AMD Ryzen procesori (opća tema) izdvojena tema

poruka: 31.817
|
čitano: 6.926.192
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
AMD Ryzen procesori (opća tema)

Pa čovjek je progledao i uzdigao se iznad vas fanboy dječice i kupio ono kaj mu je odgovaralo poslije tog proca.. A mislioc bude još 20 puta pitao koji intel je best buy, a na kraju bude uzeo ryzena 3600..

Da i još bude moral ispravit 200 postova prije neg to napravi da ne ispadne posran.

(G)jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2020 15:42 (red_bull).
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
Re: AMD Ryzen procesori (opća tema)
mislioc kaže...

Kaj se ti javljaš pa ti si kupio najgori Intel procesor u povijesti i5 6500 boost do 3.6ghz zaključan. Patio si se na njemu šest godina i sad te prosvjetlilo. Nije Intel kriv kaj si se stisnuo ko prdac kupit premium 6700k tada i dan danas oplete taj kramp od 3600 kad ga nasviraš. 

Kako to da Intel ima najgori procesor u povijesti? Ja sam mislio da oni šamaraju sa svakom serijom i svim procesorima? Jedino u čemu taj 6700K oplete r5 3600 je CPU usage kada upališ bilo što zahtjevnije od kalkulatora 

dreadmoore kaže...

Ovo je bilo pod bubrege

Ti se možeš uključiti u raspravu kada nabaviš procesor sa kojim možeš držati više od 5 tabova u chormu bez da šteka 

picajzla0707 kaže...
Dašta nego je zamro, evo sam prebrikao komp preko vešmašine da tjera igrice umjesto zamrlog i5. Kad upali centrifugu - kao nekad turbo tipka, deri miško :D

denial of old man :D

red_bull kaže...

Pa čovijek je progledao i uzdigao se iznad vas fanboy dječice i kupio ono kaj mu je odgovaralo poslije tog proca.. A mislioc bude još 20 puta pitao koji intel je bet buy a na kraju bude uzeo ryzena 3600..

Da i još bude moral ispravit 200 postova prije neg to napravi da ne ispadne posran..

ne mora ništa editirat, upravo si ga posrao u dvije rečenice 

14 godina
red_bull kaže...

Pa čovjek je progledao i uzdigao se iznad vas fanboy dječice i kupio ono kaj mu je odgovaralo poslije tog proca.. A mislioc bude još 20 puta pitao koji intel je best buy, a na kraju bude uzeo ryzena 3600..

Da i još bude moral ispravit 200 postova prije neg to napravi da ne ispadne posran.

Evo i tvoj uređivan nakon pola sata. Kakav 3600 pored 10400F koji je jeftiniji s tim da je AM4 mrtva platforma. Za B460/H470/Z490 još dolazi barem jedan upgrade. 

12 godina
mislioc kaže...
 Za B460/H470/Z490 još dolazi barem jedan upgrade. 

Jel uz ploču dobiješ i građevinsku dozvolu za izgradnju električne trafostanice u dvorištu ili to posebno plaćaš?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2020 15:58 (ibme74).
17 godina
mislioc kaže...
red_bull kaže...

Evo i tvoj uređivan nakon pola sata. Kakav 3600 pored 10400F koji je jeftiniji s tim da je AM4 mrtva platforma. Za B460/H470/Z490 još dolazi barem jedan upgrade. 

Jesam.. napisao sam prostu riječ pa sam izbrisao da baš ne napišem kaj mislim o takvima..

(G)jokaCRO ingame
14 godina
red_bull kaže...
mislioc kaže...
red_bull kaže...

Jesam.. napisao sam prostu riječ pa sam izbrisao da baš ne napišem kaj mislim o takvima..

Znači da si pogođen kad se malo kenjucka po Ryzenima, e to se zove fanboy. 

16 godina

Mislioc hmmm moram smislit šta reć, nisam smislio.Da te pitam:Mislioće oće li bit išta od kombo intel /amd/jamper/navi šta ga znalački sastavljaš pred nama sa nama.Ajde više uzmi 10400f +Z490 +bdie da te vidimo na megdanu.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
protjeran

Intel je mrtva platforma, pcie 3.0 podrška, stotine sigurnosnih propusta i bit će ih još puno, loše performanse u aplikacijama. Zen 3 s vremenom može biti samo bolji kako developeri budu optimizirali svoje igre za njega, vidimo u esport igrama kolika razlika može biti u korist Zen 3, potencijal je velik, a i prodajni rezultati jasno govore tko je bolji, i bez zen 3 AMD dominira, a sada će to još podebljati.

1 0 hvala 0
13 godina
Toxic, javi se sa mrtve platforme, molim te.
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DarthMarkus kaže...
Toxic, javi se sa mrtve platforme, molim te.

Pusti ga na miru nije svoj otkad ga izdominirao 6jezgreni sa žive platforme.

17 godina

Kakve veze ima pcie 3.0? Razlika je nikakava između graficke na 3.0 i 4.0?

8 godina
mislioc kaže...

Malo se zasrao cijeli forum uzduz i poprijeko (al to trollovima i odgovara).

Malo su se i mrtvi digli i dosli na forum. 

Malo je fanboya dobilo ban.

AMD Fanboyčina
14 godina
GdjeSuBikovi kaže...
mislioc kaže...

Malo se zasrao cijeli forum uzduz i poprijeko (al to trollovima i odgovara).

Malo su se i mrtvi digli i dosli na forum. 

Malo je fanboya dobilo ban.

I tebe je pogodilo vidim ali nije ni čudo s obzirom na sig. 

8 godina

Evo ti šta se dogodi kad MSI testira koliko moze kloknit Intela:

https://www.anandtech.com/show/16224/msi-confirms-fire-at-pcb-factory-in-baoan-china

AMD Fanboyčina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma nek si ti nas uništio, stvarno si nas demolirao da ne velim delidao... 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Treba za ove intelaše otvoriti temu "100% usage" ili nešto, žalosno je nekako gledati kako se ovdje u ovoj temi međusobno tješe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2020 17:14 (ibme74).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran

5600x se prodao u 2 dana više nego svi ovi Intelovi procesori u 6 mjeseci, ljudi ne vole smeće od proizvoda punu sigurnosnih rupa :

1 0 hvala 0
16 godina

samo neka kupuju po tim cijenama, bravo za AMD, vrijeme je da i oni ekstra zarade za jahtice, bazene, kurabe i sl. :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
forumaš kaže...

samo neka kupuju po tim cijenama, bravo za AMD, vrijeme je da i oni ekstra zarade za jahtice, bazene, kurabe i sl. :D

Kad su konkurenti to radili onda ih se pljačkalo, a sad je moto pomozimo Amd-u da i oni nešto zarade jer ako propadnu nećemo imat više jeftine 6/12 za 3000kn

16 godina

amd je humana firma, prvo ljudi, novac će pratiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Riot kaže...

5600x se prodao u 2 dana više nego svi ovi Intelovi procesori u 6 mjeseci, ljudi ne vole smeće od proizvoda punu sigurnosnih rupa :

To je sve zavjera. Ljudi gusteri pomocu G5 odasiljaca manipuliraju ljude da kupe Ryzena.

A pomocu Ryzena zele zavladat svjetom.

Intel je najbolji procesor, a ako i nije onda je best buy. 

AMD Fanboyčina
16 godina

u intelu su govnari, u amdu su jednaki govnari

a fanboyevi su nositelji vune.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2020 17:34 (forumaš).
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina

Nije dobro da stave cijene jednake zen2. Mogli bi oni to ali to se ne radi jer tako se uništava zdrava konkurencija. Ako se ovako bolesno prodaju sa ovom cijenom zamislite šta bi se dogodilo. Intel ne može to pratit i gasi proizvodnju desktopa do daljnjeg.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2020 17:36 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran

Situacija u Intelu:

2 0 hvala 0
16 godina

ak intel propadne 6/12 ryzen 5nm će koštati 4000 kn 😂

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
forumaš kaže...

u intelu su govnari, u amdu su jednaki govnari

a fanboyevi su nositelji vune.

Fanboy-i dolaze na tuđe teme MALO srat po konkurentskim proizvodima i odlukama o kupovini.

Sta se ne radi hype za raketu na intel temi? Ima li Intelovac ikakvu temu osim da je ryzen loš?

AMD Fanboyčina
16 godina

srat se mora svaki dan, zdravo se israti. što redovitije sereš to bolje. isto ko i jebanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
forumaš kaže...

Nije bitno. I guzice za AMD !!! 

Da stave 4 soma našao bi se neki kreten i rekao da se isplati.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
11 godina
mislioc kaže...
red_bull kaže...
mislioc kaže...
red_bull kaže...

Normalno da je pogodjen pa kad obozava amd tolik da je malom dao ime Ryzen,posteri od amd-a su mu po zidu u kuci,vidio sam nedavno kad sam bio kod njega,istina 100%.

Origin_Steam: hrka11
6 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...
forumaš kaže...

Nije bitno. I guzice za AMD !!! 

Da stave 4 soma našao bi se neki kreten i rekao da se isplati.

Hmm kad se sjetim zlatnog doba Intela, hypanja od strane fanboysa, pravdanja u stilu cijena nije bitna nego samo frejmovi, pogledaj sad te iste fanboyse kako su promjenili taktiku i priču.... a da ne pričam kako su dolazili na temu od AMD-a i vršili teror, vrijeđali itd, večina ih je protjerana što dovoljno govori.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2020 17:47 (Riot).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice