CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.200.006
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
14 godina
neaktivan
Re: CPU hladnjaci P&O
NiramX kaže...

Što je bolje za i5-3570K? Scythe Mugen 3 rev. B ili Coolermaster Hyper 612S?

Ovisi što želiš, tišinu, hladnoću?

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
14 godina
protjeran
dombak1608 kaže...
NiramX kaže...

Po mogućnosti kompromis, ali tišina mi je važnija.

13 godina
neaktivan
NiramX kaže...
dombak1608 kaže...
NiramX kaže...

Po mogućnosti kompromis, ali tišina mi je važnija.

Onda je upravo Coolermaster Hyper 612S ono što tražiš.

14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Mugen III PCGH. Tiho i solidno hlađenje. Od ta dva, Hyper 612S.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Dobro večer!

Meni treba hladnjak za overclock, nije mi bitna tišina, već da dobro hladi.

Procesor : AMD FX4100 

I daj mi samo naglasite usput koliko bih ga mogao kloknut da nisam u nekom riziku ( s navedenim hladnjakom..) 

Hvala!

Nikola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O
Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Koji hladnjak uzeti za i5 2500K da drži na 4GHz i da je čim tiši:

1. Hyper 212 Evo 240kn

2. Hyper 412 Slim 313kn

3. Hyper 412S  276kn

4. Hyper 612S 313kn

Uštedjeti pa uzeti Evo..ili pucati na tihi a hladni 412s ili pak 412slim sa 2 venta???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O
Zadnji je najtiši, zatim predzadnji, a drugi i prvi su tu negdje.
Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Da mislio sam na najtiši 612, malo se zabunio...Onda da čujem kaj uzet...ili nešto što nije coolermaster??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Scythe Mugen 3 PCGH Edition je full tih.
14 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Scythe doslovno mrzim, nakon njihovog mugena nikad više...

A i skuplji je od priloženih...ako se dobro sječam cijena..

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Imao sam Hyper 612S. Mislim da nema tišeg coolera od toga je je on doslovno NEČUJAN a vrti se na 1300 okr. Na 4.0Ghz i5 ide na stock taktu tako da ti to hladi bilo koji cooler. Sa hyperom možeš komotno i na 4.5Ghz a da nemaš buke nikakve što se tiče CPU hladnjaka. 412S ima mislim isti vent tako da je isto tih i slično hladi, pogotovo na Intelu. Nemaš bolje hlađenje koje je nečujno od Hyper-a

15 godina
Doctor Freak kaže...

Koji hladnjak uzeti za i5 2500K da drži na 4GHz i da je čim tiši:

Ma uzmi CM Hyper 612S !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Pozdrav!

Trebao bih hladnjak za CPU jer stock hladnjak uopće ne koristi po ovim vrućinama. Procesor je AMD FX-4100. Nije overclockan držim ga na stock 3,6 GhZ. Dakle trebao bi neki koji ne zahtjeva zamjenu backplate. Raspolažem 200-300 kn. Svakako mislim overclockat. Trgovina Links.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Ovo dolje ti je jedan od boljih hladnjaka koji ne zahtjevaju vađenje ploče kod montaže na AMD. Kod montaže na Intel nažalost moraš vadit ploču. Odličan hladnjak!

http://www.links.hr/?naziv=cooler-xigmatek-balder-sd1283-socket-775-1155-1156-1366-am2-am3&option=artikl&id_kategorija=05090312&id_artikl=050.903.223

AMD mounting bracket AMD mounting bracket
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
The Man kaže...

Ovo dolje ti je jedan od boljih hladnjaka koji ne zahtjevaju vađenje ploče kod montaže na AMD. Kod montaže na Intel nažalost moraš vadit ploču. Odličan hladnjak!

http://www.links.hr/?naziv=cooler-xigmatek-balder-sd1283-socket-775-1155-1156-1366-am2-am3&option=artikl&id_kategorija=05090312&id_artikl=050.903.223

Kupio sam ovaj http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=komentar_input&id_kategorija=05090306&id_artikl=050.903.264 nije baš ko ovaj koji si naveo al za te pare je dobar, bitno da mi se komp više ne gasi.

13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Imam jedno brzo pitanje koji je bolji od ova dva??
Ne zelim odgovor jednaki su, nego bas koji je bolji...

0 Scythe Katana 3
11 Scythe Katana 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Master11 kaže...

Imam jedno brzo pitanje koji je bolji od ova dva??
Ne zelim odgovor jednaki su, nego bas koji je bolji...

Katana 4 ima malo veču površinu hlađenja, zato je recimo bolji izbor od Katane 3 no oba hladnjaka imaju identičan vent od 9cm.Glavno pitanje je koji procesor misliš hladit, s tim hladnjakom ako je do 100W TDP-a i ako ga ne misliš puno klokat onda je Katana 3/4 ok izbor. No u suprotnom taj hladnjak ne kupuj, več moraš izabrat neki CPU hladnjak sa 12cm ventilatorom to sigurno.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/koji-cpu-cooler-kupiti/122115.aspx?page=53&jumpto=3065449&sort=asc&view=flat

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 21:10 (rambox).
15 godina
TeškiPajzl kaže...
The Man kaže...

Kupio sam ovaj http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=komentar_input&id_kategorija=05090306&id_artikl=050.903.264 nije baš ko ovaj koji si naveo al za te pare je dobar, bitno da mi se komp više ne gasi.

E da si se barem protegnuo do CM hypera 212 EVO koji je prilicno bolji od Katane 4 !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

E da si se barem protegnuo do CM hypera 212 EVO koji je prilicno bolji od Katane 4 !

Ne isplati se bas za tu cifru, ja sam za toliko uhvatio 612s na akciji.

clock2much
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Kolega je mislio dat 200-300kn u Linksu za hladnjak i namjerava OC-at FX 4100 tako da je po meni jedan od izbora Hyper 212 EVO !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
TeškiPajzl kaže...
The Man kaže...

Nažalost nije bilo ovoga u Zagrebu a trebao mi je pod hitno neki cooler jer nisam mogo FIFU 12 igrat ni 5 min. već bi mi se komp ugasio. Sam čovjek mi je preporučio ovaj Katana 4, hvala svejedno!{#}

14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Imam pitanje, imam 1090T i trenutno temperature su mi odlicne na stock cooleru (35-38 idle / 40-50 load), ali to bruji!!

Kada je u idle-u cuje se uzasno, a kada tek krenem igrat bilo sto.... kao da sam u avionu.... -.-

Mislio sam si kupiti Mugen3 jer imam 350kn na raspolaganju pa me zanima dali ima mozda neki isplativiji od Mugena3...? Hladjenje mi i nije neki prioritet jer ne mislim OC-at samo zelim da je tih...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyper 612S kupi. Kažu da tih je. Nečujan čak.
14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Ako zelis tisinu, 612s je jako dobar izbor.

clock2much

0 0 hvala 0
17 godina
CPU hladnjaci P&O

imo sam cm v10 i nikad više cm hladnjak :(

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Glupost? Predobri hladnjaci.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toxic kaže...

V10 je šminka, zašto onda mrziti i druge CM hladnjake?

clock2much
17 godina
mate960 kaže...
toxic kaže...

V10 je šminka, zašto onda mrziti i druge CM hladnjake?

cm v8, cm v10 ,cm v6 gt, ma joj.. sve hrpa gluposti.. daleko od toga da hyper nije dobar ali samo zato sto su im ovi nusproizvodi bili katastrofa po mene ovaj cmv10 nebih nikad više cpu cooler od cm-a. cisto moje misljenje..

btw riknulo mi i jedno njihovo napajanje :(

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 15:47 (toxic).
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Pa je li ti rekao čovjek, to su ŠMINKERSKI hladnjaci, nije im bezveze tako nabijena cijena jer se zna tko to kupuje i tko neće moći odoliti da ima motor u kućištu...

Pa jedan V8 košta više od moje Noctue koja ga pojede...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice