AMD Ryzen procesori (opća tema) izdvojena tema

poruka: 31.804
|
čitano: 6.860.633
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: AMD Ryzen procesori (opća tema)
XXX kaže...

Vidi se iz aviona da je namjerno. Privlačenje pažnje.

Malo morgen privlačenje pažnje, pa to bi bio turbo-najgluplji način privlačenja pažnje fučkaj ga.

Čista logika sve se vidi ili čuje, bedaki nemaju poima i zahebali sutuaciju=ispali budaletine prve klase s pohvalom.

Colossus7 kaže...

Nego ima li sad dovoljno stazica ovaj Threadripper? 

Ne nema 64 nije dosta, da bi bio glavni šerif moraš imat minimalno 128=samo AMD Epyc proc i ništa drugo.

17 godina
odjavljen

Da, slučajno su zajebali i slučajno su objavili video jer se jako srame.

15 godina
protjeran
Colossus7 kaže...

Nego ima li sad dovoljno stazica ovaj Threadripper? 

Nema, za graficke je namjenjeno samo 32...

16 godina
odjavljen
chaselol kaže...

https://clips.twitch.tv/PreciousEncouragingYogurtAMPEnergyCherry

Definitivno je trebao pogledati sta i kako prije nego sto...

RIP 

Slomio je vijak. Pa što?

Nope.
17 godina
Tonči kaže...

Slomio je vijak. Pa što?

Jebada je izvući slomljeni dio šarafa koji je ostao u gvintu.

Btw, koji im je pa su išli stavljati CPU na matičnu dok je u kućištu, pa zar nije mnogo lakše na stolu izvan kućišta sa više slobodnog mjesta i još steže sa dvije ruke, pa nije to točak LOL.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.8.2017 1:24 (boxer).
13 godina
Tonči kaže...
chaselol kaže...

https://clips.twitch.tv/PreciousEncouragingYogurtAMPEnergyCherry

Definitivno je trebao pogledati sta i kako prije nego sto...

RIP 

Slomio je vijak. Pa što?

Pored cinjenice sto to nije obican vijak koji mozes otici i kupiti bilo gdje, buduci da ima posebnu glavu i poseban alat (naravno sve to nije neophodno, jer se moze staviti i drugaciji ofkors) ali treba ga izvaditi, pa onda molis boga da nisi nista jos ostetio socket/cpu, jer je on njega okrenuo cca 180° jos 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.8.2017 9:44 (chaselol).
17 godina
neaktivan
AMD Ryzen procesori (opća tema)

Vidjelo se iz aviona da će ga slomiti, zateže ko kreten...

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
protjeran
chaselol kaže...

pa onda molis boga da nisi nista jos ostetio socket/cpu, jer je on njega okrenuo cca 180° jos 

Nema se sta ostetit bez obzira na okretanje, šaraf ima glavu na vrhu i nemozes vise vrtiti dalje kada glava dođe do kraja niti šaraf moze ici dalje. Ovo sta je on okrenuo je takav alat koji ima isto kao i masa drugih odvijaca i šarafcigera kruzni mehanizam pa kada je nesto zategnuto do kraja, šarafciger pocne klikat i preskakat, a on je usljed tog okretanja slomio glavu od šarafa zbog sile na šaraf koji se vise nije mogao zašarafljivati.

Da šaraf nema glavu, ti bi mogao i šaraf od 10 kilometara duzine ušarafiti kroz plocu ako bi skinuo backplate sa zadnje strane tako da se šarafa nema gdje "ušarafiti" vec da prođe kroz plocu.

EDIT:

Pricam iz iskustva jer zo sta se njemu desilo sa procesorom, meni sedesilo sa vodenim hlađenjem, isto mi je tako pukla glava od šarafa i šaraf je ostao u ploci, maknuo sam ga tako da sam skinuo backplate i sa kljestima sa zadnje strane odvrtio šaraf dok nije izasao skroz iz ploce 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.8.2017 13:32 (Lucidius).
15 godina
odjavljen

Laku noć i5 i i3

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx

10 0 hvala 0
13 godina
Lucidius kaže...

Nema se sta ostetit bez obzira na okretanje, šaraf ima glavu na vrhu i nemozes vise vrtiti dalje kada glava dođe do kraja niti šaraf moze ici dalje

Naravno da se moze ostetiti i pogotovo u ovom slucaju kad ti klikne da je dosao do odredjene "zategnutosti" ili sile kojom je procesor naslonjen na socket, pogotovo sto je to super osjetljivo i sad ga malo nagnjeci ili sta, mozes se slikati.

Jbg treba procitati/pogledati guide nekad koji dodje uz odredjen komad hardvera, pogotovo kod necega novog i ne treba glumiti sveznajuceg pogotovo kad je u pitanju hardver od milju dolara.

9 godina
protjeran

Ne laprdaj gluposti, nema se sta ostetit jer saraf nejde dalje em zbog glave, em zbog backplatea iza koji mu neda dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ko nejde dalje si lud ili o mehanici nemas pojma, sve pinove izbijes, smotas i polomis, radi takvih pametnih su i stavili kilo kljuc ali nema koristi, klempavci su klempavci
http://www.youtube.com/glodalica
9 godina
protjeran

Ušarafio sam pun kufer ploca i ja i moji kolege, i svaki puta kada je netko nesta pokusavao previse stegnut pucala je glava od šarafa (nije da se događalo puno puta ali dovoljno za primjer) tako da ostecenje procesora ili neceg drugog ne dolazi u obzir.

Uzmi neku staru maticnu i proc koji ti nista ne vrijede pa stezi i reci jesi sta uspio ostetit prije nego si ostetio šaraf. 

EDIT:

Jebada moze bit jedino ako izlizes glavu od šarafa pa nemas vise grip za šarafciger da ga odšarafis...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.8.2017 13:22 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jednostavno stezati ko sivonja nemas sto raditi, skrljanih vijaka ima na hrpe jer neznate drzati sarafciger ni kljuc u rukama ravno. Zamjenskih vijaka colovih dimenzja u hrvatskoj za kupiti malih dimenzija da se nabrojiti na prste jedne ruke. 22 godine sam tokar i takvih sam se gluposti nagledo da su neopisive a vrhunac svega je magistar strojarstva: posto ti je ova puna cjev. Mislio je na sipku kroma i nakon toga jedno tjedan dana odlazim iz hr. Nemozes imati 5 puta vecu placu od mene a ne rezolikujes cjev od sipke.
http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Dečki, molim off-topic za neku drugu temu. Hvala.

Nope.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

Nazad na temu

R3 1200 od 100 baksa i stavi slobodno na njega grafu ranga GTX 1070 i rokaj bez problema 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Prije 5 postova stavljeno

13 godina
Jakovp kaže...

Prije 5 postova stavljeno

moze biti odgovorio sam luciju na njegove besmislene komentare pa je to pobrisani a nisam vidio 

17 godina
odjavljen

Evo još jedan

22W 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Evo u nedelju sklopio konfu iz moj pc, radi hladno i stabilno, cinebench ok. Jedino mi ne radi novi monitor LG sa freesyncom, kupio sam monitor dok sam mislio iči na vegu na kraju kupio gtx 1070 i sa njom monitor nema signal tojest radi ko da nije ukopčan. Ako tko ima riješenje spreman sam slušati. Spojen je preko HDMI kabla.

hvala

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3 uplay: StariGAD_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Butcher kaže...

Evo u nedelju sklopio konfu iz moj pc, radi hladno i stabilno, cinebench ok. Jedino mi ne radi novi monitor LG sa freesyncom, kupio sam monitor dok sam mislio iči na vegu na kraju kupio gtx 1070 i sa njom monitor nema signal tojest radi ko da nije ukopčan. Ako tko ima riješenje spreman sam slušati. Spojen je preko HDMI kabla.

hvala

Koja ti je temperatura procesora nakon 15-ak minuta aida FPU stress testa?

Freak Show Inc.
10 godina

Probaj na DVI-D spojiti ako imaš taj kabel.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Jakovp kaže...

Laku noć i5 i i3

Zašto? Intel ukida proizvodnju novih modela i3 i i5 procesora?

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D
16 godina
Friday kaže...
Butcher kaže...

hvala

Koja ti je temperatura procesora nakon 15-ak minuta aida FPU stress testa?

Cpu na 73 nakon 12min.

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3 uplay: StariGAD_HR
17 godina
odjavljen

Ne ukida ali da ih debelo ne nadograđuje novom serijom bilo bi sigurno laku noć . Ipak ovdje kupiš ryzena 1200 kn za 863 kune, malo ga klokneš i Bog te veseli 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Jer cpu od 100$ baca preveliku sijenku na njih i njihovu cijenu 

16 godina
odjavljen

Threadripper na 4,15GHz i memorijom 3,46GHz stabilno

Nope.
Moj PC  
18 0 hvala 1
9 godina
jel ovo na neko specijalno hlađenje ili je neki aio ili slićno?
16 godina
odjavljen
dabar_solta_V2 kaže...
jel ovo na neko specijalno hlađenje ili je neki aio ili slićno?

Full custom voda.

Nope.
15 godina
odjavljen
Valentin17 kaže...
Jakovp kaže...

Laku noć i5 i i3

Zašto? Intel ukida proizvodnju novih modela i3 i i5 procesora?

Ukinut je bilo kakav razlog kupnje istih. Osim naravno za zadrte intel fanove kakvih ovdje na forumu nažalost ima dosta

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.8.2017 22:26 (Jakovp).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice