Kote se multići. Nije im jasno kako netko pored jeftine budget konfe sa 10400f može kupovat, doslovno razgrabit "odron" 5600x. A niš, još malo pa će mi 1600 AF degradirat, proći će godina dana kak je na 1.4V@4GHz. Nije dobro, sad ne mogu spavat.
10400f ne možeš OC, ram 2666, ploča "fenomenalna"
Jednostavno nema zabave, svojoj djeci kupi 10400f
sve to ovisi za što ti treba, pošto govorimo o gejmanju - kakve igre igraš i na kojem monitoru
ako se gejmaju sp igre na 60/75hz monitoru, pogotovo ako je malo veće rezolucije, više od 10400f ti zapravo i ne treba
ja na prastarom i5 4core u takvim igrama na 1080p/60hz monitoru još uvijek nisam naišao na igru koja bi mi bila neigriva, tu i tamo u nekoj od igara fps padne sa zaključanih 60 na 50
potpuno ista situacija bi mi bila sa 3600x, 5600x ili 10400f, sa sva tri bi dobio stabilnih 60fps, isto tako i netko sa 75hz monitorom - dakle, čemu davati trostruko više novaca kad će za pet godina sva ta tri procesora biti jednako za zamjenu
tko igra e-sports igre ili ganja svaki frejm na 144hz monitoru, naravno da je situacija skroz drukčija

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu

ahahah ti ni misao ne znaš složit brljaviš po temama, brišeš postove promašuješ teme, malo kaki malo piši, aj smisli se pošto ti kupus.Zasmrđuješ a nit smrdiš nit mirišeš rekli bi naši stari.