Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.654
|
čitano: 14.607.574
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Reflexion kaže...

Molila bih vas ekipu da mi savjetujete koji 17'' laptop da uzmem.

Služio bi za standardne stvari, surfanje, gledanje filmova, igranje online igrica i pokretanje nekih programa za faks....

Dakle budžet do 4000 kn i di ga mogu kupiti u Zagrebu.

Hvala!

Lenovo G710

Asus X75

ProBook 470 sa Win8 i torbom

16 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

pozdrav ovak tražim neki laptop/netbook iid.. do ne veće od 13" ekran

osnovne potrebe laptopa će biti pokretanje programa za rootanje te slično vezano za android mobilne uređaje, surfanje netom te možda da se pokrene koji film sa filmovizije.. eh sad uz to bih htio što izdržljiviju bateriju .. znam da se radi o manjem lapu al opet.. imate kakve prijedloge da što jeftinije prođem? 

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 19:58 (teo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vidim ovaj odabrani HP ProBook 455 G1 ima jedan mSATA slobodan slot u koji na nekim skupljim verzijama ide WWAN modul, no s obzirom da se radi o mSATA sucelju jel bi mSATA SSD radio? HP ne govori nista sluzbeno o tome, a googlajuci sam saznao da je ponekad taj mSATA port spojen kao usb hub, no svaki moderan (pa i ne bas toliko moderan) laptop podrzava bootanje sa usb-a.

Ipak bi htjeo cuti od nekoga iz prve ruke jel pokusavao ovako nesto na nekom laptopu?

TD za glupost

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dali netko ima iskustva sa naručivanjem preko ove stranice? Nemaju plaćanje pouzećem, a to mi je nekako najdraže. http://www.notebookshop.com.hr/

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
NiXeR kaže...

Dali netko ima iskustva sa naručivanjem preko ove stranice? Nemaju plaćanje pouzećem, a to mi je nekako najdraže. http://www.notebookshop.com.hr/

Nemam iskustva s naručivanjem, ali imam poprilično iskustva s kupovanjem u njihovoj poslovnici i sva su pozitivna.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

Vidim ovaj odabrani HP ProBook 455 G1 ima jedan mSATA slobodan slot u koji na nekim skupljim verzijama ide WWAN modul, no s obzirom da se radi o mSATA sucelju jel bi mSATA SSD radio? HP ne govori nista sluzbeno o tome, a googlajuci sam saznao da je ponekad taj mSATA port spojen kao usb hub, no svaki moderan (pa i ne bas toliko moderan) laptop podrzava bootanje sa usb-a.

Ipak bi htjeo cuti od nekoga iz prve ruke jel pokusavao ovako nesto na nekom laptopu?

Moj 455 sa 8750M nema msata. Vjerovatno ovi samo sa integrušom bez diskretne....

Ja sam na svom instalirao winse preko usb-a nisam imao dvd nemam pojma gdje mi je.... To ti je za drugo pitanje....

A treće bf4 ja po defaultu mogu sve low koliko vidim, traži jači, brži.....

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 20:37 (Oldy).
14 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Moj 455 sa 8750M nema msata. Vjerovatno ovi samo sa integrušom bez diskretne....

Ja sam na svom instalirao winse preko usb-a nisam imao dvd nemam pojma gdje mi je.... To ti je za drugo pitanje....

Ovdje pise da 455 G1 ima, vidi se na slikama > http://www.notebookcheck.net/Review-HP-ProBook-455-G1-H6P57EA-Notebook.109437.0.html

I koliko znam kucista su ista na svim 450/455

Ja isto planiram kupit verziju sa A8-4500M i 8750M

PS Takoder na sluzbenom prirucniku o servisiranju pise da ga ima

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 20:37 (Laxarus).
16 godina
neaktivan

Dobro čovječe sjedim za 455 g1 ne treba mi ništa pisati otvarao ga ne jednom kapiši?

Pogledaj koju grafiku ima taj tvoj linkani. Jel ima samo integrušu? :p Gdje mu je diskretna grafa?

Piše i na plotu p... pa nije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 20:41 (Oldy).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Zvao sam HP kad sam kupio laptop 450 H0V97EA upravo zbog tog msata porta, rekli su mi da je on isključivo za wwan modul i da ne podržava msata disk

0 0 hvala 1
15 godina

Koji je laptop od ova dva isplativiji: Lenovo g510 ili Lenovo g710

koliko vidim, osim u velicini ekrana, razlika je u grafickoj i sto g710 nema 8gb ssd

zanima me, koliku razliku radi taj ssd u svakodnevnom radu(net,office i sl.) i koliko je graficka kod g510 jaca u odnosu na onu kod g710?

je li vise isplativo uzeti laptop s vecim ekranom uz nesto losije komponente ili laptop s manjim ekranom i jacim komponentama?

http://www.facebook.com/webshop112
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kyzo7 kaže...

Zvao sam HP kad sam kupio laptop 450 H0V97EA upravo zbog tog msata porta, rekli su mi da je on isključivo za wwan modul i da ne podržava msata disk

Pih, par crta koda u biosu i mogli su imati bolji prijenosnik...

@Oldy, kazes da BF4 ide samo na low, no jel ima boljeg izbora za max 3500kn? Nisam ni ocekivao igrati na high, ali i pare su ogranicene.

TD za glupost
16 godina
neaktivan

Nisam puno igrao probao sam zbog mantle ali mi treba patch od 1.23GB kojeg ne mogu nabaviti izgleda bez origina.

A preko njega ne mogu jer mi je igra jogurt.

Koliko sam vidio po defaultu je sve low.

Taj msata se nalazi na slici gore lijevo od harda a desno od w-lana dakle u sredini. To je kada nemaš diskretne a kada imaš kao na toj slici onda je to zauzeto nije slobodno za msata. Jel sada jasno?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 20:50 (Oldy).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ti defaultne postavke za BF4...

Doduše ne mogu ući u CCC jer mi se kreša MOM.exe 14.1 beta na 8.1 pa samo predpostavljam da je igru po defaultu dodjelio na high performance karticu kao što i inače radi.....

EDIT: sada sam se prebacio na 7 pro sp1 koju imam u dual bootu i tu mi CCC radi na 14.1 beti.

Da je dodjelio je igru na high preformance karticu (HD8750M) kao što to i inače radi za igre kod instalacije a defaultne postavke su kakve jesu low.

Da se nekako i ovako igrati ali ipak za tu igru probaj nešto jače/brže kupiti bojim se da nemaš takvo nešto za 3500kn.

(Jedino možda mantle izvlači stvar ali to ne mogu probati da li uopće radi i kako bez patcha preko origina)

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 21:43 (Oldy).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Navodno može. Ekipa stavlja hard na mjesto optike a SSD na mjesto harda.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ako ti se da, puno bi mi znacilo da slikas tu svoju verziju sa dedicated grafickom, na netu je brdo slika samo onih sa integriranom, hvala.

TD za glupost

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A sa čime kad ti ja od fotića imam nokiu e51 hehe

Sad posebno pod umjetnim svjetlom.

Nema utora za msata gore si stavio sliku da je na tom mjestu nešto drugo kako nema slike to je to.

p.s. desno od harda.... :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 1:10 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto ako što vidiš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 2:08 (Oldy).

0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ok hvala, znaci graficka je pod istim blokom kao i procesor i oboje hladi isti ventilator?

Kakve su temperature ako bar pola sata igras nesto?

TD za glupost

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

7640G je valjda na procu a 8750M na matičnoj, pojma nemam.

Temp su do negdje 67-68 u igrama (gta 4, eflc, dirt 3...).....   s tim da mi je lap odignut od stola....

Za 3500 kao business lap sa kojim se eto nešto da i casual igrati, je.

Nije više tipa turion sa HD3200, HD4200, HD4250.... integrušama ovo je bolje za iste i manje novce.....

Ali ovo nije gejming lap a ti bi to želio.

Neće ići bojim se za tu lovu zna se od koliko počinju gejmerski......   Gejmerski komponentama a i hlađenjem.... ;)

0 0 hvala 0
15 godina

trebam prepouku laptopa do 3 000 kn.. sluzio bi uglavnom za faks, gledanje hd filmova i serija i poneka igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
maxy0 kaže...

trebam prepouku laptopa do 3 000 kn.. sluzio bi uglavnom za faks, gledanje hd filmova i serija i poneka igra

Evo ja kupio prekjučer asus x55 sa i3 procom, 4GB rama itd, i mogu ti reći da je čist okej laptop. Je malo plastikaner, i fali mu usb-a ali radi odlično.

Samomrzeći hrvat
15 godina
Entry Point kaže...
maxy0 kaže...

Evo ja kupio prekjučer asus x55 sa i3 procom, 4GB rama itd, i mogu ti reći da je čist okej laptop. Je malo plastikaner, i fali mu usb-a ali radi odlično.

Moze koja slika?

PUTA MADRID
11 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

G500 !

LP!
:) 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
11 godina
neaktivan

ovako, kupujem laptop, cijena do 1000€ (max 8000 kn)

mora imati;

- i7 procesor

- min. 8 gb RAM

- min. 750 gb hdd + ssd( min 64gb)

- graficka nvidija ( sli ako moze)

- 17"

znaci laptop da mogu odigrat novije igre, ne nuzno u max kvaliteti.

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=24652 --- znaci takvo nešto ALI 17"

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 18:26 (qwxy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može preporuka laptopa do max 4500kn.

Važno mi je:

1. Puno rama.

2. Jak procesor.

3. Puno prostora za pohranu podataka.

4. Ekran minimum 15" (17" bi bilo idealno može i više)

Grafička mi nije važna jer mi laptop ne treba za igrice.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Preporuka laptopa za igranje do 7000kn, 15.6", 1920x1080.

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina

Qwxy ovo je najbolje sto sam uspio naci lenovo i asus , mozda bi ti bilo bolje da skupis jos para i kupis ovo asus g750 jedino šta ni jedan nema ssd od 64gb lenovo ti ima SLI ali su oba 15,6" moja greska sry. {#}

77ari mozda ovako nesto  asus ili acer{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 20:25 (MGloc).
Moj PC  
1 0 hvala 2
11 godina
neaktivan

hvala, odluka je pala na lenovo, radi osvjetljene tipkovnice, 17" ce kompenzirat hdmi pa na tv. 

13 godina
neaktivan

Večer ekipa,

nisam pisao jedno duže vrijeme tu, nekad prije sam tražio tu informacije kada sam kupovao laptop.

Trenutno sam van svega što se tiče tehnologije pa ne znam koji su standardi jer se iskreno nisam ni previše interesirao jer nisam ništa trebao kupovati.

Sada ga ne tražim za sebe nego za šogoricu koja kupuje novi laptop prvenstveno za školu tj. Autocad. Između ostalog tu budu i neke igre naravno pa da se iskoristi i to onda. Dakle budžet je 6000 kn, i 17" je imperativ, poželjno da su i windowsi gore ali nije to tolko bitno na kraju krajeva.

Unprijed zahvaljujem na odgovorima

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 21:00 (Mblesc).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice