AM3+ je blizu, kao i Bulldozer zaključana tema

poruka: 3.556
|
čitano: 495.751
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
AM3+ je blizu, kao i Bulldozer

Sad im samo Sanadera treba poslat' da dovrši posao do kraja i naplatit' rentanje takvog kadra.

Intel je za prave jebače i znalce!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

amd poručuje svojim

fanovima

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 21:11 (dery).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Svi smo to iščekivali i naslađivali se kako će Intel napokon biti iza AMD-a, bili smo sretni, bili smo veseli. AMD je bila firma koju sam volio. I onda izbace s*anje koje je u rangu Phenoma II. U očaju sam  {#} kako ste mogli?!

Ja pomognem, ti stisneš hvala.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: AM3+ je blizu, kao i Bulldozer
Nikola45 kaže...

AMD...i am dissapoint.

link

ništa nije bolje od prigodnog gifa {#}

Early adopter
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 21:17 (Teerex).
14 godina
neaktivan

Cijela ta rasprava o bulldozerima,amd-intel ciji je veci nema smisla kad vecina nas koristi pc za igre a za igranje je  phenom 2 955 i vise nego dovoljan.Onaj kome treba za nesto zahtjevnije ili ima vise novca kupit ce intel.Mene iskreno boli za jedne i druge i uvijek cu kupit najbolje sto mogu za kolicinu novca kojom raspolazem.Bilo bi najbolje kad bi u proizvodnju procesora usli jos arm,via ili jos netko treci ovako je nama kupcima svejedno uvijek mi skupo placamo.Sad ce intel nabit cjene,sutra amd i tako u krug.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sinoć sam zato i otvorio bocu vina jer sam vjerovao,iako sam u suprotnom taboru,da će napokon biti oštra konkurencija gdje ćemo mi potrošači imati koristi;danas pijem od sreće.

Intel Illuminati imaju najjaču magiju!

Intel je za prave jebače i znalce!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 21:18 (Viator).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Marty McFly kaže...

Cijela ta rasprava o bulldozerima,amd-intel ciji je veci nema smisla kad vecina nas koristi pc za igre a za igranje je  phenom 2 955 i vise nego dovoljan.Onaj kome treba za nesto zahtjevnije ili ima vise novca kupit ce intel.Mene iskreno boli za jedne i druge i uvijek cu kupit najbolje sto mogu za kolicinu novca kojom raspolazem.Bilo bi najbolje kad bi u proizvodnju procesora usli jos arm,via ili jos netko treci ovako je nama kupcima svejedno uvijek mi skupo placamo.Sad ce intel nabit cjene,sutra amd i tako u krug.

Podržavam i slažem se!

17 godina

trebaju malo splasnuti ovi doživljaji pa ćemo pisati i nešto što ne proizlazi iz afekta i "tuge"..

X8 će biti sasvim pristojna kupnja za nekoga tko nije već godinama nadograđivao komp.. moći će dobit proc + mbo + grafička za nešto nižu lovu (mislim da im jedino to i preostaje, imat dobar bang for the money). oni drugi koji prate trendove tj tehnologiju nemaju nekog razloga ić na BD, nego pričekat IB ili AMD pildriver..

BD performanse nisu zapravo loše (X8) no gorka je činjenica nisu zapravo ni bolji od konkurencije, s time da je hype napravio još i goru stvar od cijele situacije..

meni je zapravo najinteresantniji ovaj X8 sa TDP 95W.. 

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan

Fan sam AMD-a. Ono cisto me zaboli neka stvar sto bully nije uspio nekima je nekima nije al necu ulazit u to jer ce se odma poubijat od spamanja.

Dovoljno da kazem Pridite na Intela i I kurcite se raznoraznim benchovima kako vam cinerbench odvrti jedno 9,99 score i tako i budite happy rugajte se itdddddd

Normanom korisniku za gaming bilo kakvi quad vise nego dovoljan. Svak zna svoje potrebe i nek uzima po svojim zeljama samo dosta tog spamiranja AMD FAIL I TAKO.

FALIM TE BOZE Fail samo takvi Samo mi ne idu likovi sa foruma u glavu Koliko puta moraju ponovit da je SRANJE.   VI ste veci fail od bully-a kojeg ste ogadili

GET A LIFE NOOB's i budite zadovoljni sa pilama kakve imate i mozete sa njima sta vam padne na pamet i opet vam malo. Moje misljenje da vam Bog ne bi ugodio po pitanju cpu-a

Moj PC  
8 5 hvala 1
17 godina

Ma kakvi afekti i tuga, meni je fora chattati dok mi komp renda,

a pošto ovaj thread ima puno updateova, a malo politike, taman :)

Aj *eboga, koda smo mi pisijaši apple škvadra koja bi stojala sutra ujutro

prije zore u redu za bager ispred protisa/adm-a/xxx-a.

Da je najjsuper ispo, možda bi se odavde pet ljudi odlučilo ić kupit.

Težak udarac za AMD, morat će umjesto toga bit zadovoljan sa

1000 onih koji će ga sklepanog u MSGW konfi kupit u kunzumu

na potrošačku karticu u akciji sa gratis bonovima :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 21:33 (overhaul).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

BD performanse nisu zapravo loše (X8) no gorka je činjenica nisu zapravo ni bolji od konkurencije, s time da je hype napravio još i goru stvar od cijele situacije..

meni je jedino zao ljudi koji su pali pod naletom prenapuhanih ocekivanja i kupili AM3+ plocu i cekali bagera.... dok su s druge strane vec neko vrijeme imali 2500k/2600k koji idu 4.8-5.0 24/7 na zraku po "povoljnoj" cijeni sto se Intela tice s obzirom sto nudi a jos k tome na tom socketu ce radi i IB koji ce sad tko zna kad izac.... 1155 FTW

Google is your friend
14 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ti to sigurno znaš da ih nema jel,{#} a informacija ti dolazi od kuda zapravo iz Magle ak bumo tak površinski opet gledali kud bi došli sa zaključcima nikud u blato, Tek su Bageri izašli i takvi su kakvi kaj sad, nije se ništa nit ohladilo a ti več znaš da nema Bugova u procesoru mora da se šališ. Kad izađe B3 ili koja već nova revizija, Bagera druge godine tek onda bude bilo jasno i čisto jel ima bugova i pogrešaka ili ne tj jel ih uopče bilo ili ih nije nit bilo ili performanse ostaju iste tek onda moš reč nekaj konkretno prije ne sigurno.{#}

Ljudi zaboravljaju da GF problem sa 32nm procesom, koji itekako utječe na AMD procesore LIano je tu za sad najviše pati itekak a kaj je s Bagerima ko zna da je dobro nije sigurno.{#}{#}

Informacije mu dolaze iz Magle, kao i tebi koji očigledno radiš u razvoju, proizvodnji, marketingu i distribuciji.

Bugovi u procesoru, Elvis je živ i Hrvatska je prebrodila krizu. Da zaokružimo sve te vrlo "vjerojatne" teorije.

Najbolje bi bilo da pričekamo B7 reviziju procesora, jer očigledno pucaju na visoki takt. Možda na nekih 10 gigaherca ti procesori zapravo pokažu nešto.

Vrijeme za novu temu - "AM3+ je tu, blizu je i Piledriver", čisto da se u ove potonule dojmove na forumu vrati tračak nade.

LIano... Llano  {#}

Honk your horn if you love Jesus
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 21:39 (kalibar).
14 godina

ma kakav fx 8150... fx 4100 će biti best buy!!! tu je negdje oko x4 955, al cijena mu je odlična. koga briga za proc od 1500-2000 kn kad je večini 3-4k kn max. budžet za novi komp

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fnl.hardware.info%2Freviews%2F2382%2Famd-fx-8150--8120--6100--4100-bulldozer-review

Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jurky kaže...
nixass kaže...

meni je jedino zao ljudi koji su pali pod naletom prenapuhanih ocekivanja i kupili AM3+ plocu i cekali bagera.... dok su s druge strane vec neko vrijeme imali 2500k/2600k koji idu 4.8-5.0 24/7 na zraku po "povoljnoj" cijeni sto se Intela tice s obzirom sto nudi a jos k tome na tom socketu ce radi i IB koji ce sad tko zna kad izac.... 1155 FTW

potpis.. (nehalem sandy i ivy)- nedodirljivo.. 

xfact
14 godina
neaktivan
zuper kaže...

ma kakav fx 8150... fx 4100 će biti best buy!!! tu je negdje oko x4 955, al cijena mu je odlična. koga briga za proc od 1500-2000 kn kad je večini 3-4k kn max. budžet za novi komp

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fnl.hardware.info%2Freviews%2F2382%2Famd-fx-8150--8120--6100--4100-bulldozer-review

Hoće, ako cijenu spuste na 650 kn. Više ne vrijedi.

Honk your horn if you love Jesus
15 godina

4100 je više od 25% slabiji od 955be. Phenom II je brži od zambezi-ja. Žasu. Još se plačem.{#}

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
overhaul kaže...

Da, imaju blago previsoko mišljenje o svojoj veličini zbog odabranog komada hardvera. Ako tebi radi za ono što ga trebaš, i ako još uvijek dobro radi - sve pet.
Ja tako uz najbolju volju nemogu naći razlog da upgradeam stari dvojezgreni Toshiba qosmio laptop. Za ono za što treba radi savršeno, dobro izrađen, dobar zvuk,

i nikakav benchmark za prijenosnike mi ništa ne predstavlja, kad mi je na njemu krajnji domet neko ručno modeliranje, editiranje i photoshop.

...

Glede bagera, da složio bih se sa procjenama da su ovo porođajne muke kakve je imala nvidija sa fermijem GTX4xx serije, Ati sa HD6900XT, ili AMD sa prvim Phenomom.

*ebga, to samo znači da ćemo morati čekati minimum godinu, godinu i pol da izađe FX2 :( Olakotno je to što ljudi pretežito kupuju te procove za igre, a one stagniraju

po hardverskim zahtjevima zbog konzola. Tako da i tako nema straha za tu namjenu: svi mogući quadovi svih firmi su vam na dobrom OCu dovoljni još dovoljno vremena.
No sad da je baš super što su podbacili "jer se nemora pored vrtića, benzina i računa" još i u trošak za updateanje kompe - to je malo glupavo. Nije novi bager račun

za vodu pa da vam dođu pečatit i plijenit ako ne kupite.

Vidi se da tolki procesori oko tebe, dobro utječu na konstruktivan razgovor uglavnom ovi FX procesori su ili uglavnom nedovršeni ili sprćkani pa treba popravit i tak to a GF 32nm proces tj šepavo Magare za sad ne moramo nit spomenut. Ok kak sam rekel več oni rade normalno, ne bude komp krepaval da nije tak ne bi AMD to gurnul van no bolje da nisu s obzirom na sve.{#}

Več sam spomenul negdje u ovoj temi, da ak AMD misli da nije dovršil posel bolje nek to obavi pa onda izbaci procesore ali bi onda puno ljudi posivjelo od nestrpljenja jer im trunu stari procesori kaj drugo.{#}Ok ipak su se odlučili to sad poslat van, da vide kak to radi u praksi i tak to prvi koraci u stvarnom životu za sad šepavo jedne Arhitekture koja je previđena za hm 5-10 godina u konstantnom razvoju kroz taj period tak kaže AMD.{#}

E sad kroz koji period budu ti novi FX procesori, odrasli i sređeni kak treba skupa sa šepavim 32nm GF procesom teško je reč. No več sljedeča revizija procesora valjda B3 jel,nebitno sad koje oznake bude donjela poboljšanja to sigurno a past če i potrošnja vjerojatno. Kad se pogleda FX procesorima treba ugrubo, jedino 20% bolje performanse da bi to bilo ok recimo to sigurno kaj drugo.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
neaktivan

Vidim jos malo pa ce amd osim tuzbi za pogresno oglasavanje proizvoda imat

i tuzbu za uzrokovanje emocionalne boli jer novi fx procesori nisu zadovoljili njihova ocekivanja...

Ljudi za boga miloga ak vam se ne svidja imate intel pa kupite,

kao da je uopce bitno dal se zove intel ili amd isti vrag,

da sad amd propadne ili ne moze odnosno pocne proizvodit lose

procesore koji ne mogu drzat trak sa napretkom svi bi kupili ono

sta moze zadovoljit nase potrebe

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 22:02 (forthdancer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Duje00 kaže...
 VI ste veci fail od bully-a kojeg ste ogadili

AM3+ je blizu, kao i Bulldozer ... sub 8.1.2011 22:02 - pocetak iscekivanja (pogledaj prvi post u temi)

Bulldozer danas......................... sri 12.10.2011 21:56 - zvali to Fail ili nekako drugo, mislim da je sve jasno

Google is your friend
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

potpis.. (nehalem sandy i ivy)- nedodirljivo.. 

zvucis ko retardirani jabucar

14 godina

Izgleda da je ipak moguce da nova generacija procesora u manjem proizvodnom procesu moze biti slabija od prethodne.AMD-U je uspjelo na moju i svaciju zalost.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

12 0 hvala 0
15 godina
rambox kaže...
no bolje da nisu s obzirom na sve.{#}

Aleluja!{#} 

{#}

On topic:

Sad je jedino bitno kolika će bit cijena. S ovakvim procovima bolje da rade s gubitkom nego da se zakopaju kod korisnika.

Ja sam geek i AMD fan al ipak imam intel-a. Koliko vidim taj novi "fx" se vrlo dobro ponaša sa igrama i ima neki porast performansi

korištenjem win 8. Ali phenom all over again. Karatastrofa opet će bit skupe hi end konfe.{#}

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 22:07 (strit).
16 godina
neaktivan

Al ne, ozbiljno, kakvog to brontosaura od napajanja treba nabaviti da napaja ovo OClockano i dvije 6990 u Crossfireu?

Kilovat i po?

Early adopter
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vidim na mindfactory.de da je FX 8150 240 EUR dok je i7 2600K 273 EUR.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mene najvise brine sta ce se dogoditi sa i7 2600k i da sto prije intel da odgovor na ovaj uzas tj. SB-e i Ivy tako da padni cijene 2600k i da vidimo koliki su pomak oni napravili

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Teerex kaže...

Al ne, ozbiljno, kakvog to brontosaura od napajanja treba nabaviti da napaja ovo OClockano i dvije 6990 u Crossfireu?

Kilovat i po?

Ovo je neka greška, nema šanse da toliko troši.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 22:16 (Jakovp).
15 godina
neaktivan

Bla bla bla dosad....fx8 nije fail kao sto vicu mamini sinovi u zadnjih 5 strana(dok za fx 4/6 su mozda i u pravu).

Zanimljivo u svim testovima dosad maticna ploca koja se koristila je ASUS-ica...

Evo jedan zanimljiv review sa ASrock plocom.  Samo fx8 vs 2600k

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1285/pg1/amd-fx-8150-black-edition-8-core-processor-vs-core-i7-2600k-review-introduction.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 22:39 (traktorista).

6 1 hvala 0
17 godina
traktorista kaže...

Bla bla bla dosad....fx8 nije fail kao sto vicu mamini sinovi u zadnjih 5 strana(dok za fx 4/6 su mozda i u pravu).

Zanimljivo u svim testovima dosad maticna ploca koja se koristila je ASUS-ica...

Evo jedan zanimljiv review sa ASrock plocom.

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1285/pg1/amd-fx-8150-black-edition-8-core-processor-vs-core-i7-2600k-review-introduction.html

Po ovome tu, x8 ubija u igrama{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
traktorista kaže...

Evo jedan zanimljiv review sa ASrock plocom.

Po ovome tu, x8 ubija u igrama{#}

Zanimljivo kad se maticna promjeni ha?:D

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Izgleda da je ipak moguce da nova generacija procesora u manjem proizvodnom procesu moze biti slabija od prethodne.AMD-U je uspjelo na moju i svaciju zalost.

Šteta, bio sam spreman kupit bulldozer, al samo u slučaju da je nešto slabiju, dakle mrvicu slabiji od i72600-K na žalost on je osjetno slabiji, i to jednostavno ne mogu ignorirat. IB će zasigurno bit jači za nekih 15-20 posto nego SB arhitektura procesora, i ne vidim zašto si ne bih kupio jedan tako dobar proc, iako na moju žalost i svih nas bilo bi daleko bolje da je Bulldozer u rangu s SBridgom jer bi onda brže izašo IBridge a sad postoji velika šansa da će ga odgodit, i da će mu cijena bit kud i kamo veća u odnosu na ovo što je AMD izbacio. Stvarno ne znam, šta su to ovi iz amd-a mislili, kad su ovakav proizvod izbacili na tržište, moje je mišljenje da je bolje ne izbacit ništa, nego izbacit nešto što je loše u odnosu na ono što konkurencija nudi, nije totalni fail al je osjetno podbacio AMD jer su očekivanja bila znatno veća, barem moja i ovome se nisam ni u najcrnjem scenariju nado. Naravno dogodine prelazim na IB, a onda u budućnosti ako AMD opet zabljesne vraćam se svojim korijenima, nikad do sad nisam imo intelov proc u kompjuteru, al eto stvari su se odvile tako da ću i ja bit jedan od onih što mjenja proc u odnosu na kvalitetu, a ne cijenu. Iako ponavljam, AMD sigurno ima snage i potencijala za izbacit nešto puno jače od ovog, al eto igrom slučaja sad su zajebali i to ne treba skrivat i tješit se, već zapet da se što prije napravi nešto puno bolje i vrijednije pažnje. To je život rekli bi neki, dok jednom ne smrkne drugom ne svane.

AMD Phenom II x 6 1090T
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice