Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.653
|
čitano: 14.600.755
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Mblesc

Acer V3-772G 

Ovo bi joj trebalo biti dovoljno 17.3" Full HD ekran, i5 procesor, 8 GB RAM, GT 750M

LP!
:) 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 21:50 (TheMenstalist).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
mustang995 kaže...

Koji je laptop od ova dva isplativiji: Lenovo g510 ili Lenovo g710

koliko vidim, osim u velicini ekrana, razlika je u grafickoj i sto g710 nema 8gb ssd

zanima me, koliku razliku radi taj ssd u svakodnevnom radu(net,office i sl.) i koliko je graficka kod g510 jaca u odnosu na onu kod g710?

je li vise isplativo uzeti laptop s vecim ekranom uz nesto losije komponente ili laptop s manjim ekranom i jacim komponentama?

http://www.facebook.com/webshop112
13 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...

Mblesc

Acer V3-772G 

Ovo bi joj trebalo biti dovoljno 17.3" Full HD ekran, i5 procesor, 8 GB RAM, GT 750M

LP!

Nešto drugo osim Acera? :P

16 godina
mustang995 kaže...
mustang995 kaže...

koliko vidim, osim u velicini ekrana, razlika je u grafickoj i sto g710 nema 8gb ssd

zanima me, koliku razliku radi taj ssd u svakodnevnom radu(net,office i sl.) i koliko je graficka kod g510 jaca u odnosu na onu kod g710?

je li vise isplativo uzeti laptop s vecim ekranom uz nesto losije komponente ili laptop s manjim ekranom i jacim komponentama?

Pa zavisi što ti treba. Ako ti je to jedini komp koji će 95% vremena stajati na stolu, onda je vjerojatno bolje uzeti veći ekran, ali ako je to 2. komp onda je i 15" preveliko.

Prošli tjedan sam instalirao Windows na Lenovo U510(koji je tanak i lagan u odnosu na G510) i taj laptop mi se čini ogroman, IMHO sve iznad 13" je preveliko za neko prenošenje.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
power_user kaže...
mustang995 kaže...
mustang995 kaže...

Pa zavisi što ti treba. Ako ti je to jedini komp koji će 95% vremena stajati na stolu, onda je vjerojatno bolje uzeti veći ekran, ali ako je to 2. komp onda je i 15" preveliko.

Prošli tjedan sam instalirao Windows na Lenovo U510(koji je tanak i lagan u odnosu na G510) i taj laptop mi se čini ogroman, IMHO sve iznad 13" je preveliko za neko prenošenje.

laptop ce mi biti za faks, mozda onda ipak bolje da uzmem g510

http://www.facebook.com/webshop112
16 godina
mustang995 kaže...

laptop ce mi biti za faks, mozda onda ipak bolje da uzmem g510

A jesi pogledao Lenovo U510 kojeg sam već spomenuo? Jer ako ćeš ga nositi jako puno znači to što je tanji i lakši, a slični su i po hardveru i po cijeni

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 22:30 (power_user).
14 godina
neaktivan
Oldy kaže...

7640G je valjda na procu a 8750M na matičnoj, pojma nemam.

Temp su do negdje 67-68 u igrama (gta 4, eflc, dirt 3...).....   s tim da mi je lap odignut od stola....

Za 3500 kao business lap sa kojim se eto nešto da i casual igrati, je.

Nije više tipa turion sa HD3200, HD4200, HD4250.... integrušama ovo je bolje za iste i manje novce.....

Ali ovo nije gejming lap a ti bi to želio.

Neće ići bojim se za tu lovu zna se od koliko počinju gejmerski......   Gejmerski komponentama a i hlađenjem.... ;)

Ma, igranje nije vise od 5-6 sati tjedno, ostalo je sve office rad (bar 70 sati tjedno)

TD za glupost
12 godina
Looka kaže...

Preporuka laptopa za igranje do 7000kn, 15.6", 1920x1080.

Hvala!

Izvoliš Asus N56JR

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 2:34 (roby27).
12 godina
Mblesc kaže...

Nešto drugo osim Acera? :P

Dell 5737

Lenovo Z710

16 godina
neaktivan

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=10585

Da li se danasnje igre mogu igrati na ovom laptopu? Intel i3 jos uvijek dovoljan za novije igre?

Preporuka nekog drugog modela do 4k.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moze preporuka neki laptop do 3000kn, obican sam korisnik filmovi glazba i slicno, bitno da je brz i ima 500gb hdd

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kico92 kaže...

moze preporuka neki laptop do 3000kn, obican sam korisnik filmovi glazba i slicno, bitno da je brz i ima 500gb hdd

G500 !

LP!

14 godina
neaktivan

malo su mi ruznjikavi ti lenovo proizvodi ima li ista drugo

12 godina
kico92 kaže...

Ma ne treba mu diskretna grafika, ovo je i vise nego dovoljno G500

14 godina
neaktivan

kakva je baterija?

16 godina
neaktivan

imate ikoji prijedlog laptopa u rangu acer aspire one D250 (znači 10.1", do 1000kn rabljenog ....)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 23:46 (teo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Po preporuci prijatelja zamolio bih vas za preporuku pri kupnji laptopa.

Cijenovni raspon je od 3500 do 4500 kn. Koristio bih ga za uobicajne stvari

(filmovi, glazba, uredske stvari, ...). Takodjer igram grand strategies paradox

interactiva (Hearts of Iron 3, Europa Universalis 3-4). Volio bih hard disk od

najmanje 750 Gb.

Hvala!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
qconnect kaže...

Pozdrav svima!

Po preporuci prijatelja zamolio bih vas za preporuku pri kupnji laptopa.

Cijenovni raspon je od 3500 do 4500 kn. Koristio bih ga za uobicajne stvari

(filmovi, glazba, uredske stvari, ...). Takodjer igram grand strategies paradox

interactiva (Hearts of Iron 3, Europa Universalis 3-4). Volio bih hard disk od

najmanje 750 Gb.

Hvala!

Aspire 552G

Aspre 552G No2

Ovaj model u usporedbi sa onim gore ima manje mjesta na Hard disku, bolji procesor

HP 450

Lenovo G510

LP!

17 godina

Molio bih pomoć za žensku osobu.

Naime, prvenstveni je uvjet da nije klasičan crni ili sivi. Najrađe bi crveni, ljubičasti ili tako nešto. Ili barem bijeli.

Drugo, ja sam savjetovao i to je prihvaćeno, da bude 17".

A nakon toga, kad se to uzme u obzir, neki best buy do najviše 5, 5 i pol somova.

Moj drugi savjet je bio da bude FullHD, ili barem da ima SSD disk, te po mogućnosti osvjetljenu tipkovnicu.

Znam da u tom cjenovnom rangu baš i nema SSD-a, osim SSHD-a od 8gigi. Jel to opće kaj pomaže ili ne?

Ja sam našao Lenovo Z710 u prosatu. Fantastična ponuda mi se čini, ali taj ne zadovoljava osnovni, estetski, uvjet.

Pa molim za pomoć ako možete.

Hvala!

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
11 godina
neaktivan

Ovaj laptop, i na njega neka si naljepi nekakav sticker .

0 0 hvala 0
17 godina
roby27 kaže...
kico92 kaže...

Ma ne treba mu diskretna grafika, ovo je i vise nego dovoljno G500

Baš tražim za frendicu laptop ovakvih karakteristika... Hvala. :)

Po vašem,koji je bolji od ova dva:

http://www.frigo.hr/detalji_proizvoda.23082b7c2f7f4bd69dde5bd8d01b69cb.prijenosno-racunalo-toshiba-c55-a-164-pscg8e-02700dy4.aspx

http://www.frigo.hr/detalji_proizvoda.3cdb0f14138e4dcdb28c9269f537d00a.prijenosno-racunalo-lenovo-g500-59-390479.aspx

ili ima nešto bolje do 3.000 kn na ovim stranicama?

Hvala. :)

E,da, sebi sam ipak uzeo Lenovo Z710,stvarno sam zadovoljan... Čak me iznenenadila i brzina dostave: uplatio popodne i odmah mi stiglo idući dan... :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 14:59 (kule).
12 godina
Dachande kaže...

Molio bih pomoć za žensku osobu.

Naime, prvenstveni je uvjet da nije klasičan crni ili sivi. Najrađe bi crveni, ljubičasti ili tako nešto. Ili barem bijeli.

Drugo, ja sam savjetovao i to je prihvaćeno, da bude 17".

A nakon toga, kad se to uzme u obzir, neki best buy do najviše 5, 5 i pol somova.

Moj drugi savjet je bio da bude FullHD, ili barem da ima SSD disk, te po mogućnosti osvjetljenu tipkovnicu.

Znam da u tom cjenovnom rangu baš i nema SSD-a, osim SSHD-a od 8gigi. Jel to opće kaj pomaže ili ne?

Ja sam našao Lenovo Z710 u prosatu. Fantastična ponuda mi se čini, ali taj ne zadovoljava osnovni, estetski, uvjet.

Pa molim za pomoć ako možete.

Hvala!

Ja na njenom mjestu nebih propustio odličan Lenovo Z710, bolje od toga teško da ces naci pogotovo ako joj treba svijetleca tipkovnica a i ima SSHD s kojim se osjeti razlika vs obican hdd te na kraju i visoka rezolucija.

Drugo mi ništa ne pada na pamet jer je ponuda očajna sa laptopima u boji, eventulano ako nabasaš na Dell serije 5 oni znaju imati dobre color laptope.

12 godina
kule kaže...

Po vašem,koji je bolji od ova dva:

http://www.frigo.hr/detalji_proizvoda.23082b7c2f7f4bd69dde5bd8d01b69cb.prijenosno-racunalo-toshiba-c55-a-164-pscg8e-02700dy4.aspx

http://www.frigo.hr/detalji_proizvoda.3cdb0f14138e4dcdb28c9269f537d00a.prijenosno-racunalo-lenovo-g500-59-390479.aspx

ili ima nešto bolje do 3.000 kn na ovim stranicama?

Hvala. :)

E,da, sebi sam ipak uzeo Lenovo Z710,stvarno sam zadovoljan... Čak me iznenenadila i brzina dostave: uplatio popodne i odmah mi stiglo idući dan... :)

Do 3k taj drugi link od Lenova je najbolje sto mozes naci na frigo.hr

14 godina
neaktivan

Bok, ajd dajte mi koji dobar savjet!

Dakle namjena laptopa bi bila programiranje, gledanje filmova i bacit koju na LOL :D

vidia san ovu novu V5 seriju ACERA. za ovu cijenu mi super izgledaju, ima san ih u ruci i ludilo im je dizajn i prelagani su

zanimaju me vaša iskustva i prijedlozi!

ono sta sam ja uspijo nać su dvojba izmedu navedena dva laptopa.
Ovaj drugi ima nesto bolji procesor i osjetno bolju grafiku, prvi ima duplo vise HDDa, +4GB RAMA, bolju kameru i zvuk

http://www.instar-informatika.hr/product.asp?product=notebook-acer-v5-552-1057121taii-nxmcmex023-akcija&code=0851292

http://www.instar-informatika.hr/notebook-acer-v5-552g-10578g50aii-nxmctex019-best-buy/0851280

hvala na savjetima! :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

tražim laptop do 4.500kn performansama sličan ovom http://www.protis.hr/products/details/notebook-toshiba-satellite-l50a138/74302, ali da ne bude toshiba?

i dal bi osvijetljena tipkovnica spadala u ovaj rang?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka_st kaže...

Bok, ajd dajte mi koji dobar savjet!

Dakle namjena laptopa bi bila programiranje, gledanje filmova i bacit koju na LOL :D

vidia san ovu novu V5 seriju ACERA. za ovu cijenu mi super izgledaju, ima san ih u ruci i ludilo im je dizajn i prelagani su

zanimaju me vaša iskustva i prijedlozi!

ono sta sam ja uspijo nać su dvojba izmedu navedena dva laptopa.
Ovaj drugi ima nesto bolji procesor i osjetno bolju grafiku, prvi ima duplo vise HDDa, +4GB RAMA, bolju kameru i zvuk

http://www.instar-informatika.hr/product.asp?product=notebook-acer-v5-552-1057121taii-nxmcmex023-akcija&code=0851292

http://www.instar-informatika.hr/notebook-acer-v5-552g-10578g50aii-nxmctex019-best-buy/0851280

hvala na savjetima! :)

Drugi definitivno. Prvi po ovome ima samo integrušu na APU a drugi ima i nju i 8750M, dual graphic dakle 8650G+8750M kao zasebnu. A nije ni mala razlika u procu bolje tih skoro 20% brži. 12GB rama neću komentirati u čemu bi koristio.... :) Ovo bi u biti bila sada treća varijanta slabiji proc i nema zasebnu grafičku ali ima 4GB rama kao više i 1TB disk a svi su po cijeni tu negdje odnosno te najnovije verzije uvijek kreću od 4 tisuće sve varijacije na istu temu izvadi ovo dodaj ono.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 19:56 (Oldy).
13 godina
neaktivan

Pozz ekipi, tražio sam tu već laptop, al se dogodila serija nemilih događaja (nema više tog modela, ispiti itd) pa bih molio neku dobru dušu da mi da preporuku za laptop do 7000 kn (može i nešto više, al samo ako vrijedi tu razliku). Dosta mi je bitna kvaliteta izrade jer bi trebao trajat 5 godina, volio bih 15,6 inčni laptop (može full hd rezolucija, ali nije nužno, i 1600×900 je ok), bilo koji novi i5/i7 procesor, neka novija grafa (ne mora neka naj naj al da ponekad i neku igricu mogu odigrat :D).

Znači:

Cijena :                         do 7000 kuna, ako znate za neki koji dođe nešto više, a nudi vrijednost za novac samo recite :D
Namjena :                     za faks (office, ponekad neki malo više specijaliziran program tipa autocad..) + normalno korištenje (net, filmovi, ponekad neka manje zahtijevna igra)
Dimenzije i masa:         ekran 15ak inča, neću ga nosit van baš svaki dan, al relativno često da tako da je poželjno < 2.5kg
Konektori :                     standardno, al realno, neće mi trebat više od par usb portova :D
Kvaliteta izrade :            trebao bi izdržati 5-6 godina (cijeli faks) tako da tražim nešto kvalitetniji laptop, ali mislim da većina odgovara tome
Windowsi :                    ne nužni

Hvala svima :))

P.S. zadnji put mi je bio predložen asus n-56jr, koji je super laptop (nešto tog tipa i tražim) al su mi rekla da tog više nema, a i neće ga bit pa ono.

Slobodno predložite bilo šta što odgovara mojim prohtjevima gore, i još jednom hvala svima :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hvala na odgovoru!
samo još jedno pitanje
Otiša san na stranice acera i tamo san vidia da im je u biti isti procesor
http://www.acer.hr/ac/hr/HR/content/compare/NX.MCTEX.008-NX.MCTEX.019-NX.MCMEX.023

Dakle ostaje to da je bolji radi grafičke. misliš da je to pametnije gledat nego+4  rama i dupli hdd.
Meni se nekako čini da je, samo eto tažin još neko mišljenje :) 

i nisam nigdi registrira to šta spominješ da prvi ima integriranu a drugi nema 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 20:45 (luka_st).
12 godina
neaktivan

molim pomoć kod izbora laptopa, cifra oko 4400kn,da je kvalitetan, ekran 15,6,

ram 4-6-8gb, hard 750-1000 gb,solidna grafička,hdmi izlaz, usb 3.0

(asus,hp probook,lenovo,toshiba)

što bi preporučili

lp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka_st kaže...

hvala na odgovoru!
samo još jedno pitanje
Otiša san na stranice acera i tamo san vidia da im je u biti isti procesor
http://www.acer.hr/ac/hr/HR/content/compare/NX.MCTEX.008-NX.MCTEX.019-NX.MCMEX.023

Dakle ostaje to da je bolji radi grafičke. misliš da je to pametnije gledat nego+4   rama i dupli hdd.
Meni se nekako čini da je, samo eto tažin još neko mišljenje :) 

i nisam nigdi registrira to šta spominješ da prvi ima integriranu a drugi nema

Imaju oba na procesoru. Svaki APU ima integriranu. Ali jedan ima i zasebnu 8750M (2GB VRAM-a) a drugi je nema. Taj drugi manjak zasebne grafičke kompenzira sa 4GB RAM-a više.

A hard se stavi koji hoćeš ili SSD. A i RAM se doda. Grafičku neš moći dodati. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice