Ekipa, vidim da se po nabava.net vrti dosta modela sa i5 4210u i gt 840m oko 4000 kn +-200 kn..
Molim vas preporuku koji je best buy oko 4000 kn ako zelim hd ekran od 15 incha i spomenuti proc i grafu.
Hvala vam puno, ne razumijem se previse u kvalitetu pojedinih brendova, u vasim sam rukama. :)
Evo da napisem prvi post sa novog laptopa kupljenog od kolege Narfxy,uglavnom nasao sam acera sa HD rezolucijom jer kolega je rekao da bi zaigrao tipa Far Cry 3/4,a GT 840m jednostavno nema snage to potjerati na iole vecim detaljima u FullHD.
http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.7CB057B6-A843-41B8-A093-1FD1DA5630F2.aspx
Ovaj Acer sam jedino nasao i njega sam ugledao,ali eto ima nizi takt procesora dosta i drugacija kvaliteta izrade od tog Lenova.
sad vidim da si rekao +-200 kn tako da taj Acer jedini upada sa HD ( 1366x768 ) rezolucijom da posteno zaigras jer kao sto rekoh na FHD rezi,GT 840m nema snage...

Srednja žalost. 

Zanimljivo, nisam iskreno ni gledao ima li drivera za win7 na v3, nego pretpostavio da je osmica u pitanju kao kod v5, vn7 (nitro) serija..