se može klokati ovaj procesor ???

Vidi ovaj Namigiva

RIDER
16 godina
neaktivan

Mislim da u ADM-u ne možeš naći boljeg(ni skupljegBelji se)

EDIT:Stvarno dugo nisam refreshao stranicuNeodlučan,Rider me prestigaoSmijeh

Fućkaj ga!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 19:34 (Tomislav95).

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
andrmoljac_heh kaže...

4.00 plafon!!! sve preko će skratiti rad procesora

aj nek mi neko dadne link od dobrog coolera do 1000kn ako bude baš toliko dobar nabiću ja i na 4.3ghz pa jednom se živi!

Kakvih te spopalo do 1000 kn kaj hladis pecnicu ili proc,Smijeh do 400kn i to je to vise je besmisleno pa recimo onda moze i ovaj dole isto tak.Cool

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_224&products_id=7082

http://www.silentpcreview.com/article965-page9.html

16 godina
neaktivan
andrmoljac_heh kaže...

Je,bolje je.Veći ventilator,manja buka,brže hladi...

Super je,ako imaš pare,uzmi gaNamigiva

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
andrmoljac_heh kaže...

Što će ti cm v10 kad ti je dovoljan za clockanja i ovaj što sam naveo NeodlučanBelji se

RIDER
16 godina
neaktivan

V10 ti košta taman 1000 kuna

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 1 hvala 0
15 godina

Mugen 2 ti je odličan cooler. I, iskreno više te ne kužim niti malo. Ako se ne varam, rekao si da si uzeo phenom II x4, i itekako si bio protiv intela. A sad si navodno uzeo intela. Bez ljutnje, ali ispravi me ako sam di pogriješio, u suprotnom puno si toga namuljaoNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 19:57 (zabranjeniples).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...

Mugen 2 ti je odličan cooler. I, iskreno više te ne kužim niti malo. Ako se ne varam, rekao si da si uzeo phenom II x4, i itekako si bio protiv intela. A sad si navodno uzeo intela. Bez ljutnje, ali ispravi me ako sam di pogriješio, u suprotnom puno si toga namuljaoNamigiva

druže tu si ti pogriješio sigurno si u mom profu vidio ono što piše sad imam ovo a uskoro phenoma II X4 965

4GB ddr3 rama,am3 socket doobar,hd 5850 (možda hd 5870) to si ti sigurno vidio,inače ova i5-ica je kidač od procesora Crysis sa 1680x1050 4xAA Gamer-Enthusiast settings,dx10.1 leti na 49 fps-a minimalno dok je jednom čak skočilo i do 80 sad želim da kolknem i5 da zabiberim do kraja

15 godina
andrmoljac_heh kaže...
zabranjeniples kaže...

druže tu si ti pogriješio sigurno si u mom profu vidio ono što piše sad imam ovo a uskoro phenoma II X4 965                                                                     

čitaj 13. post a o gađenju intela od strane tebe da i ne pričam....

16 godina
neaktivan

Cim dizes ista na procesoru, tj. radis bilokakav OC, kratis mu rok trajanja.

To ti jako ovisi i o samom procesoru koji si dobio (bas tom pojedinom, ne o seriji), e sada,

ako samo dizes frekvenciju, a voltazu nediras i uspjesga dobro hladiti, nebi trebao skratiti zivotni

vijek procesora, ali cim podignes voltazu, rok trajanja se pomice.....

Pisem ti ovo samo da znas s obzirom da si napisao da ti treba trajati jako dugo!!

Iskreno ne vidim bas potrebu za dizanjem sa 2.66GHz na preko 3GHz.......neces puno dobiti, a i

na default frekvenciji ce ti raditi dobro!

Glavni ko-munjara =)
15 godina
zabranjeniples kaže..                                          

čitaj 13. post a o gađenju intela od strane tebe da i ne pričam....

SmijehBelji se koji si ti lik LOL.. Vidio si da si promašio i da si muljao i sad si ispravio (više ne piše da si kupio phenoma). I za kraj (da se ostavimo ovoga) bar budi čovjek pa kaži ''muljao sam'' ili ''muljam vas''!!! Jer potpuno je očigledno da muljaš i pitanje je uopće kupuješ li išta i dali si kupio??

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 0:17 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan

A do koliko OVAJ?

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
_Dangerous_Lickz_ kaže...

A do koliko OVAJ?

Ide taj i preko 3ghz. Ima zaista dosta o njemu po netu.

16 godina
neaktivan

Imam originalni Intelov hladnjak,uopće neznam kako samo na njemu piše "Intel" do koliko bi išao s njim?

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Imam originalni Intelov hladnjak,uopće neznam kako samo na njemu piše "Intel" do koliko bi išao s njim?

od 2.8 do 3.2ghz bez da se radi o nekakvim gadnim naponima tj. temperaturama. Problem je samo sta kod tih brzina box hladnjak poprilicno rosta.

15 godina
neaktivan

Imam Core 2 Duo, E6300, 1.86Ghz, 2MB cache, 2x 1GB ddr2 800mhz rama i danas mi je došao scythe mugen 2, ja ga instaliram i bacim se na overklokanje. Zbilja sam se iznenadio kad sam digo takt samo na 2.24 Ghz, nije nikako išlo preko toga, da li je za to kriv ram ili nešto treba zmrdati u BIOS-u, isključio sam eist. Ili odnosi voltaža, bilo što mi predložite,, sve ću probat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Do koliko bi ja mogao klokati svoj i3 530 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Do koliko se može klokati ovaj procesor?
Daco99 kaže...

Do koliko bi ja mogao klokati svoj i3 530 ?

Uz dobar aftermarket cooler ide i preko 4GHz bez problema.  {#}

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice